Сигурни ли сте, че го искате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сигурни ли сте, че го искате?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1586 пъти
Пиша защото искам да споделя с някой историята си. Всичко започна преди година когато се запознах с едно страхотно момче. Той беше идеален или поне аз си мислех така. Бях толкова влюбена и доверчива, че сега ме е срам от самата мен. Той ме използваше накара ме да спя с него и после ме заряза и разказа на всички. Това ме нарани много и в този момент си обещах коренно да се променя. И ето ме след една година. Истинска кучка и курва на която не й пука за никой и нищо. Абстрахирах се от всички подигравки и коментари. Започнах да излизам все по-често и да спя с различни момчета без да търся нищо. Една вечер пих повече и отново правих секс с момчето което ме нарани толкова много. Обаче този път си тръгнах без да кажа нищо и без да го потърся. И изненада след няколко дни той ме потърси, извини се и поиска отново да тръгнем. И понеже се бях заклела да му отмъстя приех. Ходехме няколко месеца докато не ми каза че ме обича. Тогава се погрижих да ме види как се чукам с най-добрия му приятел. Беше съсипан (или поне така изглеждаше) тогава най-нагло го погледнах и му казах-ама ти наистина ли си мислеше, че те обичам след всичко което ме причини, а сега ако обичаш се махай защото имам нещо за довършване. Да отмъстих си но чувството не беше толкова удовлетворяващо колкото очаквах. Съсипах едно 15 годишно приятелство. Не че се чувствам зле но не се чувствам и добре... Това е моята история, тя целеше да покаже на всички момичета които искат да са кучки или курви, че това не е толкова хубаво за колкото го мислят. За мен няма оправия вече съм много пропаднала но за тях има шанс. Ако не искате да бъдете наранени като мен не бъдете толкова доверчиви и лесни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: cc5d7ace16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти кажа - разбирам те, всички казват, че не са останали свестни жени - как ще останат като мъжете се държат като свине...от личен опит също знам, че отмъщението не те удовлетворява наистина, но просто понякога е нужно да го направиш. Аз вече не мога да бъда наранена, защото толкова много пъти са ме прецаквали. Но да ти кажа - винаги може да сложиш ново начало, да промениш живота си и да обърнеш гръб на миналото.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b2fb3b7285
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не вярвам, че е късно да се промениш ако искаш, но историята ти наистина е поучителна и е хубаво човек да е прочете и хубаво да се замисли струва ли си заради едното отмъщение да станеш такава. Май не...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 630fce9aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пропаднала работа... Ако не ми беше толкова жал за тебе и за това в което си се превърнала, бих ти се изпикал на главата!

Тая история да е пример за всички за изродщина и малоумие.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dcab30068d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам как е, защото ми се случи два пъти поне. Първия случай беше, когато бях много влюбена в едно момче. Влюбена бях от 1 година в него, уж и той показваше някакви симпатии към мен, но не общувахме много, края на лято 2013 реших да му призная чувствата си, но ме отряза. След две седмици почна да ми пише пиян, че искал да се виждаме само за секс. Не приех. Втори път писа - пак не приех, а ми беше много трудно да му откажа, бях луда по него, а да не говоря колко много ме възбуждаше. Трети път ми писа - отначало пак го отрязах, но след това продължи да ми пише и стигнахме дотам да му кажа какво обичам в секса и такива. Уж говореше, че не бил "първи клас" /така се изрази/ и нямало да разправя, но една вечер някакъв негов приятел ми писа, каза, че онзи му казал нещо, почна да ми отпраща предложения за секс, после и онзи ми писа също, накрая почна да ме обижда, че съм била просто една к*рва, че над 20 човека знаели за чатовете ни, че съм била грозна, аз много се разстроих тогава, разплаках се, но все пак се опитах да се защитя, обиждах го и аз.. След това на живо нещо се сдърпахме и показа чатовете ни на страшно много хора, на глас ги четяха пред мен. Няма да ти казвам колко подигравки отнесох, как съм плакала, защото го обичах и му се доверих на лайното, а даже не се и стигна до секс. После уж се опита да се извини, но пак почна да пише за секс, но аз тогава като го нахулих, като го отрязах, после известно време му стъжнявах живота. Много бях наранена. Другия случай беше, когато още бях девствена, исках обаче да видя какво е да правиш секс, имах един мераклия, от 1 година и нещо ми се молеше да го правим, а не го нито обичах, почти не ме привличаше, но и без това по онова време все не ми се получаваха нещата с някой, който харесвам, реших да му пусна. И познай какво стана, похвали се на всички. После понеже не исках да се виждам с него обеща да ми отмъсти, каза на едни пропаднали наркомани за всичко, първо ми се предложиха по фейсбук, даже ги нямах в приятели, после като ги отрязах ме заплашиха, че ще ме пребият и действително ми правеха проблеми като ме видят на обществени места дори, даже и в компания. Един път виках и полиция, а на помочкото, с който бях спала така му се разкрещях пред всички и го изложих много лошо. Той даже е по-голяма грешка от първия. И ето ме сега - вече не мога да се доверя на момче. И да го желая ще ме е страх да го докосна, да не се получи пак така. Даже като си помисля за секс изпитвам някакво гадно чувство. Имам чувството, че ако спя с някой ще е от далечен град, където никой не ме знае, че и да разкаже ще ми е все тая, че аз сега живея в малък град и заради ония двамата половината град ме мисли за "разпоретина", а пък някои подклаждат огъня, разпространявайки дочутите слухове.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5ff446cb2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Уау, историята на номер 4 ме кара да искам да се пазя за сватбата о.о
Излиза, че дори някое момче да те "харесва" от 1 година, пак не можеш да си сигурна, че можеш да спиш с него без да се разчуе.
Ако някой ден ми се прииска секс, ще се погрижа да е с някой, който не ме познава и не знае нищо за мен. Не искам да давам на когото и да било възможност да ми навреди.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 630fce9aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   4, що ли си мисля, че и ти не си стока, ама НИКАК!
Няма дим без огън, да знаеш! Защо не идват на мен да ми пишат и да ми се заяждат такива? Защото, макар че съм хубава, с нищо не ги провокирам и винаги се държа на ниво! Ако някой такъв реши дори само да ми намекне нещо, веднага го накарвам да се почувства като пълен нещастник (какъвто си е всъщност) и му изпарявам всякакво желание за по-нататъшни закачки и диалози. Имам си един много добър приятел, с когото за пред хората се водим "гаджета", правя се че много държа на него, и ентусиазма на "ебачите" много бързо приключва. А за него не знам, дори понякога имам чувството че е гей - никога не ме е притеснявал за каквото и да било. Или е изключително точен и въздържан човек.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 56ff74682a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е то пък голямата работа, че си правил секс, че и да разнасяш после... На тия момченца дето разправя автора и номер 4, явно наистина рядко им се случват такива изживявания, щом пък чак да се хвалят. Това си е напълно нормално нещо.
А пък авторката, защо наричаш себе си ку**а??? Нима ако е един мъж е преспал с много жени, го имат за такъв? Напротииив-той е плейбой. Голяма работа като спиш с различни-това си е твоя живот и твоя избор, да не си убила някой. Това е секс бе хора! Защо го приемате като нещо ненормално и неморално-всички го правят! Дали с един, дали с различни-всички. Важното е да се пазиш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 85f7e0c95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Постъпила си ужасно подло. Това, че те е наранил веднъж не значи, че трябва да му отмъставаш по този начин. Не помисли ли че може наистина да те обича или пък как би се почуствал. Всеки човек има право на втори шанс. Следващият път, когато тръгнеш да се чу*аш с непознат, първо помисли какви последици ще има това и реши дали си заслужава.
*THG*

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker