Чувствам се като грешка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам се като грешка
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1619 пъти
Знам, че през пубертета хормоните ни бошуват, но при мен нещата са доста по-сложни и не смятам, че това се дължи на пубертета. Чувствам се напълно срината чисто емоционално.. Няма ден в който да не се почувствам недостатъчно добра или нежелана. Освен това имам и социална фобия (ако мога така да го нарека)! И понякога искам да сложа край на всичко, защото не издържам.. просто полудявам и не съм на себе си! Не искам да ме мислите за някое неблагодарно детенце.. просто се уморих. Всеки ден се чувствам ужасно тъжна и неразбрана. ЗНАМ, че проблема е в мен, но имам чувството, че ако ме нямаше всичко щеше да е и по-добре.. Но понякога даже и хората не ме забелязват. Изпитвам ОГРОМНА омраза към себе си, но искам да се промени това. Искам да направя нещо с живота си....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 02e75d722f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърси задължително училищния психолог. Имаш нужда от професионална помощ.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b8ed687c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хормоналният състав влияе на настроението, но не е 100% фактор. Все пак можеш да го подобриш като спортуваш, като се храниш пълноценно и се срещаш с хора. Аз лично така преборих депресията. Когато се усамотявам и не общувам с хора, започвам да полудявам. В същото време твърде много хора не ми влияят добре - цаката е да намериш границата за теб. На човекът му е заложено да е социално същество и полудява, ако не общува със себеподобни. То затова клошарите обикновено са и с психически заболявания, говорят си сами и т. н. Пълноценното хранене и спортът са изключително важни, колкото и смешно да ти звучи! Помагат за регулация на процесите, протичащи в тялото, а с това и на хормоналния състав, а с това отчасти и на настроението. Освен това като станеш на 19-20 би трябвало това константно състояние само да поотшуми. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 541a5b58a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това е приод мила спокойно ще мине без дори да осетиш. Давам ти пример със себе си до миналата седмица си мислех че съм лесбийка и бях мега депресирана и иска да се самоубия и след няма и седмица се оправих (и не съм лесбийка) :Д така че споко ще мине и някой ден ще се смееш на това

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b6c3124c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преекспонираш... Понеже ти е за първи път това с хормоните, си мислиш, че твоето е най-сериозно и уникално! В действителност всеки преминава през такива периоди и има такива мисли.

Между краката си имаш невероятно мощно оръжие! Оръжие, което може да пленява сърца, и единственото такова, което може да създава живот, вместо да отнема. Научи се да го използваш по предназначение и ще видиш как всичко ще се промени и оправи, ще придобие нов смисъл!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b2bcfc45a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   номер 4 не ми харесва тва за оръжието между краката , преди всичко имаме глави на раменете и сърца в гърдите , само сърце пленява сърце , с оръжието между краката можеш да ловиш само глупави жертви . Както и да е аз тъй си мисля може би съм тъп :) . А сега към авторката , не си грешка , всеки идва за нещо тук и ти имаш предназначение , помисли внимателно какво искаш от живота , не утре и в дугиден а като цяло , пубертета ще мине лека по лека не се вживявай във всички емоции , помисли какво искаш от живота и го следвай лека полека

slepia

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 814e95917f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз се чувстам по същия начин,като пълна грешка,затова започнах да посещавам психолог,няма лошо в това,не е за луди,просто споделяш,и се чувстам по-добре,съветвам те и ти да пробваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2644bc0a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз бих ти препоръчала да опиташ да даваш. Да зарадваш някого, да помогнеш (ако можеш разбира се). Да се опиташ да бъдеш добър и полезен за другите човек. Светът има нужда от такива хора. Ако търсиш какво да можеш да дадеш, вместо какво можеш да получиш, нещата веднага се обръщат, защото това което можеш да дадеш зависи от теб, а това което можеш да получиш не. Прави нещата, които можеш, които зависят от теб, за другите няма какво да направиш, намери нещо, което да харесваш... хоби или спорт. Всеки е минал през такива периоди, добрата новина е, че отминават.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2644bc0a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   хехе №4 направо кърти, момиче не чакай, "невероятното мощно оръжие между краката ти" да ти и даде смисъл на живота... :) сърца се пленяват по друг начин и живот се създава от двама. Усмихни се, млада си, здрава си, опитай да видиш хубавата страна на живота, живей живота си, докато чакаш да стане хубав или да стане точно както мислиш, че трябва да е, дните минават.... не губи време в тъжни мисли и не се сравнявай с другите. Живота е обидно кратък. Живей :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b0f0c0cac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Знаеш ли, ако искаше да стане по-добре, щеше да правиш нещо по въпроса. Не съм поредния човек, дето говори, без да има знае за какво става въпрос, точно напротив. Бях в абсолютно същото, ама абсолютно същото положение. И просто един ден ми писна, взех се в ръце и реших да започна да търся хубавите неща в живота, дори най-малките. Опитах се да започна да приемам нещата, които не ми харесват, без излишни тръшкания и хленчения. Започнах да блокирам лошите мисли. Спрях да се притеснявам за бъдещето. Не знам доколко ще ти помогна и дали изобщо ще го направя, но искам да ти кажа, че Е възможно да излезеш от това състояние, стига да се усетиш навреме. И знам колко нереално ти звучи, и аз мислех, че щастието е илюзия и, че щастливите хора само се заблуждават. Но всъщност, сега осъзнавам, че депресията е истинската илюзия...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 378734cd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ех, поредната, която би спечелила от един вграден чат в сайта! Тук тези като теб са мнозинство и все щеше да намериш някой, който да ти помогне да не се чувстваш незабелязана.

С тези факнционалности на сайта мога да ти кажа само: ако се чувстваш незабелязана и съответно нещастна, си помисли дали всички забелязани се чувстват добре. Всяка жена с неверен мъж, всяка жертва на някакво насилие, всяка самоубийца заради любов с лош край е била забелязана от някого - смяташ ли, че е по-щастлива от теб? Чувстваш се на дъното, но всъщност доста хора са под теб (фигуративно казано). Ако все пак искаш да бъдеш забелязана, тогава си набележи хората, които искаш да те забележат и се постарай да си привлекателна за тях. Като пример ако ще се социализираш с фенове на рап музиката, не е удачно да се учиш как се танцува танго. Може би ще попиташ защо да си избереш кой да те забележи вместо да се целиш във всички? Просто е невъзможно всички да те забележат. Дори най-известните не са популярни навсякъде, защото и днес някои хора нямат телевизор или живеят твърде изолирано от цивилизацията. А и кому е нужно да те забележат всички? Само на хора с грамадно (в буквалния смисъл) его. Щом си сигурна чие внимание искаш и как можеш да го имаш, действай, но внимателно! Най-много хора са плакали от сбъднати мечти или желания! Не ставай една от тях!

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e99e123cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   научи се да се обичаш, колкото и да не се харесваш !

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3c90645ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не приемай такива мисли. "От всичко що е за пазене, най-много пази сърцето си, защото от него са изворите на живота."

Прочети нещо положително. http://www.pravmladeji.org/node/2167

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker