Искам го обратно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам го обратно!
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1682 пъти
Здравейте! Моля много админите да публикуват това защото наистина ми трябва помощ!! :( Аз съм момиче на 16 години и вече две години имам приятел. Проблема е че наскоро видях бившия ми наживо и просто от момента в който го зърнах, не спирам да мисля за него. Бях щастлива с гаджето ми, не съм и мислела за бившия ми, но сега като го видях и просто не знам какво ми става. Нашата история е ::

Аз и той ходехме към 10 месеца. той беше в Сърбия а аз тук в България. Той ми обещаваше че ще се видим, най-накрая ще ми прати своя снимка и скайп, за да си пишем, но не го направи! Общо взето се чувствах излъгана. Въпреки всичко, той беше мил, добър и грижовен. Беше всичко което съм искала. Често страдаше от болести като булемия или бронхит, за това често чувах от приятелите му че е в болница. Мисълта че аз си стоя тук а приятеЛКИте му там се грижат за него, ме влудяваше! Беше много ревнив. Щом си пишех или заговарях по някакъв начин други момчета, той се сърдеше и понякога ми вдигаше скандали. След това се извиняваше и търсеше вината в себе си! Преди да скъсам с него, се бе случило една случка, в която той бе в кома за няколко седмици. Удари главата си карайки колело! Преди да излезе да кара, се бяхме скарали много гадно защото аз нямах време за него покрай учене и уроци, клубове на които съм записана. Тогава се бяхме събрали и си липсвахме, но просто нямаше как да съм с него всяка една минута от живота си. Той се разсърди, блокира ме отвсякъде и излезе. И преди го беше правил за това оставих телефона и отидох да си взема чай. На другия ден той още не ме беше отблокирал и си казах да не би все още да ми е сърдит!? по-нататък стана ясно че си е ударил главата и е в кома и спи. бях много тъжна и дълго време се обвинявах. Започнах да мисля за връзката ни, дали не сгрешихме като си дадохме втори шанс и дали да не го зарежа, за да намеря подходящия за мен приятел! Минаха няколко седмици и аз вече не страдах по него. Блокирах го за да не ме търси и казах на една от приятелките ми да му предаде, че късаме защото просто не ни се получава! Не знам как е реагирал но година и половина не чух за него.

Та, ето и сега!
Преди няколко месеца се нанеси да учи в България, като се падна в моето училище. Аз се бях променила и не ме позна, но все пак страничеше от мен. Веднага разбрах, че не ме харесва! Дълго време се чудех как да го заговоря, защото бях любопитна. На другия ден в училище, първия час всички бяхме седнали по местата. Влезе той и госпожата ни! Той се усмихна на класа и се представи. Когато чух името, просто ми стана лошо!!! Възможно ли е това да е той? ! Не ме харесва и се казва *************, това съвпадение ли е? ! си задавах аз. След време разбрах, че идва от Сърбия и че е тук за да завърши образованието си при майка си която е от Варна. Толкова много съвпадения и се усетих. Понеже доста често го гледах, сегашния ми приятел ревнуваше и от време на време ми се сърдеше защото не му обръщам внимание заради бившия си. Прав е но не знам какво да правя! Сега бившия ми е обвързан за едно момиче, слабо с черна права къса до раменете коса и широка усмивка. Той много я харесва! Ревнувам когато ги видя заедно и се чуствам жалка! Викам си Ами ако аз бях там вместо нея? Искам да държи ръката ми и да ме целува така, както нея! и за момент се чуствах все едно съм необвързана. Отцъстваше няколко дни от училище и с приятелят ми се обичахме отново, все едно не съм виждала бившия ми, но когато дойде отново се появи онова чуство. Исках го само за мен и за част от един период мечтаех и си драсках в тетрадката неговото име!! Сега не съм сигурна дали съжалявам за това че съм го оставила или съм постъпила право, защото той беше колкото и гаден, сто пъти по-мил и добър и грижовен!! ТОЙ МЕ КАРАШЕ ДА СЕ ЧУСТВАМ ЖИВА И СПЕЦИАЛНА. Липсва ми по някакъв начин но като си тръгне и веднага си връщам чуствата към сегашния. МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ!!! :(((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1801ddd0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По добре остани със сегашния, остави живота да продължи. Опитай да забравиш стария.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 07d4de16ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен и той те обича. Просто един от двамата трябва да преглътне гордостта си и да каже какво мисли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker