Обичам най-добрата си приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам най-добрата си приятелка
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1566 пъти
Здравейте, искам да споделя с вас и да ви попитам за мнение. Момиче на 16 години съм и от 3 години приблизително обичам моята най-добра приятелка. Тя изобщо не подозира пишем си всеки ден всичко е прекрасно, но аз не издържам вече. Опитвах да я забравя, ходих с много момчета, но не се получава. Това никога неми се е случвало да харесвам момиче, но какво да направя. Страхувам се ако и кажа защото е минало толкова много време и не знам как ще реагира, може би ще я загубя завинаги, а не искам това да става. Постоянно мисля за нея като я видя нещо в мен става. Когато гледаме филм тя често държи ръката ми. Няма ден в който да не заспивам с мисълта за нея буквално. Когато идва да спи у нас почти всеки път заспива в прегръдките ми и това някак си ми дава надежда. Не знам какво да правя помогнете ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 89ef972835
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Понапийте се леко някой ден, започни с игриви закачки и опипай почвата с френска целувка. Ако не мине, можеш да се оправдаеш с алкохола и да го избиеш на майтап.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 183a12764c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен най-доброто решение е да и кажеш как се чувстваш ти, все пак е най-добрата ти приятелка няма начин да не е до теб и да не ти помогне колкото и лошо да е положението. Поговори с нея, смятам, че ще те разбере. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 93b3b2c6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами честно под заглавието си помислих за съвсем нормално нещо. И аз обичам най-добрата си приятелка, тя ми е живота!! След семейството разбира се. И когато гледаме филм седим на две различни места и сме съсредоточени в филма, а когато спим в тях спим на две различни легла ами когато сме в нас да спим сме на едно легло но НЕ се прегръщаме!!!! По скоро се бутаме XD. Може би това е проблема че си държите ръцете и че се прегръщате когато преспивате на гости. Просто така се сближавате твърде много. И честно ако е по-голяма от теб защото аз съм на 13 а тя на 11 но все пак си се разбираме много добре. Аз много си я обичам. Нормално е да си обичаш най-добрата приятелка но така. Не знам аз ти дадох съвет според мен твърде много сте се сближили! .! .!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cb75997cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   ти си за психолог моето момиче

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3004981557
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 5. Как ще е за психолог? ! Това, че харесва момиче и тя самата е момиче, не означава че е за психолог! Нима това да харевсваш човек от същия пол те прави чудовище? !
P. S. : До авторката- според мен започни да правиш малки крачки. Когато хванеш удобния момент- попитай я дали ще развали връзката ви ако и кажеш че я харесваш. ( Просто не мога да те нарека хомосексуална, защото си излизала и с момчета. :) )

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 619e7b000c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Тя е по-голяма от мен с 3 месеца. Не знам и аз какво да правя наистина мисля че се побърквам и абсолютно никой от близките ми не знае какво става с мен. Как да разбера дали има нещо към мен като и тя също ходи с момчета ама не се задържа много с тях, аз знам абсолютно всичко в нейния живот. Винаги тя прави първата крачка като ми хване ръката и се задържа не я пуска или когато я прегърна, докато заспим тя пак я хваща. Не мога просто така да и кажа какво чувствам..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker