Към момчетата/мъжете: От какво се впечатлявате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29722)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18538)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Към момчетата/мъжете: От какво се впечатлявате?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1874 пъти
Здравейте, от много време се чудя да ли да постна тази тема, но съм сигурно че всяко едно момиче или жена се чуди този въпрос, за това за интереса на всички реших да драсна тука. :)

Аз съм момиче на 15, знам че съм малка но относно някои неща не съм глупава, знам как да разсъждавам в дадени ситуации. Та въпроса ми е към по-силния пол. Знам, че красотата има някакво значение, но да я оставим на страна. Оставате и оценките(ако е в училище/университет) или работата (Все пак може да работи нещо, което харесва, но да не изкарва много пари или да не е имала възможност да учи. ). Представете си запознавате се със някое момиче/жена която ви допада по външен вид, какво още очаквате от нея? Смисъл въпросът ми е, как според вас да разсъждава, дали да е по-щура или по-спокойна, дали да е със опит сексуално и в целуването или искате вие да сте и първата целувка и първият път, момиче за скандали, момиче със ревност, момиче със пари и вие продължете нататък, ако искате можете да представите и момичето перфектно за вас. :)

Идеята ми хрумна, защото харесвам едно момче от близо година, знам, че не съм му безразлична но проблемът ми е, че не съм имала приятел преди. И причината, не е защото съм грозна или от този сорт, ами просто защото винаги ме е било страх от първата целувка, от което имам голям срам, но той не знае. Всъщност и приятелките ми не знаят. В интерес не истината, аз самата имам много "обожатели". И за това не знам какво да правя, а той е човек със труден характер и искам просто да чуя вашите обяснения :)

Аз самата ще се опиша, като първа "дама" :
Момиче на 15 години. Със дълга, къдрава и гъста коса (като се изправи е до кръста). Висока някъде 160, имам сладко кихане и съм доста дребна, което ми дава голямо предимство, защото всички много харесват това качество в мен (дали са били ръцете ми малки, номера на обувките ми). Имам добро телосложение, но не тренирам нищо макар че всички си мислят, че тренирам нещо. Не пуша, не пия, мотивирам се да тренирам следващото лято, за да се стегна. Слушам почти всеки вид музика, обожавам да гледам филми (ужаси, трилъри най-много). Никога не бих посегнала на някой, освен ако не съм наистина нервна, а мен човек трудно може да ме изнерви. Не искам момчето до мен да е някой наркоман или човек който ще ме бие, не харесвам грубо държание, не си падам по стегнатите (харесвам ги, но това за мен далеч не е важно), не съм много добра по предметите си в училище, но съм добра по английски и обичам да пея. И да, това е общо взето. :)
Сега е ваш ред! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8443006ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей авторке питаш за това как си представяме идеалното момиче. За мен специално ако момичето ми допадне на външен вид гледам да е някоя засмяна, лъчезарна с чувство за хумор. Няма значение дали е опитна в целуването, и в сексa по важното е да ме разбира.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8443006ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей авторке питаш за това как си представяме идеалното момиче. За мен специално ако момичето ми допадне на външен вид гледам да е някоя засмяна, лъчезарна с чувство за хумор. Няма значение дали е опитна в целуването, и в сексa по важното е да ме разбира.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3202350a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Перфектното момиче за мен:
външен вид: висока между 160-175 (по-високите са с предимство). Нямам предвид някой кон ами добре сложено момиче, с дълги крака, хубаво дупе и среден размер гърди... Да е симпатична в лице, да не се конти прекалено много, да има малко грим но на място. Ако може да има хубави очи(интересен поглед, който да ме възбужда)
характер:Да е добра, да не е лигла, да е малко затворена, но не прекалено много, да не е курва, ако може аз да съм и първия, но не е задължително. След първия полов акт(с мен), трябва да се окаже скрита загорелячка (като мен). В смисъл да не е някаква извратенячка, но да няма нищо против да прави по една свирка от време на време. Разбира се и аз ще и се отблагодарявам за тази жертва, но ако и харесва да прави такива неща ще е по-добре. Да е интересна и леко загадъчна. Да не е проста, но да не е и по-умна от мен. Да не пуши и да пие от време на време.
Съдейки по описанието ти и, това че имаш обожатели не си зле и бих те взел за гадже ако беше 2 години по-голяма. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6f5ea4b3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От жена с вътрешен баланс и душевен мир. Имам щастието да съм женен за такава. Само човек на моето място може да разбере за какво говоря.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: de940af2f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Добре бе, тая тема се пуска поне веднъж месечно, стига вече, четете малко преди да пишете! Освен това е явно ,че си просиш комплименти, а и твърде много се хвалиш!

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: df571026e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Права си - красотата е важна, но тя не е всичко.
Ние няма как да знаем как да се държиш с него, не го познаваме.
Но пък е много приятно, че питаш какво харесваме.

Като общи работи бих казал - усмивка - повече от 90% от хората изобщо харесват - Усмивката. Колко приятно ни става като видим някое момиче да грейва и прави широка усмивка щом ни види. О боже - от това не мога да се въздържа - да кажем че преди усмивката то викне името ти гласно привлече внимание и тогава се усмихне широко.

Второ добре е да е някоя сериозна - да не е лигла - как може да се разчита на една лигла?

Но не бива тя да командва - да показва уважение, но да има собствено мнение.

Тези работи са общи - и те произхождат от това, че хората сме егоисти и сме много доволни когато погалят егото ни, като покажат интерес към нас.

Но пък понеже въпросът е какво харесваме - ето какво направи едно момиче което не мога да забравя и която ми е идеал за момиче.
Тя не бе първа красавица - но беше слаба, с къдрава коса - толкова за външен вид.
Но пък по характер - все едно бе прочела някой учебник от рода на най - добрата Гейша. Или пък тя самата можеше да напише такъв.

Дали ме проучи първо - какво харесвам или не - не знам. Но се държеше така - както съм искал само в мечтите си.

Появя се сутрин - а тя извика силното името ми - усмихне се широко и казва - моля те ела при мен.
После стой сякаш нищо не е станало - но пък всичко което кажа попива и ме гледа с усмивка като ? говоря.
Каквото и да кажа го приема - не възразява - сякаш аз единствен имам право (Това ми харесва на мен) - придържай се да имаш и изразяваш мнение). Искам нещо - даже още преди да искам тя се втурка и го върши с Усмивка.
Но когато тя се нахвърли - словесно срещу своя приятелка, защото приятелката ми е казала нещо на криво. Тогава си рекох добре аз съм задръстен - но ако тя сега направи нещо - докосване или целувка не ще мога да направя нещо. И тя тръгна първа към мен - Тогава тя можеше да вземе всичко от мен - вече бях забравил да мисля логично, тя бе свалила всяка защита в мен.
Аз правя някаква крачка да се сближим и тя - грейва.

Преди това започна като ми довери някаква тайна - нещо незначително - но показа - ето аз ти имам доверие.

Е тя изчезна безследно преди 3 месеца и аз сега си имам друга, която също е много послушна.

Но едва ли някога ше мога да забравя предишната.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c33303cf81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не се притеснявай че нямаш опит с момчетата.Та ти си само на 15.Аз лично си падам по възпитани момичета,които не обичат простотията :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e4460f18b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Колкото и коментара да се напишат, няма как да разбереш ТОЧНО какво харесва момчето по което си падаш. Макар и, че си споделила информация за теб, не знаем каква си, нито той какъв е. Номер 6 каза, че повече от 90% харесват да са усмихнати момичетата. Е не знам до колко е вярно. Харесвам едно момиче и поне мен ме привлича повече (на външен вид говора) като е сериозна. Така че всеки е различен, не може да разбереш момчето за което говориш какво харесва, освен ако не ти каже

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 10d18cb57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей номер 6, смешен си братче! :D Кви са тия тъпи сценарии от теб бе? Тва само в сънищата ти ще се случи да знаеш! Такива момчета като теб момичетата най-ги мразят, искал бил единствен да има право, има си дума за такива като теб, но няма да я кажа тук защото е твърде вулгарна. :D :D :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c7293e30e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Грозна, стара и богата.Ако е хубава, стара и богата пак може.Ако е хубава , млада и богата пак става.Ако е грозна и млада, но богата това е жената.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f78d01e890
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не харесвам дребни жени.... !

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c7aea3a4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   №6, а главният ти мозък не прави ли връзката между всичките ти абсурдни и смехотворни изисквания и това: "тя изчезна безследно преди 3 месеца "? И с "новата" ще се случи същото - вервай ми!

№10 е абсолютно прав за тебе! И аз няма да ти кажа думичката - сеш' се!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c7aea3a4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   11, Ангела Меркел?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 74b60696d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   14. Става и тя. Грозна, стара ама богата.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dc2940a2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Момичето да няма просташко излъчване. Момичета с голямо самочувствие ме отблъскват. Също отблъскват ме такива, които не се държат надменно, но си мислят, че много знаят. Харесвам скромни момичета, с достойнство. Това са моите лични предпочитания. Между другото по това, което си написала, съдя, че имаш сравнително високо мнение за себе си. Мен лично това би ме отблъснало.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9193967608
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Лично на мен ми харесват момичета, които са дружелюбни, не делят хората (на грозни, хубави, смотаняци и т. н. ) и се отнасят с уважение към останалите. Също така откровението и поемането на отговорност също ме карат повече и повече да ги заобичвам.

При пръв поглед първото нещо, което забелязвам е усмивката (не е задължително да е като от рекламите за пасти за зъби, обичам поддържаните зъби), след това косата ( не обичам момичета с неподдържана коса), очите ( няма значение какви са стига да не мога да отлепя потлед от тях), тялото (добре поддържано), гърдите (да са естествени) и чак накрая дупето (стегнато и малко по-голямо от нормалното).

При разговор не искам само да чака да и задам следващия въпрос, искам да се интересува от мен, да поема инициативата. Не обичам да говоря, а събеседника ми да си пише по фейса или да разговаря с друг, вместо да го прави с мен, когато сме заедно.

Обичам момичета които много добре съчетават красота и интелект, а не само къса пола и токове. Харесва ми да съм с момиче, което е модерно и знае към какво се стреми.

Радвам се ако съм помогнал на момичетата, които се опитват да разберат повече за себе си от нас момчетата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker