Мисля, че той ми изневерява! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля, че той ми изневерява!
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3258 пъти
Преди една година си намерих едно гадже което всеки ден ми пиши по скаип,че ме обича много,но се съмнявам,че той ми изневерява.Наскоро забелязах,че една моя приятелка все го дърпа на страни и тайничко му шушне нещо,винаги го задължава той да е с нея,забранява му да ходи при другите си приятели и все ми се хвали ,че той пазил много добре тайни казва ,че се забавляват много,показва ми смс-си от него които са празни незнам явно ги трие или сама си измисля,казва ми ,че нейните приятелки го харесвали.Един ден ми стана тежко и се разплаках мислих много дали да го зарежа или да говоря с него.Накрая реших да говоря с него и го попитах дали харесва това момиче или тези нейните приятелки,а той винаги ми казва НЕ.Е разбира се и да ми изнверява може да ми отрича,но искам да разбера дали това е истина.Моля ВИ кажете ми съвет как да рабера дали наистина ми изневерява!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 36249faa87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си зле, онази патка пипа гаджето ти, а ти се тръшкаш по форумите. Ако наистина го обичаше щеше да се бориш за любовта си и да издереш очите на другата. а ти седиш и и слушаш глупостите. Явно тя е по умна от тебе.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: d03c77e465
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, само по скайп ли ти казва, че те обича? Когато сте само двамата не ти ли го казва? И изобщо защо им позволяваш да се държат така с теб? Тази не е никаква приятелка щом така ти говори за него, а и не мисля, че той има някакви силни чувства към теб. Поговорете си двамата по - сериозно и го разпитай повече! Успех :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 78bec0a8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първо аз не се тръшкам по формите а само споделям и второ ти незнаеш каква кучка е тя защото всички харесват нея само защото маика и работи като секретарка в нашия даскал тя това го прави на всички момчета.А другото което е не саMO по скаип ми го казва и когато сме заедно пак го казва но повечето пъти по скаип,а аз никога няма да позволя те да се държат така с мен,а просто вече не издрържам,а и кои каза че не съм се борила за него аз това го правя винаги но вече се изморих и вие малко имаите рабиране към мен .Не мога не мога и не мога .Питам го говоря му но той се дърпа а и днес стана нещо мого гадно понеже му бях звъннала от друг тел. който не е мой и след това ми звани на този номер и кава ало и името на тази кучка като почнах да говоря и тои каза сори обърках се и аз точно този момент щях да полудея!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5677c9fe08
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми зарежи го тогава...какво още чакаш, да разбереш, че си е легнал с нея ли? Тогава ли ще го оставиш? Според мене няма чувства към теб щом се държи така!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: bf8dbb380b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 1 не си прав/а виновен ще е приятелят й не оная кранта .. ако не е тя ще е друга грешката е в приятеля й ако я обича щеше да я игнорира представи си че четеш тази история на някой друг какъв щеше да е коментара ти отстрани ясно личи, че той те манипулира

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker