Какво е щастието? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво е щастието?
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 2877 пъти
Аз съм поредното объркано момиче,което моли за съвет. На 13 съм, въпросът,който често се питам е "Какво е щастието?". За жалост все повече се съмнявам че някога ще си отговоря.

Живея в голям град, имам семейство... не е от най-добрите но все пак не съм като децата от домовете. Влюбих се, не съм предполагала, че е възможно да изпитваш нещо такова, да имаш усещане, че хвърчиш, че под краката ти няма почва. Веднага когато усетих това, сметнах за нужно че трябва да му го кажа, но нямах нужната смелост, затова помолих приятелката ми да поговори с него, тя го направи и когато ми каза как е рейгирал, се почувствах отблъсната и ненужна, (той не беше казал нищо със една лека усмивка се беше прибрал в класната си стая), плъзнаха и слуховете че съм отблъсната, а аз незнаех какво да правя..пеперуди се движеха из стомаха ми,с всяка среща с него полудявяах.

С него бяхме приятели, тренирахме в един клуб по баскетбол, говорехме си имахме обичайните за възрастта ни закачки и базици... но явно е било лъжа. Той замина на зелено училище, и тогава ми хрума поредната налудничева идея, да му напиша писмо (поредната ми грешка,защото не успях да му кажа в очите какво изпитвам, знам че и когато помолих приятелката си и с писмото направих огромни грешки)и денят пред да замине го дадох на една моя приятелка да му го даде, неговите приятели бяха отговорили вместо него "Да умреш дано" знаех че той не го е писал.

Не след дълго разбрах че той харесва една добра моя приятелка, поредният удар, който ме повали, обляна в сълзи вървях по коридора, като някой призрак, оказа се че онова момиче е знаело.... немога да го простя... немога.,......:х. Дните минаваха , разбрах че тои е казал на еднин общ приятел че имам шанс и може и да ме харесва, когато разбрах това помолих приятеля ни да го попита за последно вместо мен дали иамм шанс... и той беше отговорил НЕ, това ме наведе на мисъл че може би тои не е готови незнае, с кого и какво иска да направи и как иска да продължи.

От тогава съм отдръпнатаот него, от тогава той сам започна да ме заговаря, да ме кара да го гоня, дава признаци на ревност. В урозите ми по англииски бешпе казал на всички кАК се казвам и че го харесвам, та питах се дали според вас имам шанс с него и ако да какво да правя? ( И тои е на моята възраст). Благодаря ви предварително ! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 75bbbfc39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе момиче защо си хабиш нервите с това момче дето незнае какво и защо го иска. Ти знаеш ли колко проблеми ще си създадеш ако го допуснеш близо до сърцето си. Значи по тази предистория разбирам, че той или просто иска един секс с момиче, което знае, че е лудо по него, или пък предишната, с която са се харесвали нещо са се скарали и си е казал "защо пък да не пробвам с нея".

Извинявай за съвета но малка си още да имаш връзка, независимо как се възприемаш, независимо от начина, по който изглеждаш. Просто трябва да узрееш повече. Не може просто толкова директно да му показваш какво изпитваш към него, защото момчетата доста често се гаврят с окровенноста на някое момичетата.

Според мен ща допуснеш грешка и със сигурност ще бъдеш наранена. Изчакай, узрей малко и сигурен съм, че като се обърнеш назад ще си кажеш "добре, че не пъстъпих така". Това да си сложиш спирачки в такъв момент и на твоята възраст си е направо ИЗКУСТВО. Просто го овладей. Ще дойде и твоят момент и тогава отсреща няма да стои някакъв пубер, а Принца, който ще те носи на ръце и ще те обича. Търпение!
FerNando

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9e4e1cebfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Вероятно си мислиш, че твоите 13 години са дълъг период от време в който си търсила щастието, ако може така да се каже.Вероятно си мислиш, че това, което изпитваш към това момче е любов, като онази, за която става дума в многооо филми.Но да знаеш, че това са само мисли, които нищо друго освен времето няма да промени.

Замисли се върху това, че те очакват още 13 години в които ще търсиш отговора на това какво е щастие и те очакват много момчета към които ще смяташ, че изпитваш любов. И все пак живота е тук и сега. Един съвет, който сама реши дали да приемеш или отхвърлиш-опознай себе си, разбери какво искаш да получиш от това момче и дали то е способно да ти го даде, като тръпка смяташ, че си влюбена , но огледай се и виж дали сред останалите момчета има някой, който ти вероятно не си забелязала и може той да бъде човекът, който да те направи щастлива.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 1e42d9a85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Kакво е щастието? - въпрос който и гръцките философи не могли да разгадаят... не си губи времето с това.
някой вече е споменал че си малка (все пак 13!) и имаш време за различни усещания. това е така, но не го приемай с лошо. аз въм с 10 години по голям, та твойте 13 са ми... много далечни:) но и не чак толкова - имам братовчед на 13, и да ти кажа и той е куха лейка в главата. не че е глупаво момчето, но на тази възраст мозъка е като торнадо-смуче бързо, раздробява и накрая нищо не остава.

'Леката усмивка' на твоя избранник само може да наведе на мисълта че си е "писал една точка" за дето те е забърсал. а ти вместо да отидеш при него си говорила през толкова хора, че се обърках. не можете ли да говорите очи в очи?

В крайна сметка... не го забравяй, пак си го харесвай, но си отвори очите малко и ще видиш че и други момчета има наоколо и може би изпускаш някой който наистина да му пука за теб. пък ако няма сега, не се притеснявай, лято идва - ходи на плаж и не го мисли много много :)

М.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: da76270a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Цялата ви история е една голяма грешка! Първо сте били приятели, тренирали сте в един клуб ... всичко е било наред. Но след това ти си казала на една приятелка да му каже че ти го харесваш !!????? Ти как би реагирала ако някое момче дойде при теб и ти каже "един мой приятел е влюбен в теб" ? Вероятно и ти ще му се изсмееш и ще си тръгнеш!

Знам че се притесняваш да му го кажеш .. За това пробвай първо да му го покажеш, така че той сам да се досети! В една връзка не трябва да се намесват трети лица! Какво значи "казах на една приятелка да му каже еди квоси, казах на някой да му даде писмо, неговите приятели ми написаха едикво си..." !

Така че бъди директна и да не ти пука много! Все пак ако му го кажеш очи в очи , на саме, със сигурност ще му стане мило и ще ти отвърне на чувствата!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: c3e0952662
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Малко момиченце си още, какво вьобще се занимаваш с момчета, при положение, че сама не знаеш какво да ги правиш?

mosh

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8be25df48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   http://vbox7.com/play:1a29ed6e гледай и ще си отговориш на повечето въпроси =]

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker