Майка ми ще полудее :х - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми ще полудее :х
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3026 пъти
На 16 съм. Нашите са лекари. Откак се помня, все са в стрес и т.н., тоз и оня им звъни... някакъв ужас е! Заклела съм се да не последвам професията им в никакъв случай. Баща ми не е такъв голям проблем, но майка ми е просто... :X Пуши като комин (не пред мен, де), нервира се, отчайва се; а като избухне, настава смъртна опасност. От невнимание строших една магнитна джаджа, дето се залепва за хладилника... беше от Акропола. И тя си изля целия натрупан гняв върху мен: "Изрод, простачка, к*рва, уличница, мръсница;" - малка част от епитетите, които ми хвърли в лицето. Насмалко да си счупи пръста сама, тогава пак аз бях виновна. Все ме мрази, а после й минава.

Знам как стоят нещата в живота й що-годе. Но тя просто не ще да си подреди живота, като че ли не може да го разбере. (Мнение и на баща ми.)
Аз се оправям сама с душевните ми несгоди. Но тя само ги задълбочава! Писна ми от нейните проблеми, ако можех, щях да й ги реша, щото човек направо може да се разболее... да не дава Господ, ама така е.
Баща ми пък никога не ме отразява и рядко ми отговаря на въпросите дори, недочул поради телевизора. ИЗБЕСНЯВАМ, ХОРА!!!

Искам да съм спокойна, и те с мен. Ама няма шанс, тъй като гледам. Уж правя всичко хубаво в живота си - уча отлично и запаметявам лесно материала. Разтоварвам се със спорт; храня се здравословно. Излизам навън. Абе, общо взето добре. Но така и не се появи някого, на когото да споделя онова, което преживявам. Майка ми ще се самоунищожи, честно! Ала първо явно аз ще полудея. Преди 5 минути пак ми се разкрещя като побъркана и ми уби настроението за тренировката. Къде да отида, за да живея като хората?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 3faa9df549
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка ми е лекарка. ЛЕКАРИТЕ СА БОЛНИ СЪЩЕСТВА !!!
Вярвай ми, ад е. Съчувствам ти искрено. Ако искаш дай скайп да поговорим.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 69ef1060af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майка ти като е толкова нервна, как лекува други хора? Май по-скоро тя ще се разболее, отколкото да излекува някого. За епитетите, с които те е наричала... не знам думите "ку.ва" и "уличница" какво общо имат със счупеното нещо на хладилника... Да не би по други поводи да те е наричала така? Разбира се, това не я оправдава, а и не съм аз човека, който може да съди другите хора.

Какво да се направи?Знам, че не е лесно, и аз минах през това. Знам също и че докато си свързана емоционално и материално с тях, това ще те засяга. Гледай себе си. Техния живот си е техен, а твоят си е твой.Мисли за себе си, за своето бъдеще, мисли и действай в такава посока, че да не бъдеш един ден с добра и престижна професия, но със съсипана психика.

Ако беше 2-3 години по-голяма, щях да ти кажа да си намериш работа и да се отделиш от тях. Това е решението, няма друго решение. А дотогава гледай доколкото може вътрешно да се дистанцираш, да си имаш свой живот, свои неща...от това, което си написала виждам, че ги имаш.Но за да може истински да се реши проблема, трябва да си материално независима. За това, че няма с кого да споделиш...и аз бях така, мислех си, че всички други са по-добре от мен, само аз съм най-зле...и като погледнеш се оказва, че другите са дори по-зле от тебе...Виждам, че пишеш грамотно, последователно...дръж се, не падай духом, каквото и да правят...За съжаление не мога да ти помогна с друго освен с морална подкрепа, имаш я от мен, КУРАЖ и УСПЕХ ти пожелавам

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 98d84f70df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пробвала ли си да говориш с тях?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: cb60f3627f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лоша работа че си с родители лекари. Имам работа, в която срещам много лекари и да ти кажа нямам никак, ама никак добро мнение за тях. Не че са лоши хора, напротив - всеки разчита на тях. Обаче от времето ли, от хората ли, от професията си ли - но 1 като хората няма. Луди та дрънкат дето се казва. Така че мога да си представя картинката във вас и НАЙ-НАЙ искрено ти съчувствам момиче! Обаче ти поне не се предаваш - евала! И спортуваш, и се храниш диетично, че и се учиш. Браво, продължавай така, просто недей да се караш с тях, няма смисъл, а от друга страна, ако се научиш да избягваш конфликтите - още по-добре. Издръж 2-3 години, не са толкова много. После върви да учиш в друг град - ще си решиш проблемите от раз. Ще намериш някой, с тези си мисли за 16-годишна има хляб в теб! :-)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 90d5657d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Постарайсе да запазиш добрия тон с родителите си! Бъди любезна с майка си, въпреки оскърбленията, тя страда, отчаяна е. Отчаянието е голям бич. Аз като вярващ бих я посъветвал да се изповяда, да започне на чисто, да поговори с някой православен свещеник. Гордостта и самонадеяността са причина за всички падения. Да се смири и протегне ръка към Бога накрая, иначе ще умножи страданията си! А ти се дръж, гледай да не грешиш поне с блудни грехове още от сега, че да не разстроиш живота си и ти! Бог да те закриля!

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 16f10291a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей
никъде не можеш да отидеш щом си още непълнолетна, ще издържиш още 2 години и ще видиш как нещата ще се подредят. Ти самата казваш че тренираш учиш се добре и единствният ти проблем са родителите ти и няма с кой да споделиш. Ще видиш че когато започнеш да се оправяш сама, нещата ще си отидат на мястото. Ако нямаш с кой да споделиш, можем да се запознаем.. аз също търся някои с които да споделя без да ми се присмее.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8ec280d4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви много!!! : )
1 и 6, дайте някаква връзка, Скайп, нещо...

Тия епитети не ми ги ръси за пръв път, но вчера при инцидента с магнита от Акропола пак ги изреди всички. Само че след половин час й мина, сякаш нищо не се е случило. "Ама аз в яда си и т.н." Знам, не го коментирах.
Не търся поводи за конфликти изобщо. Това съвсем не означава, че съм смирена и добричка, разбира се. Просто знам до какво водят всичките сплетни (извън семейството), в семейството е просто абсурд.

И тя е вярваща, една от приятелките й също е такава, може да й предложа да помогне. Мерси за идеята. : ) По принцип от време на време гледам да й пооправя настроението, отварям някой сайт с вицове или seir.bg и настава голям смях.

Това с лекарите е така, номер 4. Знаеш, че не са добре платени предвид работата и стреса, но кой ли в БГ е добре платен, освен нечестно заслужилите... Парата не е проблемът, а тия селяндури, които звънят през час у дома и очакват безплатно лечение. Е, сори, ама това на запад така да звънят в дома на специалист, е просто недопустимо! Вече съм се научила да ги разкарвам и сама.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 16f10291a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Oт номер 6: скаип: vanq_9510
но по добре дай и своя тук, защото може да не ми се появи пълномощното.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: a1c5c40cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако може и мен да намериш на скайп - dimitar695 Ти прецени дали искаш или не :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8ec280d4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добавих и 8, и 9!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker