Как да разбера дали го обича? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124231)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19294)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да разбера дали го обича?
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 4833 пъти
Здравейте, аз съм момиче, на 18. Не бях сигурна как да го категоризирам това, затова ще го постна тук. Малко е доста дълго и оплетено, но ми отне много време да го сбия толкова накратко... Имам 2 въпроса, като всеки си има предистория.
1:

Март месец официално приключих последната си връзка заради Неговите действия основно. Бяхме заедно почти 2 години. Не ми е изневерявал, не се е държал зле с мен, напротив, но просто отношението му беше все едно съм му дългогодишна съпруга... Натоварваше ме психически- все пак съм малка още за брак и семейство и пр.

Както и да е, пределно ясно ви е предполагам, че не съм го забравила, обичам си го още, но въпросът е, че не знам как го обичам. Излизаме си на кафе като си се прибере, смеем си се, прекарваме си мн добре- като приятели.

Но в неделя срещнахме едно момиче- негова позната. Още в началото на нашата връзка неговите приятели бяха пуснали слух, че той ми изневерява с това момиче (а тя е наистина хубава). Не съм се връзвала, не съм такава да правя сцени и скандали и глупости, обърнах го на майтап и се забрави.

Обаче в неделя направо ми се прииска да я удуша- той отиде да си говори с нея, тя го прегръщаше, докосваше го постоянно, направо ако не беше заминал щеше да го изнасили.

Принципно не мисля, че го ревнувам, защото го обичам още. Но точно това ми е проблема- чудя се дали е така, или не. Дали ревнувам, защото си е бил мой преди и още го чувствам мой, или защото си е бил мой и искам пак да си е мой? (не знам дали разбрахте...) Как да разбера обичам ли го, или не?

И тук се навързва номер 2:

Майка ми казва: "Не се обръщай назад, което си хвърлила зад себе си, трябва да си стои зад теб." Добре, хвърлих го, но за да си стои Той там, трябваше да се помъча да го позабравя. Тогава, някъде 2 месеца след като се разделихме официално (неофициално- 2 месеца преди официалната раздяла), започнах да излизам с едно момче- да кажем Иво, и неговата компания. (Иво ми беше обяснил колко много иска да е с мен, но се примири, че не ме привлича.)

Там се запознах със, да го наречем, Стоян- хубаво, високо момче, противоположността на дотогавашния ми приятел. Свалки, глупости, докато една вечер ми каза, че никога не е искал нищо от мен (като си ми беше казал в очите точно обратното, и беше въпрс на 1 среща работата). Как да е, няма как да го накарам да ме захаресва, спрях да му пиша, спрях да го търся- изобщо изчезнах от хоризонта, всичко на 6.

После се скарах с Иво. Доса грозно при това. Същата вечер Стоян ми писа в скайп, пише ми всяка вечер оттогава, вчера даже ме покани на неговата маса в кафенето, където от време на време се засичаме.

Та, мисълта ми е, може ли Иво да има нещо общо с цялата история със Стоян? Не мога да разбера защо Стоян постъпи така, и толкова спонтанно... Не, не искам да съм с този човек, нали, "това, което е зад теб, трябва да си стои там", но ми е любопитно просто, може ли да е поставял разни ултиматуми на Стоян, да му е говорил неща за мен, само за да ми направи тъпо, че не му откликнах? И наистина ли тоя Стоян е толкова верен приятел/ зле, че да се върже?

Да обобщя: 2 въпроса: Как да разбера дали още обичам бившия си приятел и Правят ли мъжете мизерии, за да си отмъстят за проявената незаинтересованост към тяхната особа?

Благодаря предварително за отгворите :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 95591abe34
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   И аз до преди месец и нещо имах една приятелка, която от половин година та и повече не знаеше дали ме обича, или не и постояно беше в колебания, а аз треперех и се молих да ме обича и да е с мен... имай предвид че твоят бивш и много да те обича ти нямаш цялото време на света да се върнеш при него, така че ако възнамеряваш да се събирате трябва да е скоро. Никой няма да те иска вечно при таква ситуация...дори да има още нещо към теб... и да, мъжете правим мизерии и то не само за това... усмех:)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fcc2da097d
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ха, ха, как да разбереш? Ми ти ако не знаеш, кой тогава? Нещо ми се губи логиката на цялата ти история.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker