Никой не ме харесва в новото училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никой не ме харесва в новото училище
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 3540 пъти
Здравейте. На 14 съм, момче. От тази година съм в ново училище и никой не ме харесва от новият ми клас. Движа с едно момиче, с което бяхме в в един клас до миналата година. Нямам никакви приятели и не познавах никакви хора в новото училище, както и тя. И двамата нямаше с кого да сме и затова преди 15 септември си писахме и се уговорихме да стоим заедно в училище. И така всеки ден сме заедно. Аз съм много срамежлив и нямам почти никакво самочувствие. На първия учебен ден не можах да се запозная с никой, защото просто умирах от срам. Мислех, че всеки ще ме помисли за гей или за някакъв смешник, понеже нямам приятели и не познавам никой. Когато започна училището дружах само с това момиче и малко, по-малко започнах да поздравявам, дори се запознах с няколко човека от класа, но по-голямата част от класа (да не кажа всичката) ме гледаха накриво. И така продължих да не говоря с никой. Оценките са ми хубави, обличам се добре ама това не е важно. Разбрах, че може би няма да се сприятеля с никой от този клас и сега съм приятел само с това момиче. Приех, че може би класът не не харесва, но... Но вчера един познат от съседния клас ми каза, че никой от класа не ме харесва, всичките говорели за мене, бил съм слаб, бил съм гей ( не съм гей), бил съм смешен, говорел съм смешно, нямал съм приятели и още куп обиди и всичко това е казано от моят нов клас. Подобни неща са казвали и за момичето с което дружа. А пълния абсурд е, че досега никой не ме е обидил в очите, поради тази причина вчера почти намразих този клас. Поне да ми го бяха каза ли на мен а не на някой друг. Сега не знам какво да направя. Знаех, че нямат хубаво мнение за мене, ама чак пък толкова. Сега знам, ще ще има много коментари от сорта, че съм гей и, че съм женствен и всякакви подобни.
Моля кажете ми какво да направя или дайте съвет или нещо подобно. Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 852353aa49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, до 7 клас ми се подиграваха. Когато отидох в гимназията, никой не ми се подиграваше, но винаги се мислех за нещо по-малко от останалите ми съученици. Сега съм на 26 и се чудя къде ми е бил акълът да се тормозя от такива глупости.
Ясно е, че си притеснителен, но не се дърпай от другите. Бъди любезен с тях и не си го слагай на сърцето. Ще пораснеш, ще се развиеш, ще се промениш и това няма да ти прави впечатление.
Няма от какво да те е срам, всяко ново запознанство е неловко в началото. Ще се нагодите със съучениците си, все още е много рано. Ако са свестни деца, няма да ти се подиграват.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 46fc1884bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Един приятел ти е достатъчен за да си щастлив.

Я се стегни! Притрябвали са ти приятели като ония кретенчета.
По - добре една истинска приятелка, пред цял клас фалшиви. Бройката не е важна.
Освен това, нали само говорят за теб? Т. е - нито са тръгнали да те бият, нито се заяждат.. просто те коментират зад гърба ти. Ако питаш мен - така е по - добре защото поне не те пребиват или обиждат направо. Да мислят каквото искат за теб - техен си проблем.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7246c0f6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако те обидят се защити. Не казвам да налиташ на бой или да ги обиждаш, а да се застъпиш за себе си и момичето! Някой деца могат да бъдат доста злобни.. Най-важното е да се концентрираш върху уроците си, защото те са важните.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7246c0f6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм момиче и също съм в ново училище. Общувам си само с две момичета от класа и донякъде това ме натъжава.. Другата част от класа са така наречените 'феймъси' и се държат ужасно грубо. Мен не са ме обиждали, но ми е неприятно, защото ме отбягват. Аз се опитвам да не им обръщам внимание, защото искам да се концентрирам върху уроците!
Ако продължават с нападките просто се защити.. И най-вече недей да се влиаеш от тяхното мнение, защото това е само загуба на време и енергия.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7246c0f6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Факта, че са наговорили тези неща зад гъбра ти показва колко жалки са..

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ce41e70348
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Просто класът ти са сбирщина тъпанари, не е в теб проблемът. Кофти, че си нямал късмет да попаднеш на готини хора, но сигурен ли си, че ВСИЧКИ те мразят? Може да е преувеличено.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b2974ad5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз съм така... само дето съм момиче...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b12494fe00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравеййй : )) Аз съм момче на 17 години (11 клас). От Варна съм. Имам абсолютно същия проблем като теб. И аз също съм много срамежлив и свитичък. Имам само 2-3 приятеля в класа си, другите имам чувството, че ме ненавиждат. Даже една от моя клас е толкова злобна, че като ме види прави такава физиономия, сякаш съм някво страшноизглеждащо чудовище. Постоянно ме тормозят едни индивиди, но не физически, а психически. Повечето ме наричат гей и женствен, също като теб, само защото съм приятел с един така да се каже аутсайдер. На повечето ако не им помагам на контролни, понеже съм отличник, и почват да ме дразнят цял ден с гадните си подоигравки. И 60 % от съучениците ми ходят на пушкома да пушат, постоянно се хвалят, че са пушили марихуана, че са се ч****и с някое момиче. А и да... за някои момчета това е единствено моден подиум, където да покажат мускулите си, а не да научат нещо. Изобщо... ужас да ти кажа!!!
И дааа... преди около 1-2 години се запознах с някои момичета и момчета от други училища и класове. Даже по едно време бях твърдо решен да се преместя в другия клас. Там познавах сиг половината от учениците ги познавам и дори сега сме в добри отношения. Но за нещастие не успях, защото първия ми чужд език беше английски, а на другия клас-немски, който аз никога не бях учил до тогава.
Препоръчвам ти да се преместиш в друго училище ако искаш, защото сега е времето, после като станеш 9 и 10 клас, няма да можеш или ще бъде много трудно. (понеже го знам от личен опит). Другата ми препоръка е да ги игнорираш всичките и да намериш приятели в другите класове (ако има по-нормални класове де) и да ти пука и да си дружиш само с тях. След време с тези приятели от другите класове може да станеш много близък приятел, а тези от твоя клас да не се виждаш никога през живота си.
Ако искаш може да ти оставя контакт да си чатим,
Успех, Ники : )
PS:Не ме бива много в писането на всякакви неща, така че ако не разбереш нещо от горепосоченото, се извинявам :Д

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4ae331043d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мерси на всички за съветите. А до номер 10- можеш да оставиш контакт :)
От автора

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3e221b675d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Знам, че тази публикация е на 7 години, но пиша това за всеки с подобен проблем. Сега ми предстои да бъда 9-ти клас и в 8-ми клас ми се случи почти същото, само че аз нямах абсолютно никого като приятел. Бях сам, с ниско самочувствие и т.н. Никой обаче не ми е известно да ми е говорил зад гърба.

Номерът тук, е да си вдигнеш самочувствието и ако някой реши да те заплашва и т.н., ами отговаряй му се! Нищо не може да ти направи. Ако реши да се биете, покажи му кой е шефа! И после никой да не се заяжда с теб.

Ако обаче искаш просто класа да те хареса, явно самочувствието е всичко, аз съм грозен и странен, затова ми е ниско самочувствието, но вместо да се фокусираш върху това, в което не си добър, фокусирай се върху това, в което си!


успех =)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker