Ще имам ли момиче или ще съм си сам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ще имам ли момиче или ще съм си сам?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2025 пъти
Здравейте драги читатели ! Аз съм момче на 16 години и не съм имал гадже . (Да да още един който е седнал да реве че няма) Е искам да кажа, че не съм от плейбоите или някой красавец като и аз незнам някой як тийн, но не съм и уродлив (момче средна класа ( на това му се нарича изказване :Д )) А вие момичетата както нас обръщате внимание на външния вид . Как да си намеря приятелка с моя ? Знам характера е по-важен но момиче за да стигне до него трябва да види външния вид на момчето :((Де д бях перфектен на външен вид ) Мога да дам много на моето малко момиче ! Аз съм романтичен тип не бързам да правя секс, бих я завел на море само двамата , а и мога да свиря на китара! Имам отличен успех в училище . Наистина бих дал много на момичето , но как да я имам като първо се вижда външен вид после се гледа задълбичено :( (Аз съм малко комплексиран от външния си вид не за друго просто самочувствието не ми позволява да кажа че съмхубав , има момичета който са ми казвали че съм сладък и т.н. Но аз не вярвам мн мн) Имам и втори въпрос каква е разликата между красиво момче и сладур ?
Мерси на админите предварително ако пуснат темата и благодаря за отговорите :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 66be9c143c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Събирай джобни и после си поръчай по телефона!
Винаги идват.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b2d27c544a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей, съвсем малко по-малка съм от теб, но ще ти кажа моите предпочитания към момчетата. Никога не съм си падала по "красавци". Всички момчета, които съм харесвала са били толкова естествени, влюбвах се в начина им на мислене, не толкова във външността им, колкото в цялостния им образ. Разбирам те, малко са момчетата, които не искат секс и биха дали всичко за момичето си. Това само те прави още по-специален. Просто трябва да изчакаш още малко и да откриеш някое момиче, което още при първите думи, които чуе от теб, ще се влюби неусетно и ще поиска да прекарва все повече време с теб. Поне при мен е така.. Разликата между сладур и красавец - сладурът обикновено е по-естествен, а красавците са по-недостижими заради перфектните си пропорции. Късмет :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1c0b9a3c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трябва да имаш поне малко от малко самочувствие, всичко е до човек. Запознавала съм с много красиви момчета и мъже, но когато почнат да ми говорят просто искам с 300 км/ч да избягам от тях, познавам и двойки единия от тях е много красив, а другия изобщо не и отначала съм се запитвала защо са заедно, тъй като изобщо не си подхождат, но после разбираш, че те се обичат и изобщо не им пука какво мислят другите за тях. Виждала съм "грозноват" с много красиви момичета и "красавци", които им завиждат. Така, че няма формула, какъвто ти е късмета. Ти сега влизаш в пубертета, може и да се измениш с времето и да надминеш сегашните "красавци" и такива съм виждала. Така, че горе главата и тебе ще те огрее рано ли късно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 392323dc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами поработи върху самочувствието, наистина. Да, обръщаме внимамие на външния вид, както на своя собствен, така и на другите. Но самочувствието и увереността са едно от най-привлекатилните неща в един човек, било то мъж или жена.

Съмнявам се положението да е толкова зле, колкото се опитваш да го изкараш. Може би си доста самокритичен. Факт е, че сме доста по-критични към себе си, отколкото към другите. Например имаш пъпка и си мислиш, че всички ще забележат, но ако твой приятел има, дали ще се загледаш толкова, че да забележиш? Едва ли (освен ако не е нещо много фрапиращо). Това е съвсем прост пример от ежедневието, за нещо незначително, разбира се.

А също така разбирам, че обръщаш специално внимание на всеки дребен детайл (и аз го правя, не само за външния си вид, а постоянно и за всичко), но другите обръщат внимание на цялостната картинка, т.е. на общото впечатление.

В случая да общото впечатление допринася до голява степен излъчването. Харесва ли ти излъчването и впечатлението, което оставяш? Ако не, поработи над това.

Дано съм помогнала. Успех! Не се притеснявай за такива неща, ще намериш твоето момиче. :) С качествата, които описваш, според мен ще се намерят доста желаещи, защото точно такъв тип човек търсят повечето момичета, които познавам.

Бамби

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b88f104b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не очаквай прекалено много от момичета точно в тази възраст , защото много рядко се случва нещо сериозно в тези години около 15-18г . Не бързай , защото има много време за момичета , а ти не се притеснявай и на 40 може пак да имаш . Не ти препоръчвам да си търсиш момиче , когато си на 16 , щото са доста несериозни /повечето/ . Учи , а после търси приятелка , която ще ти отвърне на желанията . ~~~Kalimera~~~ Поздрави!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c1fb08f2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   много глупава история спрях да чета след първото изречение....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 66be9c143c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То сегашните като ги знам какви са, по-добре да нямаш!...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 146bf48a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нормално е първо да се забелязва външния вид в човек, който не познаваш. Но не е той най-важното. Важно е излъчването - поне да поддържаш лична хигиена и да можеш да провеждаш нормален разговор, да разкажеш някоя шега, да е интересно с теб. Ще ти дам пример за момчето, което харесвам сега. Той даже е 1 година по-малък от мен, тази година ми беше зайче даже :D. Първите впечатления като го бях видяла са, че беше много висок, но кльощав, чудех се как не се счупи... мислех колко му е грозна косата и лицето. Мислех, че не прилича на нищо, но не го бях споделила с никой това, просто в моето съзнание си го мислех това. След време на една снимка го видях отбелязан и разбрах как се казва. Все тая, с времето все го забелязвах, че се хили нещо, не знаех защо, подскачаше постоянно, помислих си и че сигурно е някой дивак. В средата на годината някой му каза някакъв мой прякор и на една приятелка, той нали познава почти целия град, и той започна да се заяжда с нас, но главно с мен. Е, ето, че вече беше и прост. Грозен, смотан, а вече го мислех и за прост :D. С времето постоянно се карахме с него, той почваше, без да му правя нищо.. намерих хора, които го познават, но по-интелигентни и разпитах за него. Казаха ми, че не бил такъв по принцип и че само с мен се държал така. Други ми казаха, че така си изразява чувствата към момиче. Ужас. С времето продължавах да чувам такива неща за него, а и чат-пат имаше някакви добри проблясъци в държанието си към мен. И един ден взех, че го харесах.. ей така, от нищото. Нищо, че беше уж грозен, прост... Вече е най-хубавия, най-умния, много си го харесвам. Вече се и държи по-нормално. Даже някакъв ненормалник се беше заяждал с мен и майка ми, викахме полиция, той само беше видял, че говоря с полицията и след това дойде от някъде и започна да ме разпитва какво ми е, казваше ми да се успокоя, защото виждаше, че съм бясна. Аз му се отяждах, защото мислех, че пак се лигави, но той не ми се отяде, каза, че само иска да знае какво ми се е случило, накрая му казах, изслуша ме, без да се заяжда, без да се смее.. Вече се и поздравяваме даже. А си спомням тогава уж приятелките ми ми се смееха, едва ли не, че аз съм виновна, че оня тип се заяждаше с мен и се беше опитал без причина да ме бутне на земята пред майка ми. Така че, това е важното - какъвто и да си, не се затваряй в себе си, имай някакво самочувствие, не казвам да ходиш да биеш момичето, което харесваш :D, а да ходиш да се запознаеш с нея, за се закачаш леко с нея, разсмивай я.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4220c7e44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хей пичага мога да кажа че съм като теб и аз съм на 16 и нямам гадже не съм много красив въпреки че някой момичета са ми казвали че съм готин аз не вярвам мисля се за най грозния на света. Имам само една мечта от 2 години и тя е да си намеря приятелка с която да се обичаме да се целуваме и да си бъдем близки защото съм много самотен. За семейството да не говорим в нашата къща съм аз, майка ми и баща ми и ВСИЧКИ СЕ МРАЗИМ МНОГО. затова от 2 години ми е това мечтата да имам близък човек до мен но така и не се случва вече съм се отчаял.

Май ще си останем сами брат.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 23f40779c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Леко ме развесели твоята история и по-точно заглавието й. Не, няма да останеш сам и не си мисли такива глупости, защото си само на 16. Това,че сега си нямаш гадже, не е гаранция, че никога няма да имаш. Аз съм момиче, 8 години съм по-голяма от теб, смея да кажа, че съм доста привлекателна и винаги съм чувала колко съм хубава, нежна, мила, умна и т.н., НО ето,че изкарах 4 години в гимназията без да си имам гадже. Просто така се случи. Не съм се тръшкала и не съм се самосъжалявала, било ми е малко тъжно, ама съм го преживяла ;) Нещата много лесно могат да се обърнат и да намериш твоето момиче, а защо не и няколко, които да те харесват? Единственото, което трябва да направиш, е да си уверен в себе си. Самочувствието ( с мярка) е по-привлекателно от всичко друго, повярвай ми. Гледай да общуваш колкото се може повече с момичетата около теб, бъди забавен, отпуснат, усмихнат и определено ще направиш добро впечатление. Неслучайно най-харесваните момчета не са най-красивите, а най-отворените към хората, тези, които са душата на компанията. Относно външния си вид, за да добиеш все пак малко самочувствие, можеш да се захванеш със спорт или фитнес. Не е нужно да тренираш като луд и да се вманиачиш на тема "мускули", а просто да се тонизираш и да се оформиш.
От опит ще ти кажа, момичетата не се спускат на красавците, поне не за нещо сериозно, защото те понякога са арогантни, надути и груби, тъй като знаят, че са красиви и са свикнали да получават това, което искат. А сладурите, те грабват вниманието много повече, защото са чаровни, естествени и дружелюбни. За мен, вторият вариант винаги е бил по-добър.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 600e7a46fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер едно направо ме смаза :-D иначе по темата.. и аз съм като теб... със сигурност по-грозен... какво самочуствие? Гледам ги другите момчета с гаджета се държат като улигофрени... аз не мога да се излагам като тях.. подхващат някакви теми изведнъж и то за се*с или нещо от сорта без да им пука.. постоянно ги виждам да пипат някоя по задника... а аз си стоя и си се смея вътрешно.. не мога да съм като тях и се надявам да има някое нормално момиче...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4d90fb7ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ех, майка му стара къде са тия момичета от коминтарите дето не си падат по външния вид а по характера... аз съм на 15, много искам момиче, което да наричам свое, да се разхождаме, да си говорим по цяла вечер, да учим заедно и всички такива неща. Но никое момиче не ме поглежда :) Дори тренирам вече от 1 година, имам и мускулна маса и всичко, но резултата е нулев..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a8554376b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   13, на приказки всички са много силни, нали знаеш! Стигне ли се до реална ситуация обаче: "Еми аз, таковата... Ъхм.. Не си точно мой тип, ама иначе си голям сладур! Ще си останем най-добри приятели за цял живот със сигурност!"
И пързал-пързал надолу по пързалката...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6c6651cc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Много благодаря за полезните съвети !!
От автора

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a710d0fed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 3, да влезеш в пубертертета на 16 години е много късно :) иначе пич и аз съм като теб, но съм почти на 17. И аз не знам как става номера, може би има нещо дълбоко вътре в нас просто отблъсква момичетата, при мен специално отблъсква всички хора. Надявам се един ден да се махне, желая ти успех!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5c803284dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Коя пък се интересува от външен вид? Важното е да имаш много хартиики с лика на Алеко Константинов. Когато разбереш, че любовта се взира в парите а не в душата, значи си пораснал реалист. на мен ми казваха, че съм красив, но за първи път имах гадже на 25.. то и тогава имах добри пари от работата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker