Приятелката ми вече не е същата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми вече не е същата
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2532 пъти
Здравейте! Искам да споделя моя проблем, а той е - приятелката ми промени държанието си към мен или по-точно е на моменти. Виждам я, че е във фейсбук, а тя ми казва, че си ляга и ще спи, но не е така. Имаме връзка от година и няколко месеца. Това ми е първата сериозна връзка и не искам да я губя. Постоянно показвам колко много значи тя за мен. Аз съм на 18, а тя на 16. Преди, когато й писах мили неща... тя се радваше и го показваше а сега... казва ми нещо и не го изпълнява и когато й кажа, че не само аз трябва да проявявам разбиране, а също и тя, тя започва да ми се сърди и отново аз трябва да се извинявам. Не искам да си помислям за раздяла, защото я обичам неописуемо много. Но мога ли въобще да й вярвам? Искам да върна това, което беше. Знам че има много момичета и животът е пред мен, но никоя няма значение за мен освен нея. Дайте ми съвет, моля : (

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 19cf5bb9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Попринцип съм фен на комуникацията, но кажеш ли и, че не ти харесва как се държи напоследък без да имаш адски конкретни примери няма как да реагира добре... Не можеш да я оставиш да те разиграва, хем е и по-малка от теб. Личи си, че си хлътнал здраво, но извиненията в един момент спират да имат значение и просто те карат да изглеждаш уязвим и жалък в очите и. Нито ти, нито тя искате това. Вземи се стегни и се дръж като мъж - като постоянно и пееш тя започва да те приема за даденост, а това си е началото на края за мен. Ако тя се усети и започне да те търси и иска пак - хубаво, ако не - ти може да не искаш да си помисляш за раздяла, ама откъде да знаеш тя какво си мисли. Раздялата е единственото нещо, за което консенсус не е нужен. Съжалявам ако звуча мрачно, но вярвам, че ще се оправите. И в крайна сметка...
"Да знаеш, че когато те обича една жена, ке ти прости всичко, което сториш - ке ти прости и глупостта, и страха, и лошотията. Ама когато жена не те обича, тя нищо няма да ти прости, дори и смелостта.. "
Джоко Росич

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0ea80f428b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиши я бегала!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 84d2fbec2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Приятелката ти е 16-годишна пикла.
Ако тоя съвет не можеш да смелиш, никой друг няма да ти помогне!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3a917da2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моли се за най-доброто, но се приготви за най-лошото!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 31b51a81f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Така както си го написал, връзката ви вече е приключила само ти не си го разбрал още! Направи следното спри да я търсиш, избягвай я няколко дни и да видим дали няма да почне да те търси тя тебе!
Ако почне значи досега си е играла с тебе и вече можеш да промениш нещата като й покажеш, че може да я зарежеш по всяко едно време. Ако не те потърси значи си е намерила друг или просто не иска да има нищо общо с теб!
Запомни нещо, НИКОГА ни давай всичко за една жена само и само да й се харесаш и да и търсиш одобрение, почнеш ли да й доказваш любовта си ще те зареже, защото ще и стане скучно, вече ще знае че си й в кърпа вързан и ще намери друг, а с теб само ще се гаври, както правят с теб в момента! Сори но това е жестоката истина за жените!

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2832a3e759
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Хм, едно време са смятали, че мъжкото семе е част от мозъка... Та в този ред на мисли - да не й е давал акъл някой друг?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 12aefd6e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти от 16 годишна разбиране и любов ли очакваш бе, пич?
Те на тази възраст гледат да флиртуват и слушат единствено егото си и хормоните. Тя не е узряла психически за сериозна връзка. Това трябва да ти е ясно и да не очакваш нищо сериозно от нея. Една жена почне ли да прави такива номера - изтървал си я. Не те слуша, щото е загубила интерес. Усетила е че си хлътнал по нея и си и в кърпа вързан и сега си флиртува с други по фейсбук. Това което аз бих направил на твое място е, да се отдръпна малко, да стана по-студен и да нямам големи надежди с нея. Тя ако иска да е с теб тогаеа сама ще търси близост. Ако не иска - значи не си заслужава. Тогава бих си търсил нова приятелка.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 148beaae26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами тя е малка още. Сигурно с лапешки акъл. А ти вече си мъж. Може би в това се корени проблемът.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: aa5921464b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Добър вечер! Разбит съм, не ми се прави нищо....не искам друга, а тя ми каза, че иска да се разделим. Боли ужасно и съм готов да прекратя живота си, защото се борих толкова много и накрая......

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0bfc562b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж човек, нещата между вас ще се изгладят. ;]
Горе главата. Имай вяра. Ако не си вярваш, нищо няма да стане. Говорете си. Кажи и за какво става въпрос. Ако в крайна сметка само те натъжава ситуацията, а не те прави по-щастлив...
Но все пак опитай всичко възможно, ако наистина те обича, ще се оправите някак си... =]
Късмет

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2832a3e759
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Бе какво си се впрегнал толкова на някаква ПРЪДЛА?! Щял да си прекратява живота - дрън, дрън, та пляс! То ако се правеше така - човечеството отдавна да се е самозатрило и никакъв спомен вече да не е останал от него! Мислиш ли, че всеки от нас не е преживял/а поне 4-5 подобни болки и "пропадания" в живота си? Обаче - ей ни на! Гледаме си децата, развиваме се професионално, веселим се, и пак сме №1!! :)

Я се стягай! Боли-неболи - животът продължава! И това ще е само първата от множеството ужасни рани, които сблъсъка със суровата реалност предизвиква! Така че, стягай се - ще има още много такива! Трябва да докараш нещата до там, че освен тъпа болка и горчивина в устата - да не ти пука много-много от подобни истории.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bc88cc3874
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе отиди на психолог! Сериозно ти говоря. Това, че споделяш някакви детски историйки не говори добре за теб. Както си я харесал така и ще я забравиш. Всичко в живота минава и заминава. Всеки мъж има доста голям брой комбинации с различни жени и обратното (за връзка и семеен живот), тоест не може да е единствена жена за един мъж и обратното. Явно си доста назад в развитието си да мислиш по този първичен начин. Хаха и какво като си сложиш край на живота да не мислиш, че някой ще реве за теб освен родителите и роднините? Тя ще си намери друг и ще си продължи живота дори и да не си жив. Тъжно, но това е живота! Айде, ако ти стиска не се занимавай и мисли за нея и не ходи на психолог, ако те е срам и си продължавай напред!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ee31aa1f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Спри да и казваш че значи много за теб и спри да и казваш мили неща като усетиш че се опитва да те контроли не и позволявай и момичето ще се стегне и ще се оправи просто я тресат хормоните и смята че всички трябва да и угаждат споко няма да скъса с теб.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f7b9637049
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторе , опитвал ли си се да говориш с нея ? Може да има някакъв проблем , който я е страх да ти сподели или нещо такова...Възможно е да има някакви проблеми и затова да се държи така :) може да предпочита да не те замесва . А някакви обяснения даде ли ти щом поиска да се разделите ?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0c189425eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   При мен беше същото адски изнервещо, дразнещо и куп такива неща... Според мен няма смисъл на тези години от връзки щото не знаят кво искат. М16

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker