Отново за училището или за натоварването в него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отново за училището или за натоварването в него!
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2359 пъти
Здравейте. Ето ви още една тема за училището. Но не в тази аз няма да ви пиша, че не ми се учи или ме мързи, а за ужасното отношение откъм страна на учителите. Нека започвам....
Уча в СОУ в град София (няма да споменавам името на училищет, защото смятам, че не е редно). Шести клас съм и съм с отличен успех засега. Истината е, че в училище много ни натоварват! Лично за мен не е нормално да седим до 14:30 и в четвъртък до 15:30. Забога това се цели осем часа един след друг! Аз съм ученолюбива, но наистина ми идва в повече плюс това всички госпожи са много взискателни. Всяка иска да знаем ВСИЧКО перфектно, и като всяка ни даде домашни става ужас! Нека ви разкажа как протича ежедневието ми.
Ставам 6:30, разсънвам се, закусвам и се оправям. Излизам в 7:10 и хващам автобуса в 7:20 Когато стигна до училище вече имам 20 минуте преди часа, който почва в осем. Търпя часовете да свършат в 14:30 и отивам на спирката, за да чакам автобуса за вкъщи. Докато стигна вкъщи става 15:00. Ям, и почвам да уча и да си пиша домашните. Госпожите казват, че ще ги свършим за 10 минути. Пиша си домашните, уча си уроците и, ако имам за тест. Тоест свършвам с всичко в 17:00 *все едно съм на училище цял ден :)) *. И какво да правя тъй като вече се стъмва в 18:00?? Оправям си стаята и докато се усетя то вече е станало време за вечеря! И преди да си легна да си поговоря с майка ми.
Как искам да, как да ми остане свободно време като ни претоварват толкова???
Вече съм решена да се махна от това училище и да знам, че навсякъде трябва да уча, но нали няма да седим до 15:30 в училището! Искам да добавя, че и почти нищо не учим в клас и после да видя как ще завърша училище като ни казват *ама вие сте 'учили' *
Моля да ми предложите училища в София в, които освен английски има и някакъв друг език - например испански или немски.
Моля да публикувате темата и искам да благодаря на всички прочели истоеията ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1bf3050a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   119 СОУ в София е, и шести клас сме от вторник до петък от 08:20 до 13:05(6 часа), а в понеделник само - от 07:30 пск до 13:05(7 часа) :)
има 5 паралелки нали от 5-7 клас - бел, бел руски ез., математическа, природонаучната (чип, история и география повече), физическата и това е! Ама май няма немски или испански.. но можеш да ходиш на допълнителни/частни уроци и така.. :)
Незнам, ти си решаваш. Училището е хубаво, е пак трябва да се учи разбира се, а и имаме тестове на последък доста, но иначе е много хубаво, а аз съм в него от 5 клас и съм доволна и то много. Ако искаш виж сайта му. А в 8 клас (само 1 година) имам подготвителна паралелка с 20 часа на седмица (5 на ден) ама се учи само руски, без нищо друго... !! обаче ще учиш една година повече ( т.е. ще учиш 13, а не 12 класа, ама нищо както си прецениш ти ;)
Дано съм ти дала подробна информация и да съм ти помогнала! :) Ж12

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: be2aa55bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам за какво говориш, аз съм първа година студент и ще ти кажа накратко(или не толкова) за какво става въпрос.
Напълно права си, но няма какво да направиш, освен пропускаш по някой друг час. Материалът в училище е много раздробен, примерно: 3 госпожи предават 3 "различни" предмета, които всъщност са един и същ. Просто целта е да има повече работни места. МОН е най-глупавата институция в България и учебната система е безвъзвратно сбъркана. Няма да се оправи никога. При мен беше тежко, при вас вероятно още повече.
Ще ти изброя всички неща, които трябва да научиш в училище за 12 години:
1. Да четеш, пишеш и говориш правилно на български и английски език.
2. Да имаш основни познания по математика.
3. Да знаеш основите на науките - физика, химия, история, биология, география.
Това е! Знам че ти казват, че оценките са важни. Другата година ше ти кажат: "Учи за да влезнеш в хубаво училище". После ще ти кажат нещо друго, но слушай АЗ какво ще ти кажа - ОЦЕНКИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ! НИКАКВО! Училището е единственото място, където 4=5=6! Ако имаш 4ки по предметите си щракай с пръсти. Аз го разбрах едва 12ти клас. Допреди това винаги с над 5 съм минавал, 12ти го минах с 4. 60. Матурите ги взех с много добър и отличен без да съм ходил на уроци. Само седмица преди тях си преговорих някой основни неща за няколко часа. Училището е една институция, която цели само да дава работни места за хора, които не са успели да пробият със знанията, които имат.
Като заключение те призовавам да изкарваш 4ки и 5ци и да не ти пука. След като завършиш си взимаш шапката и отиваш да следваш в друга държава или ако искаш в България нека да е Софийският, защото САМО той може да се нарече университет. Успех, моето момиче, и се вслушай в думите ми. Казвам ти го като човек, минал по твоя път.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1d76be784a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Колкото смешно и тъпо да звучи, използвай амфетамин и няма да имаш никакъв проблем! Не съм наркоман, просто 1 път пробвах и работеше предостатъчно!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 113c0c5878
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чувствам с точно като тебе... просто ми отива целия ден от сутрин до вечер... ходя и на много извънкласни и накрая цяла седмица ми минава като 1 месец а уикенда минава за 5 минути

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 819de6d859
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами мила, това е ежедневието на 90% от хората, изключвам малките деца, пенсионерите и безработните. Останалите или учат или работят. И на мен ми се иска да имам свободно време да се размотавам, ама няма. Точно в 9 трябва да съм в офиса и трябва да останала поне до 17, 30, казвам поне, защото ако изникне нещо спешно много често се остава и до доста по-късно. Така, че освен да се примириш, че отсега нататък това ще е животът ти, не знам какво друго да те посъветвам. Да, уморително е, обаче това е положението. А и да смениш училището няма да е много по-различно, защото определеният брой часове си е задължителен за всяко училище. Не учителите решават колко часа да имаш по даден предмет, а мъдрите глави в министерството. Така, че ако се чувстваш уморена-сърди се на тях. Впрочем за доста още глупости, които са измислили имаш право да им се сърдиш, ама това е друга тема. Колкото до това, че учителите изискват от вас много, е да сега не ти харесва, но всъщност изобщо не е лошо. Защото нали това е идеята? Да научите нещо, а не просто да прекарате 7-8 часа в училище. А и от написаното от теб личи, че ти си от старателните и за това ти идва в повече, ако беше от тези, които редовно се скатават и после треперят да не ги изпитат, че пак не са учили нямаше да ти е толкова тежко, обаче не те съветвам да ставаш като тях. Учи си съвестно, защото то си е за теб. А за да не ти е много сиво и скучно ежедневието, събота и неделя ги използвай максимално за да правиш всичко, което ти се иска.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6c9122bf6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не си давай толкова зор. На 26 съм, но като се сетя как съм се стъписвала за оценки, ми става адски смешно. В началното класната криеше дневника, не ни даваше да си виждаме оценките и се въртяхме на шиш от страх колко имаме. Инфантилна работа. И всичките ненормални бележкарчета, които плачеха заради 5ца по физическо. Както казаха по-нагоре - оценките не са важни, важно е ти колко акъл имаш. Все пак: Наблягай на предметите, които са ти интересни и с които ще кандидатстваш по-нагоре. Още ти е рано, но го имай предвид през гимназията. Може да е точна или хуманитарна наука - отделяй най-много време за нея и гледай там да си добре. Естествено спазвай някакво приличие и по другите предмети, но го карай по-спокойно.
Спомням си, че останах със слаб по Свят и личност през първия срок на 12ти клас (не че е нещо, с което се гордея...), но хич не ми наклони шапката. Влязох в мечтаната специалност и вече с огромно задоволство си работя по нея. Слабите ученици от моя випуск също се реализираха в сферата, която искат - актьори, фотографи, журналисти. Тук не става въпрос за оценки, а за сиво вещество и природна интелигентност, които школото не ти дава. Или го имаш, или не.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fbd72cb42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Ха-ха-ха, мамини сладки! Когато бях студент в единия от дните през седмицата имах лекции от 7:00 сутринта до 20:00 вечерта упражнения, с 1 час почивка по обед, което ще рече... 13 часа!

Другите дни бяха малко по-леки, но май само петъка беше под 9 часа, като редовно и за съботата оставаше по някой час, макар някои от колегите да си ходеха в провинцията и да после трябваше да наваксват.
И тогава следването не беше като сега - ходиш, не ходиш - все тая. Водеше се присъствие, пишеха се протоколи, правеха се контролни, колоквиуми.. изобщо - дупе да ти е яко, ако имаш нещастието да се разболееш за няколко дена!

Така че свиквайте от рано, че не знаете какво ви чака по-нататък в живота, глезеничетата на бати!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5236122edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер седем, и аз съм карала лекции от сутринта до вечерта. Но въобще не може да се сравни с училището. В училище, макар да бях почти отличничка, ми идеше да умра. А в университета, макар да е по-натоварено, не се притеснявам. Училището убива, докато в университета човек получава реалните знания. Освен това, когато човек свикне да чете ида учи от училище, в университета ще му е по-леко.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8d5b7781cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 2 как можеш да говориш така, на човек, който все още има шанс да постигне повече от теб? Такъв пример ли искаш да даваш? Знам, че това не е проблема на авторката, но просто трябваше да ти кажа колко много грешиш. Четири, пет и шест никога не са равносилни, дори и в България, да не говорим за чужбина. По света има университети и университети, точно както в твоя Софийски има хора и хора: някой ще бъдат отличниците на класа и бързо ще вземат най-добрите позиции, когато завършите, а тези с твоя начин на мислене ще трябва да се задоволят с остатъците. Защото високите оценки предлагат възможности, независимо дали на теб ти харесва или не.

Авторке, цели се високо след 7ми клас - ето ти Испанската с испански, Немската с немски, СМГ с математика и т.н. В профилираните гимназии обучението е най-сериозното, което можеш да намериш в българско училище, и то наистина те подготвя за добрите колежи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: be2aa55bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от номер 2
номер 9, аз не казвам да не се старае в университета! Казвам да не се старае в училище, защото от него полза няма. 90% от английския език съм го научил от игри, музика и филми. 70% от това, което знам от науките го знам от филми и интернет. Училището не ми е дало нищо, освен едната псевдо-дисциплина, тъй като няма качествени учители, които да могат да стегнат клас от над 15 човека. Не знам как разумен човек, завършил 12ти клас, може да твърди, че училището едва ли не ти определя живота... Истината е, че това е материал за 5 години, преподаван зле в продължение на 12. Аз го разбрах накрая.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fbd72cb42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   2, знаеш ли "пич", в Германия например, хора с твоето мислене нещо друго повече от бачкери няма как да станат! Просто до определена възраст госпожите наблюдават много внимателно всяко едно дете от класа как се учи, как се държи, как разсъждава, как усвоява нещата и накрая излизат с еднолично становище, равносилно на присъда: този става, онзи - НЕ СТАВА! Тези, които "стават" са 15-20% от всички и те продължават в математическите, езиковите и другите специализирани гимназии, А АКО НЕ СИ ЗАВЪРШИЛ ТАКАВА ГИМНАЗИЯ НЯМАШ ПРАВО ИЗОБЩО ДА КАНДИДАТСТВАШ ЗА УНИВЕРСИТЕТ и ставаш БАЧКЕР!
Ти, ако отидеш да следваш там - айде, тебе вече са те изпуснали в училище да те отсеят, обаче мислиш ли че в Университета няма да те усетят и да го сторят? Дъщерята на едни роднини, разсъждаваща досущ като тебе, отиде, и след първата година се върна като препикано мушкато... Сега е помощник- зъболекарка (със статус на медицинска сестра) на някакъв, а за мъж се е хванала, след множество неуспешни връзки, с някакъв друг - е.ати мрачния и неприятен тип... А тръгна с големите приказки, самочувствие и "разбирачество" като твоите...

Голям залък лапни - голяма дума не казвай! 4 било =5=6... за глупака всички, които са по-умни от него са еднакво странни и неразбираеми...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6581885fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти си малко недорасло дете и е нормално да разсъждава по този начин. Я да те видим, ако си на работа от 8 до 17. 30 какво ще мислиш по въпроса? След като завършиш училище в университета да не мислиш, че ще е по различно, ако изобщо решиш да продължиш образованието си? Там ще имаш и часове до 16:30 дори, ако става въпрос.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: da7660b417
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Напълно права си, а за мен лично, домашните са най-голямата глупост на тоя свят! Каквото се прави в училище да се прави там. Не сме длъжни и през другото време да мислим за училище. Учителите обсебват цялото ни свободно време. Примерно, миналата седмица, учителката по литература ни даде за домашно есе, като го даде в петък, а беше за понеделник. И каза "Имате 2 дни да си напишете есето". Даааа, аз тия 2 дни няма да си почивам от натоварената седмица, ами ще пиша на тая умопобъркана есето. И накрая го преписах от интернет в неделя вечерта и имам 5. Също и аз съм съгласна, че оценките нямат почти никакво значение, ако дипломата ти е повече от тройка. Поне в българските университети си е така, няма какво да се лъжем. Освен това реално погледнато, няма неприет студент. Може да не те приемат от първия път, но от втори, трети - всеки се приема. В живота оценките от училище няма да те оправят. Щото и да си имал само 6-тици в училище и цял живот да си зубрил, ако си безхарактерен лигльо всеки ще те мачка и нищо няма да стане от теб. Може и да си бил тройкаджия, защото не си си давал много зор, ама ако умееш да отстояваш своето и да се бориш за целите си, за нещата, които са истински важни за теб, ще постигнеш всичко което поискаш. И въпреки нападките към №2 аз съм съгласна с него, с изключение на това, че ако си решил да кандидатстваш с някоя от науките, трябва да знаеш не само основите й.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8545efa5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Въобще не съм съгласна с теб. Аз съм девети клас и също ми се налага да стоя до 15:30-16:00ч. в у-ще, но не се оплаквам. Натоварването не е чак толкова голямо. И при мен домашните са много, но не ги свършвам след два часа като теб, а са ми нужни минимум три часа и нещо. Когато на следващия ден имам тест ми се е случвало да уча и по пет-шест часа.
Хубаво, ти искаш да се преместиш, но сега си отличничка, а когото отидеш някъде другаде дето никой няма да учи, ще бягате от часовете и ще се подвеждате едни от други(това от личен опит ти го казвам)... е, тогава ще ти се наложи да забравиш за шестичките и да се радваш на тройките и четворките и в седми клас да се чудиш как да минеш матурките.
Пък и като ги наблюдавам в днешно време тиинейджърите на твоята и моята възраст, колкото повече свободно време имат с толкова повече глупости се занимават-пушене, дрогиране", гаджета" и т. н.
Пълна деградация... както и да е.
Решението е твое. Мой съвет е да си седнеш на задника, да си учиш и да не мислиш за глупости(казах ти до какво води изобилието от свободно време), ако искаш да си получиш доброто образование, ако ли не... прав ти пък. Като тебе много има. :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: be2aa55bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   пак номер 2
11, учих в 3 различни училища, НИКОГА не съм се мазнил, не съм взимал участие в някакви извънучебни дейности и не съм си вдигал оценката по втория начин. 11 години завършвах с над 5 (и то доста), 12ти клас 4. 60. Винаги съм бил любознателен, не пуша, не пия, не се дрогирам и спортувам. Животът е пред мен. Не знам за какъв пропадняк си ме взел, но е очевадно, че си в грешка. Ето как стояха нещата за мен.
Винаги съм бил от много силните. В училище се старах, на родителските срещи ме даваха за пример, дори учители се допитваха до мен за някой неща. Накрая взех диплома 5. 20 и то в столична специализирана гимназия(не че е кой знае какво, ама не е обикновено СОУ). Минах матурите с мн. добър и отличен, кандидатствах, приеха ме и каква беше изненадата за мен като видях АДСКИ МНОГО познати тъпанари да са в моя университет и дори специалност... Преписване, бръмбари, комари, мухи, пари... и готово.
Не знам как е в Светата Германия или ПреСветата Англия, казвам ти как е тук. И повтарям и ще продължавам да повтарям, че училището не ти дава нито академични знания, нито интелект като цяло, нито каквото и да било.
Нужно е да научиш поне един език перфектно, да вдяваш математиката и да владееш родния си език. Всичко останало си го сложи на к**а, ако нямаш - някъде другаде. Нали съм видял как се пишат оценките, как се извиняват отсъствията, как се толерират мазниците. През всичко съм минал и ти казвам, че ТОВА е реалността в българските училища, а след като авторката едва ли ще учи скоро в чужбина, най-добре за нея би било да следва моя съвет и да се старае по предметите, които й допадат и които ще й трябват, а не да слуша тоя и оня какво й казват и да се раздава по всички предмети, както правих аз.
Залъците ги лапвам според това колко съм гладен, големите думи са казани преди мен. А ти, ако се задавяш, се храни с мерителна лъжица.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f3d694ca0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Благодаря От авторката:
Благодаря на всички за отговорите. Ще следвам съветите Ви. Но имам още един въпрос понеже не съм запозната:Когато си научил език (например в езикова гимназия) дават ли ти сертификат? И ако знам езика, но не съм от езикова гимназия къде мога да получа сертификат и как става това?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 015d9b02c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Само определени езикови гимназии в страната дават възможност за сертификат, най-често това е немска езикова диплома. Получава се след по-специално обучение по езика в 10,11,12 клас. За английски, френски, испански не знам. Извън гимназиите, сертификати се получават от определени езикови школи или училища Европа, Фарос, Гьоте институт и др. Срещу заплащане обаче.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: be2aa55bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не съм запознат с метода на изкарване на сертификат, но това ти е най-малкият проблем. Ти езика да си знаеш, останалото е лесно. Потърси в Интернет, би трябвало да пише. Но да знаеш, че само английски може и да не е достатъчно. Ако не смяташ да ставаш историк, ботаник, геолог или тем подобни, обърни внимание на езиците. Дори и да ги няма в училище, ходи на уроци. Един език в повече е като един крайник в повече.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4cf8c9b46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Много си ми смешна, миличка. Уча в друг град в една от най-елитните езикови гимназии в България. Отивам на училище в 7 и 10, защото започвам в 7 и 30. Часовете ми свършват в 14 часа и докато се прибера става 14 и 30. Започвам да уча в 15 и свършвам в 23. Не се оплаквам, влязох в тази гимназия, защото аз исках и знаех какво ме очаква. Социалният живот и излизанията с приятелки са 3-4 пъти месечно за не повече от 1 час. Не се оплаквам, такъв е изборът ми. Не мисля, че греша, защото съм много силна в училище. Не съм и някакъв забил зубър. За всяко нещо си има време. Когато лятото дойде, по цял ден съм навън, в мола, с приятелки, с гаджето си, ходя на дискотеки и се забавлявам. Просто за всичко си има време.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: be2aa55bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   19, много ти е смешна, защото не мисли като теб ли? Интересен аргумент. А това за лятото... абсурд. Искаш да ми кажеш, че нямаш никакви домашни/упражнения/подготовка/есета/материал за четене ли? А и не на всеки човек му стига да излиза 60 дена в годината. Изборът си е твой, пожелавам ти да преуспееш и да взимаш противно много пари, защото иначе ще съжаляваш за времето, което си прекарала в учене, точно както и аз съжалявам сега. Защото 80% от материала (не говорим за езици), който научаваш в училище е САМО за училище, навън няма да ти помогне. И не агитирам децата да не учат, а да учат нещо конкретно и да не се занимават с предмети, които няма да им трябват. Исак Нютон е един и втори няма да има. Не се опитвайте да бъдете като него.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: df73606550
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Само искам да ти кажа едно. Живеем в малък град. Дъщеря ми учи в посретсвено училище в 7 клас. Обикновено се прибира в 2 часа, но понякога и в 3. Живеем на 3минути от училището. Отличничка е. Започва да се подготвя за следващия ден към 4 следобед и продължава до 10, 11, 12 часа вечерта. Често и се налагада става в 4, 5 сутринта да доучва. Даскалите им буквално си изпяват уроците и си заминава. В замяна на това, като ги изпитват ги въртят на чекрък. Основно учат от учебника. Никой не си прави труда да им съкрати уроците в тетрадките. Дъщеря ми си мечтае да научи до 5, 6 следобед. Ето това аз наричам натоварване.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: be2aa55bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Повечето коментари са тип "Защо се оплакваш, че нямаш собствена стая, когато има деца, които живеят в кашон". Тя не пита Вие как сте и със сигурност не и помага фактът, че има и такива, които са по-зле. Много сте полезни, няма що.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 089c4ed951
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз уча в частно училище в София до 16:00 всеки ден. Понякога имаме доста домашни, но аз ги пиша и това е. Не съм тръгнала да се оплаквам по форумите, че имам много домашни. Ученици сме и това е. Стига толкова оплаквания за всичко. Усмихвай се на живота и не се впрягай толкова много.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 701875369f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Напълно съм съгласен с 2, защото училището не ти определя живота!
Авторке, напълно си права, но такива промени вече има, че да не ти се живее...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker