Сложно е... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сложно е...
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 2685 пъти
здравейте
Аз съм 16 годишно мимиче. Моята история е малко объркана..
В училище видях едно момче Н.М. което ми направи впечетление..може да се каже че хлътнах много по него..

На скоро преди седмица и половина горе доло..се лучи инцидент с мой приятел Т. който беше водещ на едно тържество..госпжата понеже знаеше че със Т. сме много близки ме помоли да взема неговия сценарий..Аз приех въпреки че тържеството беше на другия ден..

Сутринта имахме репетиция и разбрах че един от водещите е този Н.М в който бях хлътнала..целият си ден прекарах с него..Вечерта на генералната репетиция дойде и другия водещ П.Г. запознах се и с него..и той ми хареса наистина много ..тогава спрях да обръщам внимание на Н.М.. П.Г. ме караше да се смея..Говорихме си постоянно..докато с Н.М си хвърляхме някоя друга усмивка.

Вечерта след тържествто веднага се заех да намеря скайпа на П.Г...намерих го но не си писахме..на другия ден нещо трябваше да говорим и аз му писах ..ии от там се почна един разговор..той ме попита дали искам да излезем и се съгласих..излязохме и тръгнахме..поговрихме си с него че няма място за увъртане...харесвахе се и то си личеше..

И сега идват двата тъпи роблема..
1-не си говорим когато излизаме ..когато се виждаме в училище..в смисъл говорим си..смеем се..прегръшаме се целуваме се.. но през повечето време мълчим и се гледаме..Чувала съм че мълчаливата любов е най-сладка..но това не ме оспокоява много..

2-ят проблем е че се сещам доста често за момчето Н.М за което стана на въпрос в началото...А те са много добри приятели и са в един клас...
момчетата от класът ми само ми се подиграват за П.Г.. ноо си мисля че е от яд..защото аз съм си много добра приятелка със тях..а от година не ме бяха виждали с момче..

Момичетата само ми говорат че са видяли П.Г. някъде си..с някви момичета..постоянно ми говорят за него..днес например не се видяхмв в голямото..а той ми каза че ще дойде до мен да ме види..Ииииии веднага почнаха да ми говорят че той си бил в стаята и някви такива..Според мен е нормално той да си има приятели момичета..Незнам всичко ми е толкова ОБЪРКАНО..

А това мълчание..ме кара да си мисля че той не иска да е смен..че не си намираме общи теми за разговор..че просто няма какво да правим докато сме заедно..чеее не му е интересно да е с мен.. а и дали не избързахме...

Може би това е поредната тиий история но наистина незная какво да правя..Всеки път и за всичко се набутвам във сложни истории..надявам се да дадете някакъв савет.. какъвто и да е

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 06dbe8c2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Eхе...Момиче по-спокойно го раздавай.И винаги има за какво да си говориш с определена личност в това съм се убедила : )))

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 97779bd6ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ем незнам какъв съвет да ти дам ..освен да поговориш с него по този въпрос(мълчанието) ... и аз бях така в началото с моя приятел.. се си мълчахме.. и не защото нямахме общи теми,а защото просто всичко стана много на бързо не се познавахме (както подразбирам и от твоята тема май нещата са се случили на бързо).. но след един кратък разговор всичко се оправи.. и се отпъснахме един пред друг.. и сега вече половин година сме заедно..!Просто му обясни,че тва мълчание те притесня..кажи му кво ти говорят твоите приятелки..без да намекваш по някъв начин,че ти пречи да си има приятелки(момичета)!И престани да мислиш за другото момче..ако ти пука наистина за твоето момче...ако не се получава здраве да е...ще има още много!

Дано намериш начин да решиш проблема си!Късмет..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker