Разпадащи се приятелства! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Разпадащи се приятелства!
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1350 пъти
Запознах се с най-близките си приятели (момче и момиче) преди една година след като попаднахме в един клас. Това което ни сближи беше факта, че заедно с тях и още няколко приятели пътувахме заедно след училище. Бяхме само две момчета и логично, макар след много препирни и първоначално враждебни отношения, ние станахме като братя. Буквално. В тази групичка всички си бяхме много близки и много загрижени един за друг. Но лека полека с едно от момичетата почнахме да ставаме доста близки. Бяхме почти неразделни. И връхната точка на нашето приятелство достигна, когато тя ми сподели нещо, което както тя каза, можеше да го сподели само на мен и само на мен може да разчита.
В продължение на година всичко беше перфектно с нея и момчето винаги много се забавлявахме, споделяхме си всичко, за гаджета, за семейството абе за всичко. Всичко беше перфектно. Когато бях с тях не ми липсваше нищо, чувствах се значим, специален. Но в един момент аз се влюбих в нея. Веднъж я погледах и си казах, че тя е унилно красива и други лигаващини. Първоначално подтиснах това чувство, защото знаех, че това може да съсипе приятелството ни. Но повението ми към нея се промени. Станах малко нахален и досаден и като чели се опитвах да се държа като нейно гадже (ние досега и без тва така си изглеждахме, хората винаги си мислеха че сме двойка). С моето поведение започнах да я отблъсквам и тя започна да става по близка с другото момче. Изпълних се с ревност и започнах да се държа несправедливо с него. Правех много глупост от объркване, за които съжалявам. Сега се опитвам да оправя всичко, но те като чели не виждат това и доста са намалили контактите си с мен, поне знам че все още много ме обичат. Обаче е много болезнено да виждаш въпреки всичките ми усилия, те да продължават да позволяват да се очуждаваме (особенно тя) и той от ден на ден да ме измества, а аз от ден на ден да и ставам по чужд. Страшно болезнено е и знам че сам съм си виновен, но се старая да оправя всичко. Не знам какво да правя, ако някой може да даде съвет, да казва :Д

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 694a04a5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поговори си с тях момче! Просто им кажи всичко.. кажи защо си се държал така, кажи им, че ревнуваш. Абсолютно всичко, което чувстваш или мислиш им го кажи! Един приятел преди време по този начин преди време загуби приятелите си, аз бях единствената, която не се отчужди от него. Така че, сигурна съм, когато им кажеш всичко ще се оправи! :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2c0a55a539
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   При положение, че има вече намесени чувства, няма как приятелството ви да е същото. Това са две неща, които се съвместяват трудно. Така че е най-добре да се оттеглиш от компанията. Но е добре да поговориш с тях, преди да го направиш, за да остават с лоши впечатления от теб. Просто им обясни всичко както си е и също, че няма как да се върне времето и отношенията. В най-лошия случай просто ще си се оттеглил с достойнство и добри впечатления за себе си. А в най-добрия тя ще откликне на чувствата ти, може би на по-късен етап и току виж сте се събрали с цялата компания като напреди с разликата, че вие двамата ще сте нещо повече от приятели. Но не се надявай и не прави нищо в тази насока, просто се оттегли, а ако ви е писано, то ще се получи от самосебе си.

Между другото най-успешните връзки се зараждат точно след приятелство. Защото предварително познавш човека с всичките му недостатъци, каквито всички имаме и е по-малко вероятно да има разочарования впоследствие.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 19698488d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен би трябвало като истински мъж да се извиниш на нея и на момчето с което си се държал глупаво заради нея и да й кажеш, че нямаш чувства към нея и искаш да сте си приятели и, че съжаляваш. Понякога едно извинение прави чудеса, преглътни гордостта си и постъпи правилно, за да не ги загубиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 80333312c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами така става... просто не може момче и момиче да бъдат най-добри приятели... Но защо го правиш? Тя да не е твоя собственост.. , естествено, че ще отиде при другия, няма да седи при тебе..
Първо отиди да и се извиниш ама наистина! Не "Сори, айде пак дъ бъдеш приятели, ок? " Не така. И я питай дали харесва другия... Ако те пита защо, отговаряш обичайното " Просто питам" и яко ти каже "Да, има неща такова" или" Ами нз... той е мн мил, добър" и бла бла бла.. няма да и казваш... Ако каже не, тогава - излей си душата.
Късмет, Ямиго! ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6a01d633af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм момиче и незнам какво да ти кажа точно
Та то от тебе зависи имаш ли смелостта? !?
Щом се познавате толкова добре ще е по лесно ще знаеш как да й кажеш, че я харесваш - но от др. страна и по - трудно , защото сте много добри приятели и това може да свърши.
Кажи, й че я харесваш, но ако тя не те харесва ти пак искаш да поддържаш връзка с нея и да си останете приятели по всякакъв възможен начин.
Има ли момиче, което те харесва - тръгни с нея или поне пусни слух, че ходиш с някоя (която не е от училище) и ако забележиш нещо, като ревност тогава и сподели, а пък ако ли не просто и изпрати някакво писмо - А ЕТО И ЕДНА ДОБРА ИДЕЯ... Значи питай я в фейсбука или намери някакъв начин да разбереш как би се чуствала ако тръгнеш с друга.. или направи фалш профил на измислената ти приятелка и й пиши че тя небива да се закача с тебе (от името на измислената ти приятелка) да видим какво ще каже измисли нещо...
Това е от мене
От : swagggirl

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker