Направих нещо страшно тъпо! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Направих нещо страшно тъпо!
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 4620 пъти
На 14 години съм и за тези години съм преживяла дооооста неща , които в повечето случаи са много гадни .Но не за това пиша . . причината е ,че съм влюбена в едно момче от близо 3 години ( мислех си ,че е просто увлечение и че ще спре,но уви -то се засилва )

Таа принципно съм много чувствителен човек и приемам всичко навърте, но това ,което направих днес няма нищо общо с чувствителнот.

Бях се уговорила с едни приятелки да си купим сок, дъфки, цигари и водка Mary Jane (мноого тъпо) и да се напием , хаха . След часовете си взехме и отидохме зад училище , аз изпих две пластмасови чашки и започнах да танцувам ( оттук започвам да разказвам повече по бегли спомени и думи на приятелки ).

Заваля страшен дъжд, а аз по потник си танцувам , после съм паднала на земята и съм почнала да дрънкам нещо за Power Rangers Mystic Forse (омг) , че съм малко жабче и съм пляскала на земята в локвите и съм крещяла , че съм една от h2o , че съм русалка ,пяла съм па-па-па-палатка и т.н. ..

Момичетата някак са ме вдигнали от земята (аз цялата мокра) и отидохме до блока на една от тях за да си взема нещата , тогава звъннах на момчето , което харесвам и започнах да му разказвам от А до Я .. А той ми каза-'Аз имам приятелски чувства към теб' оттам съм му затворила , започнала съм да плача и приятелките ми да ме утешават .

Докато са ми донасяли нещата аз тръгнах към неговия блок ,който е на няколко спирки , не помня как съм отишла , но помня, че той излезна и отидохме зад блока му , като звънна на приятелките ми и те дойдоха и ми разказаха ,че са ме намерили да лежа в един вход, а той до мен ,взели са ме , за да ме докарат до нас , а той е казал, че ако нямал работа,щял да ме изпрати до нас .. (няма смисъл просто) .

И такаа .. прибрах се в нас , мама ме попита защо са ми червени очите , аз й казах, че не знам , отидох до тоалетна и повръщах мноооого .. после легнах и му звъннах ,за да го питам какво точно съм му казала.

Той ми каза ,че съм ревала много и че му е било страшно гадно , но просто не може да се надсили да ме обича (а тъпото е,че преди месеци ми беше казал ,че не съм му безразлична) , аз му казах да не се чувства зле и т.н. ..

Не искам укори, защото и без тях се чувствам зле и засрамена, искам съвети . . .
P.S. съжалявам за грешките, но все още не съм напълно трезвена

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: ae8596384b
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Айде другият път малкото жабче да се замисли преди да удари 2-3 бързи водки :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b7e36c3989
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   :D :D :D :D отстрани е смешно и то много е упока е:Никога не се напивай :D :D Базикам се бе пии си ама не толкова де :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b31de367d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Ще прозвучи грубо и критично сигурно,но..Все още не си наясно какво точно искаш и към какво се стремиш.Това са детски зипълнения,но така се трупа безценен житейски опит.Родителите ти се трепят за да живееш нормално, ти се напиваш и вършиш глупости.Вземи се в ръце, с тези действия далче няма да стигнеш! Относно впечателния които градиш у харесваното момче...трагикомични

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6378c9181f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Много чувствителен човек" = много голямо его.
Ако знаеш какво означава това изобщо...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6378c9181f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това "какво си била казала и направила" го разправяй на баба си. Човек винаги играе себе си, съзнава, и е отговорен за всяка своя постъпка и дума, независимо до какво състояние (сам) се е докарал. Имаме доста по-голям опит от твоя за да знаем със сигурност как стоят нещата. Това, че едва ли не някой друг е играл тебе - просто го забрави. Няма смекчаващи вината обстоятелства...

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 56b8b3ca95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "Коментари, които не са написани на кирилица няма да бъдат добавени!"


Модераторите ли са зле с пунктуацията, или така ми се струва? Абе, ей, хора, сайт държите, не знаете запетаята къде да поставите! Коментари, които не са написани на кирилица, няма да бъдат добавени! Така би трябвало да изглежда! Излагате се! 13-годишно лапе ли да ви открива грешките?!!!

Относно темата: "Попринцип приемам всичко навътре..." Бла-бла-бла!!!! На кого му пука за неща, които не са свързани с твоя случай, бе, моме?!!! "На 14 години съм и за тези години съм преживяла дооооста неща , които в повечето случаи са много гадни .Но не за това пиша . ." Ами тогава защо го споменаваш, бе?! Искаш да се самоизтъкнеш пред своите връстници за житейския ти опит ли? Да ти кажа правичката: НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВА СИ!!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 36574ea8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чудо голямо напила си се, но без това нямаше да ти се изяснят нещата.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 36ef4129ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Просто недей да пиеш.Явно е,на тази възраст всички ги бият хормоните,и когато се прибави и алкохол,тийнчетата стават не одържими за глупости.Не те упреквам,но ти препоръчвам повече да не се правиш на по-голяма от колкото си.
А колкото до момчето-помисли си как се чувствал той- ти си била пияна,плакала си му на рамото - а той да не може нищо да направи.Недей да го съдиш!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6e2d4dcb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ми изляла си си чувствата в нетрезво състояние. Това не е нещо страшно тъпо и много хора го правят... Иначе честито първо нарязване с Мери Джейн. Мога да ти пожелая само следващото да е поне с Флирт, или Бяла Мечка :D

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 1cde6ff59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е може би добрата страна на алкохола ,като се напиеш си изливаш душата ,казваш истината е това за жабчето и Палър рейнджърс не ама Палатката :D .Може би така е станало по-добре защото ако не беше станало така щеше да има да си го харесваш още поне 3 години без да разбереш какво той мисли за теб

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 11e694dfba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз бих направил така - отивам, почивам и все едно нищо не е станало. Извиняваш му се, обясняваш какво има и така. После за малко се дръпваш от него..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker