Помощ!Гимназията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помощ!Гимназията
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1961 пъти
Здравейте! Аз съм в 7 клас а до година ще се местя в сладкарското. Проблемът е, че ме е страх, че новите ми съученици ще ме приемат като аутсайдер. Аз съм доста стеснителна, но искам да се променя, просто не знам как. И другото нещо е облеклото ми. Искам да се обличам като тийнеиджър, но не като кифла. Моля дайте ми съвети. Благодаря предварително:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: f02e0b436e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами щом правиш разлика между кифлите и себе си, значи си наясно как да се обличаш. Не бива да те е страх, че не си като тях. Държиш си на това, което си, не държиш на всяка цена да се вписваш в класа и преобладаващите кифли и толкова. Освен това със сигурност ще има някое момиче или момче като теб. Общуваш с тях, не обръщаш внимание на останалите, не ти пука и това е! Спокойно! Винаги свестните са по-малко от боклуците. Навсякъде.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1b5dbfdd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе спри с тези отегчителни постове, защото вече ми омръзна да чета от сорта на 5 поста за лапета аутсайдери от 6-7 клас. -. -

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ae4fee172d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мамка му бъди себе си да не ти пука. Какво се панирате само. Не само ти ще си новата!! Стегни се! А за облеклото ми кифлите попринцип се обличат с потници над пъпа и много ама много къси панталонки. Обличай се нормално!



- Wolf

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8de420d501
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом искаш се постараи да го направиш, само с искане нищо няма да направиш..
И какво ти пречи да си купиш дрехи по твои вкус? или ОК маикати да ти купи..?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4236e77bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добре ще направиш, ако се промениш да станеш по-общителна. Аз така бях много стеснителна и такъв автогол си вкарах, че не е истина.. Опитай се да се отпуснеш, предполагам, че отначало всички ще се опитвате да се опознаете. Не стой настрани в този момент. Няма ли някой твой познат /да е добър човек/ да се мести в това училище, да разбереш коя паралелка е и да сте заедно, може да ти помогне да завържеш познанства, ако е поне малко по-освободен? А за обличането - не разделяй хората според стила им на обличане. Направи ми впечатление думата "кифла", много ме дразни тая дума.. Аз може да се каже, че малко повечко държа на външния си вид и естествено ме заклеймиха. Но всеки, който ме е опознал вижда каква съм всъщност. Даже и не смятам, че стила ми на обличане се различава чак толкова, ама както и да е. За това как да се обличаш като тийнейджър - гледай ги в твоето училище, по улиците как се обличат и вземи идеи ;d

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9f58d45cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега, недей да тръгваш с настройката, че ще те приемат като аутсайдер!!! Никой не те смята за такава, ако ти не се държиш като такава! За облеклото-ако искаш да си по-скоро тип "готино момиче"(не кифла), носи дънки, клинчета, черни прилепнали якенца, пантофки, спортно-елегантни грейки и маратонки, прилепнали блузки, комбинация от клинче с дълга жилетка (но красива и елегантна), токчета, ботушки с токчета, плетени ботушки и т. н. ако искаш да си тип "рапърка, лошо момиче и т. н. ", носи дънки, анцузи, анораци, рапърски шапки и аксесоари, кецове, маратонки и т. н. Ако искаш да си от тези по-задръстеничките (без обидени ), носи по-широки блузки, ризки на квадратчета или ромбчета иии чанти на едно рамо, стигащи до земята :D Това е като цяло, нядявам се да откриеш себе си и да не се приемаш като аутсайдер, защото съм сигурна, че не си! Просто запомни- възприемат ли те един път като такава, няма измъкване! Затова направи всичко възможно да се приспособиш и да не изоставаш от "компанията", която ти допада най-много! Успех!!! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 21999a65e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо не тръгвай още от сега с нагласата, че ще си аутсайдер. Между новите ти съученици може да има и много готини хора и бързо да си намериш приятели. Второ, за облеклото. Можеш да си готино облечена и без да си кифла. Дънките, например са перфектна дреха! Прибави към това и някои готини кецове и някоя блузка и късо якенце и си готова. На тази възраст дори няма смисъл да се гримираш ежедневно, защото имаш най-хубавото, младост. Като прибавиш и някоя шарена раница и си готова за излизане. За мен това си е перфектното тийн облекло. И изобщо няма да приличаш на кифла. А и не забравяй най-важното-усмивката! Усмихвай се на хората и ще видиш как всичко ще е по-хубаво. И помни, ти си уникална! За това се гордей с това.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a648b0b3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   По дяволите, просто бъди това, което си, толкова ли е трудно бе, деца...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e785f52479
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно! Ще видиш, че всичко ще е наред! Колкото до облеклото ами ходи с дънки, блузка, абе нормално, какво толкова нали и другите ще са като теб!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: cca9720fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж сега, аз съм 8 клас и също като теб съм в гимназия. Мислех си абсолютно същото, че хората ще ме приемат като аутсайдер, че винаги ще си бъда човека на последния чин. Но се оказа точно обратното. Хората в класа ми са много печени и готини, всички сме на едно мнение, че сме едно цяло и трябва да се подкрепяме. Още сме 3-тата седмица, но се държим един с друг като все едно сме заедно за последна година. Много се уважаваме взаимно, няма грозни и красиви, дебели и слаби. Дори няма значение дали си момиче или момче. Всички сме едно! При теб също ще е така, АКО попаднеш на правилните хора. Добре ще е когато излязат резултатите от това кой къде е приет да отидеш до новото си училище, да намериш списъка с класа ти, да потърсиш всеки един по фейсбук и от там да се запознаете. Може да се срещнеш с някои от тях. Аз така направих и ми беше много по - лесно. Сега съм повече от щастлива с тях, беше ми страшно мъчно за стария клас, но вече дори ги забравих. Имам предвид, че не ми е мъчно за тях. Но много зависи от това как ти се държиш с тях още от самото начало. Не бъди стеснителна, говори с тях още на първия учебен ден, за да си направят добро първо впечатление. Запознавай се с нови хора всеки ден, било то от другите паралелки или от горните класове. НИКОГА не прави грешката да седиш на чина по цял ден и да не говориш с никого. Така другите ще свикнат да не говорят с теб и никога няма да го правят. Това е от мен.
Успех. =)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker