Нещо ми липсва... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нещо ми липсва...
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 2645 пъти
Добър ден на всички читатели. Понеже имам навик, когато не мога да се справя с нещо да търся помощ. Потърсих помощ от приятели ,но не беше достатъчно. Историята ми е следната на 15 години съм след месец правя 16 и ми се струва, че нещо ми липсва, нещо като приятелка.

Вечер или тренирам, или съм навън, обаче не е същото. Нямам тва чувство, че всичко ми е наред. От момичета категорично заявявам ничо не разбирам, не съм имал до сега връзка и ми се струва, че изоставам, понеже хората около мен вече са имали по 2-3 сериозни връзки от порядъка на 5-6 месеца до година и половина.

Математик съм не обичам много много тия дискотеки, повече си падам по клубовете. Тренирам фитнес и волейбол. Като инормация мисля, че е достатъчно за мен сега, искам вие да ме посъветвате с вашия опит от живота, как да се справя с тоя казус, дали да чакам да му дойде времето или да натрупам някакъв опит сега като млад.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 4046b7a99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Във фитнеса, на игрището и у дома или пред компютъра трудно ще създадеш контакти, за връзка да не говорим. Нужно е да се движиш сред много и различни хора. Така вероятността да попаднеш на момиче, което ще те заинтригува, е по-голяма.

В общуването си с нежния пол е важно преди всичко да останеш верен на себе си. Не се опитвай да се представиш в по-добра или по-различна светлина, защото след време хората показват истинската си същност и може да последват неловки ситуации и разочарования.

Бъди кавалер, показвай интерес към човека до теб (ако наистина проявяваш такъв), бъди добър слушател и не се притеснявай да показваш емоциите си. Ако харесваш някого, покажи му го. Ако сте твърде различни, не го заблуждавай - бъди прям и откровен. Ако не отвърнат на чувствата ти, не съжалявай и не се подтискай - не си подхождате и е по-добре и за двама ви да се насочите към друг партньор.

Да срещнеш точния човек е и до голяма степен късмет. Ако не си улучил, не се сърди на себе си, а на съдбата ;)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: b80daf5250
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момиче на 17 и все още не съм имала приятел. Имало е кандидати, но като че ли чакам идеалния и аз не знам. Но за всичко си има време. Още си много млад не се отчайвай ;)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 263ec37875
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Aми флитувай с момичетата или незнам ...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6f2615085b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На точно толкова години съм, обожавам математиката, играя волейбол ...и си имам приятел от година и 4 мес. ..Е, и?!? Казах ти тези неща не да се изперча, а да ти покажа, че на всеки, който има дадени ценности, нещата в живота идват по различно време. Защо ,за Бога, гледаш другите!? Ако наистина се водиш по онова от лявата страна на гръдния си кош, не би следвало да си толкова зависим! Когато ти дойде времето!Това трябва да го усетиш, не да го изчислиш или подготвиш! (Естествено говоря, ако си човек, който искат подходящ партньор, а не пуберска глупост)

ПП:Но не чакай на готово. Когато ти се отдаде провилната възможност - възползвай се и всичко винаги се подрежда! ^^

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8bb7bf61df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Бате не се сдухвай :) Аз съм абитуриент сега, след 5 месеца правя 20 и съм така, ама за момент не съм си помислил да падам духом, камо ли да се депресирам точно за това.
Концентрирай се в това, което учиш, момичетата няма да избягат :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: f8f2f91901
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ох, милия, вместо да бяга в пясъчника...... Почакай на 20 да станеш, завърши си образованието пък тогама мисли за секс и девойки....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: f9783beb9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора:Хора много благодаря попринцип и аз бях на мнение че сега не му е времето и повече бях за теорията "когато падне действай иначе не" попринцип нямаше нищо да направя по въпроса щот сега му е времето да се учи не да се разсейвам ,но исках да вида и другите какво ще кажат защото мнение на приятел не ми стига номер 1 благодаря ти за съвета но къде да излизам единствените места във враца където сега се ходи са дискотеките а аз такива места ненавиждам.

Номера 4,5 и 6 мерси много сега наистина бях малко разколебан но от страх защото ще му дойде времето и аз като нямам опит какво да правя нищо ще трябва да карам на импровизаци най-вече от това ма беше страх от будещото и от тва че ще дойде тоя момент и аз няма да имам опит а да почна да трупам ще е късно

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8f2e0ff46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Брат аз съм на 14 години и доста мой познати момчета и особенно момичета са имали доста и любовни и полови връзки (особенно момичетата).Според мене треа да се хванеш в ръце и да почнеш да ходиш по дискотеки за да ти излезе касмета , или ако има някоя хубава волейболиска да се праш да я забиеш дори и да е по-малка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker