Как да го забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да го забравя?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 2724 пъти
Преди 2 години тръгнах с едно момче. То беше първото ми гадже. Сега съм на 16. Още като го видях разбрах , че той е за мен ! Ходихме 2 месеца .. той се държеше отдалечено, не ми звънеше, засичахме се рядко, нищо че беше от съседен клас от моето училище!

Реших да скъсам с него .. постъпих много глупаво и си мислех , че не ми пука. Но .. оценяваш нещо чак след като го изгубиш.. След месеци започнах отново постоянно да си мисля за него, да искам само него.

След него не бях ходила с никой сигурно 7 месеца .. Много трудно мога да имам връзка с момче, което не харесвам достатъчно много .. А аз не забелязвах никой друг , освен него. Ходих с няколко момчета.. но това бяха краткотрайни връзки без смисъл.

Тогава споделих с приятелките си , че още го искам .. можеше да се каже , че съм влюбена в него! Тогава моята "най-добра приятелка" му писа в скайп, че аз съм била луда по него , че само за него си мисля .. че е всичко за мен и всякакви такива ! !

Това беше много детска и бебешка история .. и сега ме е срам дори да го гледам в очите много се отдалечихме и вече сме на "здрасти-чао". Но го виждам всеки ден и полудявам.

Наскоро разбрах , че си има и приятелка. И така, вече 2 години .. искам само него .. обичам само него .. и не мога да го имам и всеки ден се измъчвам .. Искам да харесам някой друг.. Да го забравя ,но не мога, колкото и опити да съм правила ..

Той вече не ме харесва продължил е напред от много отдавна ! Защо и аз не мога ? Мъчително е , че го виждал всеки ден, а той се държи с мен като с непознат .. като с натрапник !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 097375b808
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Хм и аз имах подобен проблем с 1 момиче като бях 8-9 клас... даже толкова надувах главите на околните за нея, че приятелите ми почнаха сериозно да се притесняват....иначе времето лекува всичко и както и да ти се стори сега, когато му дойде времето ще го забравиш:) Има хора, които много трудно преживяват такива раздяли...ето и аз съм от тях... и не ги разбирам другите как им е толкова лесно да се разделят, да преодолеят....даже понякога ме отвращава...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: de20c0c05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   НЕ ИМ Е ЛЕСНО, А СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ ИМ ПУКА .....АЗ СЪМ ВИЖДАЛА С ОЧИТЕ СИ МОМЧЕ, КОЕТО МИ СЕ ХИЛИ НА СРЕЩА И ЗА ПО МАЛКО ОТ 2 МИНУТИ РЕВНА. АМА РЕВ ТИ КАЗВАМ, ЗАЩОТО ПРЕЖИВЯВАШЕ ИЗНЕВЯРА, А СЕГА ВЕЧЕ Я ЗАБРАВИ. ТЯ СТАНА МАГИСТРАЛКА, А ТОЙ СЕ ОЖЕНИ И ИМА ДЕТЕ. ТАКА, ЧЕ МИСЪЛТА МИ БЕШ, ЧЕ ВСИЧКО СЕ ЗАБРАВЯ И ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 60c8d800ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   в същото пложение съм... :(( ноо все пакк имай си надежди... може и да се върне при теб без да очаквашш... може и той да не те е забравил... въпреки всичко ИМАЙ НАДЕЖДА...!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker