Къде ще ходя след 7 клас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Къде ще ходя след 7 клас
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2747 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 13 от Варна. Сега уча в основно училище, съответно няма как да продължа обучението си в същото след 7 клас. Тази година за пръв път имам Химия, Физика и Биология ии във Физиката съм кръгла нула (както и в математиката). Така дее.. много искам да вляза в III ПМГ при сестра ми, но винаги съм си мислила, че там са само отличници и няма да ме приемат, защото аз съм средна ученичка (имам предимно 4 и 5)!! Много ме е страх! А и нямам идея какви са училищата във Варна. В смисъл- знам, че има МГ, ПМГ, там някакви езикови, Тоха, Механото, Климент Охридски, Облеклото, Търговската и това са! Не знам други училища. А от всички тези нито едно, освен ПМГ не ме удовлетворява, защото аз не съм добра по математика-затова от списъка отпада МГ.. добра съм по английски, но не искам да спирам да уча английски ако почна някой друг в езикова гимназия!!! Тоха- никога не съм го харесвала. И професиите, с които мога да изляза от Тоха също не ми харесват. Климент Охридски - мога да уча компютри, в които съм добра (но не са ми интересни) и + това, ако вляза с профил "Инф. технолофии " ще имам в профила и МАТЕМАТИКА!!!! По дяволите... защо навсякъде искат математика.. знам, че е много важна ноо :( :( Както и да е - другите училища няма да ги коментирам защото нямам добро впечатление за тях иии не искам, когато догодина ме попитат "Къде влезе? ", аз да отвръщам, че съм в някое задръстено училище като "дървото", в момчешко, като "механото" или в "облеклото", където влиззат само някакви глупачки и ку*ви (с извинение, които не са ги приели другаде. Моля ви за съвет! Моля всеки, който прочете това да се изкаже, независимо как, защото се нуждая от мнение по въпроса! Сега ще се търкулне годината и не знам какво ще правя! Моля ви, моля ви, моля ви не пренебрегвайте това когато го видите.. Също така моля модераторите да публикуват това. И се извинявам за дългия формат, но.. :D :D

Благодаря предварително! 15. 10. 2014

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: eed5077aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В Механото е най-добре, там тъкмо ще си намериш и гадже, ще си единственото момиче, ( - 10 други в цялото училище) съответно няма да имаш много конкуренция, там също така ще ти е по-лесно защото учителите обръщат по-специално внимание на момичетата в това училище понеже са рядкост... Това е. Няма смисъл да ходиш в тва ПМГ дето се изисква много учене и то най-вече математика...!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c6af1f84b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък съм против Механото,има само момчета,в паралелка да има най-много три-четири момичета.ПМГ е добър вариант,но щом най-важните предмети за там да ти слаби,няма смисъл.Аз бих ти предложила езиковите гимназии-Първа,Четвърта,Пета,Руското учлище....В първа се учат английски и немски.В четвърта-френски и испански.В пета-английски,немски и френски (избират се само два езика).А в руското-руски,английки,немски и италиански (избират се само два езика.От всички езикови гимназии,аз най-харесвам руското училище.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4cc71fc775
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Момиче, ама ти какво ще правиш в трета като не разбираш от математика? Знаеш ли ги там какви са умни? Като си с четворки ще бъде същото като да си с основно двойки в нормално училище. По-добре се запиши някъде без профил, пък после ще ти гледат как си завършила 12-ти клас, не къде. Ако завършиш отлично и във най-селското училище да си пак ще те приемат... Дипломата 12-ти клас е една хартийка която в университета ще ти вземат, нали знаеш? Това е лично мое мнение, не ме нападайте, просто аз така смятам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 88aea81ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти първо учи за матурите, а после пиши по форумите. Където и да отидеш - важното е да учиш и да ти харесва. :) ;)
Ж, 14, вече 8 клас в езикова гимназия

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ac933328f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момиче, за да имаш шанса за развитие трябва да влезеш там, където е твоето място.
Аз лично уча в езиково (чужбина) не се чудя много-много, защото съм доволен.
Ако питаш мен - ходи на уроци, упражнявай се и малко желание ти трябва (знам трудничка е математиката, ама не може да избягаме от нея.. ужас)
Като не си добра в математиката - отиди в езиково, където няма толкова много математика и се труди, за да успееш.
Никой не е роден учен, така че се успокой малко :)
*Гъбаря

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ec37d3226
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

7.   В Хуманитарната има много хубави специалности. Там не искат висок успех, децата са толерантни и учителите също. Вярвам, че там ще се чувстваш много добре и ще ходиш със желание на училище. Учила съм в това училище, много съм доволна. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 013bdf6d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бе кво кво се оплаквате особенно ти, Авторке? wtf, Варна е голям град, господи аз живея в малък и нямам избор!!! две свестни гимназии, още една която бива и другите са за мангали.. Големите градове, особенно чужбина има по -хубави гимназии и разбира се, ИЗБОР. -. -

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6e05276a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защо питаш нас за съвет. Аз също съм на 13 и от 5 клас мисля къде ще влизам. Аз разучих моето училище и се старая най- много по тези предмети. Ако ти искаш да влезеш в ПМГ се стегни по математика или трябва да влезеш някъде, където не ти харесва. И не говори лошо за други училища, защото не знаеш дали няма ти да си една от онези празноглави курви.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 154303aeb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много добре те разбирам, аз също съм от Варна и миналата година бях 7-ми клас. Предните години може да се каже, че не ми пукаше особено, но в началото на 7-ми клас реших, че ще уча и ще вляза в хубава гимназия. По български не е толкова трудно просто сядаш и решаваш тестове така ще видиш къде са ти пропуските. Рано е да се отчайваш. По математика вече е по-сложно аз миналата година ходих на уроци и консултации. Има още време стегни се и решавай матурите не са толкова трудни, даже смея да твърда, че са много по-лесни от контролните, които ни даваха в клас. Мен също не ме бива по-математика, но изкарах 4. 900 на 2-рия модул. Колкото до гимназията аз съм в ПМГ влязох с бал 29. 600 благодарение на биологията( годишната оценка по биология също влиза) Иначе да определено се учи, ако те мързи няма какво да се мъчиш ходи си в Механото и толкова...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6f35f423cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Aми то и Климент е достa дaлече от елитните училищa. A и тaм лесно се влизa, тъй че aко то те устройвaнямaш проблеми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker