Липса на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Липса на секс
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 3405 пъти
момче съм на 17г. не се надувам, но ще кажа че съм красив и доста умен, също така съм малко стеснителен и срамежлив, мога да кажа, че постоянно съм обект на женско внимание, но така и така радко имам късмет да получа секс, незнам каде бъркам, често избързвам и веднага си искам от дамите, но не се получава винаги, това е проблем, кога ще се видим, каде ще го правим и т. н да излизам с момичета е малко трудна задача, какво ще общувам с тях, как ще се представя и т. н. Искам като другите набори, да излизам, да се забавлявам да правя секс, но не съм човек който може да се пусне по течението. От както се помня имам много високо либидо, постоянно ми се прави секс, готов съм да го правя със всяка жена. Гледам някъкви олигофрени и простаци помъкнали някакви красиви момичета с тях и всичко и е наред. Какво бихте ме посъветвали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5b23e9f0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бате кво се косиш за глупости,аз съм момче на 22 и никога не съм го правил.И аз имам огромно либидо,правя си чекията и всичко приключва.В днешно време е много трудно да правиш секс,жените много си вдигнаха стандарта.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 134a0e9d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами за колкото и красив и умен да се имаш, значи има някакви други качества, които ти липсват и липсата на които ти пречат жените да бъдат с тебе.
Наблюдавай добре "олигофрените" и "простаците" - можеш да научиш много от тях, въпреки че живееш с убеждението, че ти можеш да си им учител на тях...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3d15afeff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Кой знае какво не мога да ти кажа, освен че коментар 2 е много прав! Наблюдавай добре "олигофрените" и "простаците", ама наистина добре. Тези момчета имат вродено чувство как да общуват с момичетата така че да не ги отблъскват и на момичетата всъщност да им е приятно в тяхната компания.

Най-общия съвет е да не търсиш секса така агресивно, а да изчакаш нещата сами да си станат. Бъди непрекъснато в женска компания, мотай се в групи където има доста момичета и бъди приятен и весел човек и няма как да останеш на сухо след като си и красив и умен. Гледай какво правят "простаците" и се учи от тях!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 38c9e2c7b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Със сигурност не си умен, но пък си със самочувствие в излишък, което е напълно нормално и разбираемо за твоята възраст.
Либидото ти пък е съвсем нормално за тези години, аз като бях колкото теб също нямах постоянна партньорка за секс, и с извинение се скъсвах всеки ден от мастурбация. Стигал съм до 10 пъти на ден, и то точно на твоите години. Просто в тази възраст хормоните явно тотално са се взривили, и си трябва или секс, или мастурбация. С времето тези неща започваш ти самият да си ги регулираш до такава степен, че да успяваш поне да си вършиш задълженията в работата или бизнеса, че с постоянно мислене само за секс много напред не се стига в живота. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7585cd4a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Жените са си все същите. ;]
Трябват и само няколко правилни изречения за да потече отдолу като на кьорав кон окото. След това е твоя.
Обаче това, което ще ти кажа е, че никога няма да получиш секс от жена, особено ако искаш само това. Което означава едно. Мъжете се кефят на физическите удоволствия, а жените търсят любов. Така че намери някоя. Излезте. Сваляй я. Говори и хубави неща. Обичай я. Приказвайте си. И ако си търпелив... като му дойде времето за секса, а то идва бавно. Трябва да и създадеш впечатление, че не мислиш за това изобщо, че за теб тя е най-важната и нейният избор не бива да се пренебрегва. След време, 4-5 месеца може би.. най-много, може още да не му е дошло времето за секс, но да предположим, че е дошло. Пусне ли ти един път, такъв секс пада... Направо ще ти се оте*е. Но искам да ти кажа, че ако търсиш секс, а нямаш какво да предложиш, можеш само да търсиш секс без чувства за един път с някоя курвентия от чалга дискотеките. Такива не мога да ги трая. Ама ти си знаеш. Тва за един път с рандъм кучка от дискотеките е лабава работа. По-скоро ти пожелавам да си щастлив с някоя, и тя ще те ебе до живот. =]

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 346798d777
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може би и трябва да спреш да се надъваш, то всеки се мисли за красив и умен (освен комплексарите) аз ти предлагам да не пребързваш и трябва да усещаш, че тя го желае.
И искам само да ти кажа, че НИКОГА не подлъгвай момиче, че си със сериозни намерения (ако не си), че не е хубаво, всяко нешо се връща. А по - добре си намери някое момиче също като тебе с мания за секс и ще си добре :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d0d587cddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хаха, докъде стигнахме, да се учим от простаците! Вие не сте в ред. :D

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ce889622dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "Не се надувам, просто подчертавам фактите", "По-добър съм от останалите, но съм по-малко ефективен", "Искам да правя секс, но не ми се занимава да излизам с тях". Както си красив и умен, ако беше и богат, щеше да си е*аси е*ача. Ама не си. Карай по-леко. И съвет от мен, не се натягай, а ги манипулирай. Когато едно момиче не иска секс, не значи, че не е готова да го направи, а че не иска да стане по този начин. Говори и, пиши и, накарай я да го иска. Овладееш ли техниката става лесно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 687007b40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момче, либидото, хубавите момичета, сексът като самоцел ще ти оставят само горчив привкус. Укроти хормоналната си буря със спорт и здравословен живот, чети, развивай се като човек, общувай със себеподобните си, а когато му дойде времето, ще се появи ТЯ и няма да прилича на никоя от бързооборотните кифли, които виждаш тук-там и тайно завиждаш на тъпкачите. Няма защо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5323311b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Пишеш, че си много умен, а в същото време пишеш "някъкви" с буквата "ъ". Това е срамота. Не знам като станеш голям какво семейство ще имаш, след като си готов да правиш секс с всяка жена. Трагедия....

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 687007b40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Техника? Вие луди ли сте? Що за светоглед? Как да надхитрим момичетата (жените), така че да получим секс, без да се обвързваме, без последствия, да ни е бързо, лесно и леко... Примати!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2ac1aafbf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Към 12:

Кой кого надхитрява - този, който се опитва да задоволи естествените си биологични нужди или този, който се опитва покрай това да обвърже другия, да получи изгода дългосрочно и едва ли не гаранции за цял живот, само защото е жена?

Извинявай, ама тия теории, че мъжете са примитивни, а жените с тези подмолни тактики, пресметливости и дългосрочни преценки са едва ли не светици - не са особено умни, ако човек ги разгледа по-трезво и внимателно.

Именно това поведение на жените създава притеснението в мъжете и ги мачка цял живот. Тя не иска секс, ама си бръсне п**та постоянно, гримира се, гласи се в дрешки да е привлекателна всякак. И като привлече е велика, понеже може да се надуе и да каже "разкарай се, ти си примат".

Модерни неосъзнати форми на човешки паразитизъм.

Към автора на темата: Човече, помни - всички хора искат секс. И мъжете, и жените. Не е срамно. Бъди открит с другия пол и не издигай биологията на пиедестал.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ce889622dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   12, извинявай, че съм те обидил. Никога, повтарям НИКОГА не съм наранявал момиче. Винаги съм бил когато трябва директен, когато трябва манипулативен (но не в лошия смисъл). Една не е останала разочарована от мен и не говоря за размер, всъщност този малкия долу е само 15 см, но пък съм нежен и внимателен. Но това е друг въпрос. Просто много добри момичета си сложиха маски, за да са като по-вървежните и аз съм човекът, който сваля тези маски. Не си ме разбрала правилно, уважавам жените, все пак жена ми е дала живот...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 134a0e9d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   12, ами то за всяка работа си има чалъм, не си ли го чувала това?! То можеш и да се научиш да забиваш пирони с гаечен ключ, ама не това е начинът, нито инструментът...
При вас не е ли така: Как да надхитрим момчетата (мъжте), така че да получим внимание, пари и подаръци, без да се обвързваме, без последствия, да ни е бързо, лесно и леко... ПриМАТКИ!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4a462e47ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Убийствено точен коментар на 15. Браво!!!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e1ab7e1bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Приятелю, въобще не търси физически контакт просто ей така. Когато един мъж е с една жена, те става едно цяло. Това е и духовна връзка, това е благословено от Бог, но само в брака. Тези връзки без брак се наричат блудство и прелюбодейство и носят големи проклятия и за поколения напред. Аз съм мъж на 29 г. и не се занимавам с жени, спокойно, организма ти може само да спечели от това. Занимавай се с жени, но не спи с тях преди брака, това е много сериозно. Не прави и ръкоблудство, защото като го правиш вредиш на тялото си, а и си разпалваш фантазията да желаеш жени, а като ги желаеш, искаш да ги боцнеш и т. н. Това е един порочен кръг на греха. Имам здраво тяло, хубаво лице, пари, но съм осъзнал, че плътта носи само грях и трябва да се обуздава чрез духа. Избягвай да гледаш голи жени, еротични филми, клипове, да заглеждаш жени, макар че на тях и ем доста приятно, но тук не става въпрос за тях, а за спасението на душата ни. Бъди достоен и Господ Иисус Христос ще те възнагради. Прочети книгата "Чиста младеж" на д-р Тихамер Тот, има я в нета. Поздрави

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ce889622dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Имам съмнения за това дали помагаме на автора.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 773852eec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ами трудно е със секса. С ширещата се чалга-култура жените се научиха да използват секса като разменна монета и търсят да се закачат за някой паралия, баровец, мутра, богат чичка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5ab225153d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Здравей! Тръгнал си по много погрешен път :) Първо не си чак толкова умен! Ако беше, щеше да си намерил начин да постигнеш това, което толкова искаш и нямаше да идваш тук да търсиш друго мнение. По-лошото е, че се мислиш за умен, защото това ти пречи да си достатъчно критичен към себе си и да промениш нещо! Второ, така като те слушам явно не изглеждаш като другите момчета на твоята възраст - нямаш силно телосложение и бицепси и това те подтиска. Затова и търсиш нещо самоутвърждаващо и си решил, че си умен, красив и т.н. Обаче пак ти казвам, че умния човек ще се справя добре с живота и ще се чувства добре. А при теб не е така. А като казвам, че не си умен не искам да те обидя, а да те провокирам да се замислиш и да пожелаеш да станеш умен и успешен! Но другия проблем при теб е, че ти си яко зависим от секса! Имаш лабилна психика и склонност към зависимости може би. Поне със сигурност относно секса! Това не те прави мъж със силно либидо, а силно зависим мъж! Да не е уж да имаш много силно либидо, а пък ако ти падне някоя да не може да го вдигнеш ако ме разбираш ;)

https://anonybulgaria.wordpress.com/2015/03/30/ефектите-на-порнографията-върху-мозъ/ хубаво ще е да погледнеш този линк да видиш за какво става въпрос :) щото ако гледаш какво пише масово по сайтовете колко е хубаво да си мастурбираш и ала-бала глупости дето искат да те подлъжат ...защото порноиндустрията върти много милиарди, всякакви реклами по тв и т.н. показват разголени жени, сервитьорките в заведенията са с ултра къси поли да им се вижда задника познай защо - общо взето всеки има сметка да си зависим към секса!

Та, според мен:
- спри порното и мастурбирането
- търси начини да се развиваш и да нямаш много свободно време да мислиш за глупости
- спортувай
- не яж много месо, пакетирани продукти, макдоналдс, коли ... яж повече плодове, зеленчуви и здравословно хранене
- научи се да мислиш за една жена, защото иначе никога няма да имаш хубаво семейство и ако си мислиш, че нещата ще ти се оправят грешиш - ще ставаш все по-зависим и ще ти е още по-трудно да бъдеш с една
- лягай си навреме (щото сигурно стоиш до доста късно) - така на другия ден ще се чувстваш малко по-спокоен и балансиран - щом се притесняваш толкова и си стеснителен значи си доста стресиран и имаш много адреналин, който сигурно те прави нервен и ако не спиш достатъчно нощем ще имаш проблеми от това естество

....помисли си какъв живот са водили хората от създаването на света и това колко бързо се развива света в днешно време и дали това е нормално :) търси духовното - аз лично съм Православен християнин, но пък не смятам за много уместно да ти проповядвам след като друго те вълнува :) Пожелавам ти да намериш щастието и баланса в себе си!

Дано да си разбрал нещо, уж си умен ама да видим :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker