Полудявам ли ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Полудявам ли ?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 4711 пъти
Здравейте!
Проблемът ми е следния, на 16 години съм и мисля, че започвам да се вдетенявам. Преди няколко месеца един приятел ми каза, че гледа анимето Наруто Шипуден и като на шега реших и аз да започна да го гледам, въпреки че до преди 1 година го смятах за пълна глупост, сега не знам какво да правя тъй като мисля че започвам да се вманиачавам, губя връзката с реалния свят, мисля че започвам да живея в собствен измислен свят, станал съм и много чувствителен и преди ми се е случвало да се филмирам, но не чак толкова, само за 1, 2 дена, а това вече започна да минава всички граници, мисля постоянно само за анимето, когато се събудя сутрин се чувствам ужасно, защото знам че е просто аниме, но отказвам да го приема настроението ми е доста променливо, в един момент се чувствам прекрасно, а в другия имам чувството, че съм в задънена улица, че съм затънал до глава в кълта и не мога да излезна, задавам си само глупави въпроси, от рода на, , Какъв е смисъла на живота'', , , Защо сме създадени'', , , Дали живота е реален, дали не е просто един дълъг сън, от който всеки се събужда някой ден'' и наистина не знам какво да правя, в началото, когато гледах анимето се зарибих много, но не се бях пристрастявал до такава степен, гледах по 5-10 епизода на ден и дори съм седял до 2, 3 часа през нощта да го гледам. Истината е, че не искам да притеснявам родителите си с този проблем, защото е направо глупав, срам ме е, защото до преди 1 година, не ме интересуваше въобще това аниме, мислех, че това е просто нещо безсмислено, като цяло за аниметата, не само за Наруто, моля ви без хейт.
Предварително благодаря за вниманието!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1a761fd5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Дъщеря ми е на 15 и страшно много й харесва това аниме. Гледала е сезоните не знам колко пъти. Доколкото знам филмчето е доста смислено. Не се притеснявай - въпросите ,които си задаваш са важни. Изобщо не полудяваш, а търпиш развитие и ако филмът ти помага, толкова по-добре.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: df21ed1dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересно,но аз мога да те разбера НАИСТИНА.Ами да,имам чувството ,че това аз съм го написала - е само дето модераторите никога не одобряват моите истории - по-грамотно написани от някой други и по големи от мен ,но както и да е.Също като теб,аз се филмирам,но винаги,добра актриса съм но нямам възможност да играя роля или да се покажа ,но много искам,това ми е като мечта.Живея в мои собствен свят,представям си какви ли не неща,направо няма да ги напиша,убий ме...Понякога и аз се питам "Защо ние хората живеем" и тем подобни въпроси като твоите а иначе като съм навън с приятели (не че имам толкова де) се държа естествено,като всеки нормален човек..въпреки ,че не малко хора са ми казвали "ти си странна".Явно ти се влияеш от мнението на хората и така.И аз бях така имах една приятелка "футболистка" и заради нея и аз почнах да харесвам футбол,макар че ходя на тенис.Научих известни и готини футболисти и тя си мислеше ,че заради нея харесвах футбола и ме обвиняваше.После спрях да си мисля за футбол като се скарахме ужасно и това траеше известно време.После пак малко бяхме приятелки и сега само се поздравяваме и усмихваме и доста рядко говорим..А отново аз харесвам футбол и мисля само за 2-ма ,3-ма футболисти и абсолютно всеки ден тях гледам във Youtube така че и аз мисля ,че полудявам.Но просто никой не може да те вини какво ти е дошло през ума.Не се замисляй толкова често за живота,аз също се мъча защото всеки ден си представям бъдещето ми а за анимето ,щом ти е харесало гледай го ,влечение.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ed2d40532d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Момиче, аз съм на 21 години, започнах да гледам аниме на 13 години, и макар с времето да не ми остана време да гледам анимета, съм наблегнал от доста години предимно на мангите, това са японската версия на комикси, абе като аниме, ама комикс.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a20ce05bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Това все едно го пиша аз. Момиче съм на 13 и също се притеснявам страня от приятелите ми и седя само пред компа да гледам Наруто. През цялото време си задавам подобни въпроси и имам чувството че се отдалечавам от всичко истинско и започвам да мисля за неща от рода на..........магии и тем подобни. Чудя се какво правя тук, за какво съм тук, защо живея с каква цел?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bbad6e96cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако това ще те успокой, аз съм на 32, а продължавам да гледам анимации. Вярно, не точно тази, признавам си за първи път чувам за нея, но гледам и то всеки ден. Вечер като се върна от работа пускам телевизора и все намирам някоя готина анимация. Колкото до въпросите, които си задаваш, това е нормално. Няма разумен човек, който поне веднъж да не си е задавал подобни въпроси. Лошото е, че не знам някой да е открил отговора... така, че не се тревожи, всичко си е наред с теб и ако въпросната анимация ти харесва, ами продължавай да я гледаш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6566f6b5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Всички печени хора гледат наруто. Има на по 30г. дето гледат наруто! Това е мега якото аниме. Всичко ти е наред. ;]

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3fb04a6f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не полудяваш. Така както ти харесваш Наруто Шипуден, други гледат някакви глупости като Клюкарката и Вип Брадър. И аз го гледам (на 15 съм), анимето е много смислено и много поучително. Ако се притесняваш, защото е анимирано, а си на 16 - успокой се. Анимето е направено по манга. А по манга са правени и ужасни психо филми като например Самоубийствен Клуб.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 53b2808da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Наскоро четох една теория на конспирациите, за това че въпросното аниме е продукт на Илюминатите. Току виж се окаже истина и си продала душата си на дявола. :Д

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1f816ef857
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Наруто не е за деца, дори в САЩ е забранено да се излъчва заради убийствата и насилието.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7caeb1a60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Разбира се, че полудяваш! Не ти ли е лепил някой бележка с надпис "ЛУТ" на гърба?!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6aeb94b3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Тъкмо щях да ти напиша, че си нормален човек, който обаче има силна склонност към пристрастяване (сега е това аниме, друг път друго нещо - сам каза, че не ти е за първи път), но прочетох това:

"задавам си само глупави въпроси, от рода на, , Какъв е смисъла на живота'', , , Защо сме създадени'', , , Дали живота е реален, дали не е просто един дълъг сън, от който всеки се събужда някой ден'' "

Ако за теб това са глупави въпроси, то имаш по-сериозен проблем от това дали си луд или склонен към пристрастяване. Едно е да не мислиш никога за тези неща, а съвсем друго да заявиш, че това било глупост. Първото е право на избор, а второто - чиста проба празноглавие или начална мозъчна деградация, при която се връщаш към детските ти спомени и начини на действие поради трайна авария или временна невъзможност за достъп до опита ти като възрастен. Та или си празноглав, или се вдетиняваш. Успех с лечението на двата ти сигурни проблема, защото за разлика от полудяването другите два са потвърдени макар вторият още да не е диагностициран съвсем точно!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7e28574ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   № 3, много благодаря за мнението, наистина може би анимето ми помага да израствам, никога не съм се замислял така върху някой филм, от тази година започнах да се замислям доста за някой неща. Проблема е в това, че имам чувството, че постоянно мисля за анимето, толкова съм се вманиачил, сутрин, като се събуждам първата ми мисъл е за анимето и не мога да открия отговора на тези въпроси, което наистина ме убива, чувствам се ужасно, дори бих казал, че до известна степен се затварям в себе си, надявам се с времето всичко това да отмине

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 91619be473
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Не се притеснявай приятел. Аз съм на 23 и гледам Наруто, Блийч, Уан пийс просто моментно си се пристрастил, ще отмине няма от какво да се притесняваш ;]] със здраве

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 91619be473
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   aа да и на номер 5 идеми да се запозная с теб :Д със здраве

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4d64a406c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   :D И аз съм така, не съм съгласна само с "вдетиняването", тъй като аниметата нямат нищо общо с детските работи :) Нищо ти няма, гледай и други анимета, аз започнах да гледам fairy tail, много е интересно и се разсеях от Наруто. Иначе всичко ми е абсолютно същото о.о :D Нищо ти няма, споко.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 901b766b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Спокойно, аз съм същата =Д
не се пристеснявай анимето е страхотно няма смисъл да се притесняваш познавам хора на по 20-30 години които още гледат анимета.Няма страшно.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 676d6ef610
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Изтегли си и "Самураят Джак". Със сигурност ще ти хареса. Това е само период с вманиачаването, ако изобщо е така. Не очаквай, че ще откриеш скоро отговор на въпросите си. Важното е, че изобщо си ги задаваш. А когато изгледаш и изчетеш повече, ще си намериш отговора някой ден. Не спирай с търсенето и спокойно!

№3

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fc64faefd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Оооо бъди спокоен! Аз и анимето и мангата следя. Започнах като бях на 13, сега съм на 18. В началото изгледах всичките серии които бяха излезли за 1 седмица, не съм яла не съм спала, просто така си действа анимето. Сега всичко е напълно нормално в главата ми, не полудяваш, просто минаваш пътя който адски много хора са изминали ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7b91755a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Много хора твърдят, че аниметата са за деца. Това далеч не е вярно. Аз започнах да гледам на дванадесет годишна възраст и продължавам до сега (14 г.). Все си търся нови, намирам и гледам. Фактът, че си задаваш такива въпроси не трябва да те притеснява, а напротив. Щом ти харесва, гледай го. Аз лично проблем не виждам. При мен положението е подобно, но с аниметата за тези години съм си изградила характер, много по-приемлив от този на много други на моята възраст.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7e28574ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   №22, вярно е че аниметата някак си ми помагат да израствам и да ставам по-добър, и като цяло да се променям в положителна насока, но понякога имам чувството, че ми пречат до такава степен, че започвам да мисля постоянно затова и имам чувството, че започвам да губя връзката с реалния свят. Най-лошото е, че така се получава със всяко ново аниме, което започна, някак си се разчувствам от историите и докато не изгледам всички епизоди, нямам мира, наскоро започнах Блийч и пак същата история, знам че с времето ще отшуми, но наистина действа ми точно като наркотик, просто не мога да живея без анимето !!

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3b1ad34aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Naruto is the best! Може да гледаш което аниме поискаш, но от това по- яко няма! Аз съм по- малка, но съм в твоето положение напълно. Влюбена съм в Наруто и в това няма нищо ненормално! Ти си такъв, какъвто си!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 68f900b763
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Според коментарите явно не полудяваш.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 303461d7f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Навлизаш в света на Отакутата приятелю, поздравления!
Аз съм на 15 и гледам анимета от две години. Във въпросите които си задаваш няма нищо странно. Всички си ги задават в определен етап от живота. И не си луд! Анимето е най-хубавото нещо което може да ти се случи и ти пожелавам да продължаваш да гледаш дори след Наруто. То по някакъв начин ти влияе на психиката (в добрия смисъл разбира се) и ти помага да избягаш от реалността поне за малко. Това е нещо уникално не се отказвай от него!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker