Имам чувството, че приятелят ми го е срам от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам чувството, че приятелят ми го е срам от мен
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2838 пъти
Здравейте, момиче съм на 17 години. Имам приятел, който е на 20. Заедно сме от 5 месеца. Всичко върви прекрасно. Държи се добре с мен, сигурна съм, че ме обича, доказвал ми го е много пъти, но проблемът е там, че си мисля, че го е срам от мен. Става въпрос за това, че излизаме само на най-"забутаните" кафета. Щом стане въпрос да идем до центъра на града за нещо, той категорично отказва, с оправданието, че не му се ходи. Много рядко се е случвало да идем за нещо до центъра и щом идем там, той върви на 1 метър от мен, не ме целува, нито прегръща, а когато сме двамата и сме другаде винаги вървим хванати за ръце и т. н. Когато срещнем някой познат на улицата, винаги ми пуска ръката. Наистина ми е омръзнало да излизаме само в неговия квартал, иска ми се да излизаме на центъра, по паркове и т. н., но в никакъв случай не мога да го накарам. Винаги ми отказва. Също така, когато сме с приятелите му не ми обръща почти никакво внимание. Не съм го питала дали го е срам да се показва с мен, а и не мога. Неудобно ми е, а и естествено, че няма да си признае, а ще излезне с оправданието, че не му се ходи и т. н. Вие какво бихте казали по въпроса? Някакви съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0d3ef06ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Очевидно момчето го е срам. Страхува се от това да те целуне или прегърне, защото си мисли, че ще го коментират останалите пък той не ще да е в центъра на вниманието. Излезте сред природата където няма толкова много хора и там мисля, че ще се отпусне.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 828fb5fafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   според мен става въпрос за страх от интимност. Не мога да знам дали е точно това случая, тъй като не ви познавам, а отделно ти не споделяш чак толкова много подробности. Като цяло ние, мъжете, не обичаме да се чувстваме наблюдавани и оценявани. Може би не иска хората да му правят хапливи забележки, може би е единствено дете и по един или друг начин е център на вниманието в семейството си, или да е по-интровертен и по-различен и да му са се подигравали в училище.
И аз имам подобен проблем като приятеля ти и бих те посъветвал да се опиташ да го предразположиш да ти се разкрие, да си мила с него, да му покажеш, че може да ти сподели всичко, да му покажеш, че искаш да му помогнеш да се справи с проблема..
Ако съм в ситуация да започна интимни отношения с момиче, се ужасявам при мисълта как един определен член от семейството ми ще реагира..

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c5ee4d456e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мхм, срамува се. Поговори с него и ако нещата не се променят го късай. Кво ще правиш с такова момче. А и не сте малки, особено той. Обича те, ти го обичаш, ама такива глупости да върши...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: deefadeb61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както е казал коментар номер1, момчето го е срам, но не от теб, а просто е такъв човек. Ако си сигурна, че те обича истински няма от какво да се притесняваш. Явно той не обича показност. Макар че аз не виждам нищо лошо в това да си държите ръцете докато се разхождате някъде по центъра. Да се мляскате по кафенета и магазини вече е друго. Пази си го, защото момчето си заслужава.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6159eee2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Може някъде из другите квартали да върти някоя друга паралелна принцеса като тебе?

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c3b0d3271c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Въпросът е - Ти за какво си с него? За да те опъва насред центъра по всяко време и нон-стоп всичко да е секс? Може би трябва да ти организира изложба, на която да те показва в действие?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: de3d89d81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Възможно е да си има друга. Обикновено така правим, бягаме от близък контакт, когато се занимаваме с повече от едно момиче. Замисли се реално... Погледни се в огледалото и ако не виждаш нищо притеснително според мен няма какво да се срамува от теб. Не знам някой, който да го е срам от приятелката му, ако се познаваш и с родителите му и всички знаят, че сте заедно (най-вече неговите приятели) значи може и да си единствена...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 260ff19982
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не искам да звучи гадно, но номер 7 има право. Защо няма да се държи с тебе, като с гадже на центъра и пред приятелите си, а излизате само в квартала му, където няма кой да го види? Може и да не е това, но все пак.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ffcf703b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Колкото и да не ми се иска, трябва да призная, че №5 и №7 имат право. Той е на 20г не сте на по 15, първи трепети, че да се криете от хората в село. Подозирам, че те е забърсал "имам и младо гадженце" и сакън да не го види приятелката му. Разбира се това са само подозрения, най-лесния начин е да го попиташ. Защо да не можеш, не се дръж детински.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3bf1f2f9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей, хора! Животът ви минава в тревоги с болни мозъци! Какво правиш ти с него изобщо? ! Осъзнай се докато е време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker