Влюбена съм в най-добрия си приятел... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена съм в най-добрия си приятел...
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2217 пъти
Здравейте,
аз съм момиче на 15 години и преди известно време осъзнах, че съм влюбена в най-добрия си приятел.
Всичко започна, когато миналото лято станахме много близки и навсякъде бяхме заедно, всичко си споделяхме, забавлявахме се, имам уникални моменти с него, но започнах да мисля само за него и то в "онзи" смисъл и с времето се появиха много силни чувства, но не искам да му казвам, за да не съсипе приятелството ни. Досега обаче той не е имал чувства към мен...
Моля ви, посъветвайте ме.. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3c1034d09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имал-нямал чувства - ако му предложиш котето си едва ли ще ти откаже.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ef46a37d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, позната болка. Само дето съм момче, но при мен мина много време след като го осъзнах. Проблемите дойдоха след като и признах, че я обичам. След това 1 година бяхме скарани и сега сме в едни сложни отношения. Общо взето хората са различни и моя съвет е да изчакаш, направи си извод от случващото се между вас, а нататък зависи от теб, защото ти най-добре си знаеш. Замисли се в думите му, защото аз често говорех с подтекст. Там е шифъра.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2ec5bbe6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако не е показвал нищо повече от приятелство към теб, то тогава не му казвай! После ще ви е неловко и действително приятелството ви ще замре. Ако все пак имаш повод да мислиш, че и той има нещо повече към теб, тогава му кажи. Излезте някъде заедно - парк, гора, плаж (ако живеете до морето) и му кажи в прав текст, че си влюбена в него.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2b00cbd17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 1 - мнооого окуражително. Можеше да дадеш малко по-смислен коментар. ;)
Авторке, аз съм в същото сложно положение, но ще ти дам моят съвет. Първо гадно е да се влюбиш в най-добрия ти приятел, защото ако се съберете после любовта ви няма пак да се превърне в предишното приятелство. Аз самата го знам и само крия. Второ, ти не знаеш дали той няма чувства към теб, а може да има, защо не? Можеш да разбереш дали те харесва - Ако когато си тъжна той те пита как си, и иска да те развесели и да ти помогне. Ако когато те прегръща не е на две, на три, а те притиска силно до себе си. Ако ти звъни често да си говорите по телефона или скайпа. Ако когато си му сърдита не те оставя на мира докато не му простиш. Ако ти прави често комплименти. Ако сте оставали сами се държи необикновено - по-притеснен е или се закача с теб. Ако често хваща ръката ти... Това са признаци на чувства. На мен са ми се случвали някои от тези изброените. :Д Но ние като бяхме сами у нас(аз го поканих чисто приятелски без някакво намерение) гледахме филм, но на мен не ми се гледаше и го спрях и лежахме на леглото и си приказвахме, после той задряма. Но беше дошло време за даскало и той не искаше да става. :д И аз легнах върху него и взехме да се боричкаме(абе лекичко се сбихме) и аз за да го накарам да става го ухапах по врътлето няколко пъти и той стана. Просто ми идеше да му хвана лицето и да го нацелувам хубавичко. ;Д Темата е твоя, но споделих моя опит за да се посмеем дружно :д

malkatarozichka

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 70bb8888dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   здравей и аз съм в същото положение като теб само че стана това лято не знам дали да му кажа ако му кажа това може да съсипе приятелството ни а аз не искам много го обичам но не съм сигурна той дали изпитва нещо към мен засега мога да те посъветвам да не му казваш поне аз така ще направя

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a0594a334c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе не се страхувай, предложи му. Кажи му че искаш секс. Ние момчетата веднага се навиваме щом ще има секс.

Момче на 16

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dd15d8302a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако няма чувства най-много връзката ви да е само сексуална и до там, после няма приятелство. Можеш просто да го подпиташ.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3c83be2110
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   След 10 годишна възраст не съществува най-силно приятелство между момиче и момче. Най-вероятно и той те харесва, просто го е срам да си признае, защото не знае как ще реагираш. Опитай са да му намекнеш, че го харесваш – закачай се с него. ;) Но ако той няма никакви признаци да изпитва нещо към теб, то тогава едва ли ти е и НДП.
Късмет! :-)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c6d95e4ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж сега, това така или иначе ще съсипе приятелството ви. Дори да не му кажеш, твоите чувства ще нарастват с времето и ти няма да можеш да му бъдеш просто приятелка. Един ден, когато той си хване гадже, ти как ще се почувстваш? Като ударена с мокър парцал през лицето. И ще те е яд, че нищо не си направила. Как ще търпиш да ти говори за други момичета и да иска съвети? Ще си бъде чисто мъчение, което е излишно, и рано или късно ще започнеш да страниш от него.
Ако му признаеш чувствата си, или поне му намекнеш за тях, вариантите са два: той да поиска да пробвате да се получи нещо или да те отхвърли. Второто ще заболи доста, но поне ще знаеш, че си направила всичко, което се иска от теб. След това, вероятно ще се отчуждите малко, но с времето, след като го преживееш, нещата пак могат да се върнат по старому. Не му казвай "влюбена съм в теб"! Това само ще го стресне и дори да изпитва нещо към теб, пак ще ти откаже. Гледай някак по-меко да му поднесеш нещата, без да си прекалено настоятелна. Трябва да те възприеме като момиче, а не само като приятел, да погледне с други очи на теб, както ти си започнала да гледаш на него. И? Представи си, че и той има чувства към теб? Успех :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 662e411b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 7, аз съм номер 5. Знаем че повечето момчета мислите с оная си работа, но това ще съсипе още повече приятелството им и ако почнат със секс, едва ли има смисъл да се надява на нещо повече. ;)
А сега, за всички с проблема с влюбването, като мен :Д Пробвайте по заобиколен начин да покажете че го харесвате. Гушкайте го силно, ако и той ви гушка така ОК. Целунете го по бузата за довиждане - ако се усмихне или и той ви целуне ОК. Поканете го да гледате филм у вас ;Д (Моя случай даже три пъти дойде, ама явно това нищо не значи при мен. ;( )
Забелязвате ли, да ви гледа в час... Да ви праща въздушни целувки. Да ви казва че ви обича шепнешком пак в час. Да ви помага... Не си изпускайте шанса като мен. Защото при мен се случваше всичко това, но аз бях сляпа въпреки че и аз го харесвах по това време. Сега вече това са спомени. Сега с „най-добрия ми приятел" не си говорим, по точно аз. Защото явно с времето всичко за него е отминало и винаги ме пренебрегва. Казва ми че съм ми много важна приятелка, но вече не му вярвам защото едно говори, друго върши. И когато аз се влюбих лудо, в него явно не беше останало нищо с което да ми отвърне. И сега много ми липсва, но като мисля за него ми е по-зле. Страхувам се че на първия учебен ден няма да удържа да думата си - да не му говоря и да го пренебрегвам, а че ще се хвърля в ръцете му... Е, пожелайте ми ксмет. ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b2d29b6714
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   здравейте, аз съм момче на 14. майка ми, понеже видя че съм унил ме запозна с на някакъв неин приятел дъщерята, която е на 13. аз не я харесвам(поне така мисля) но тя май ме харесва. почнах да го мисля когато с едни приятели си говорихме да излизаме, да ходим на риболов, когато тя чу това каза че иска да дойде. всички не я искаха и се отказаха от риболова. аз й казах и тя пойска да отидем само двамата. след това пита баща си и тои не и разреши. след известно време с майка ми щеше да ходим на златните мостове, но те с баща и изникнаха изведнъж и казаха че идват с нас, когато пристигнахме аз легнах на едно шалте и заспах, когато се сабудих тя беше легнала до мен. Според вас харесва ли ме? извинете за грешките

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2ec5bbe6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Към 12 - вероятно да. Можеш да я питаш.
Авторке, призна ли му?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker