Нормална ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нормална ли съм?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1729 пъти
Здравейте, тук съм да споделя своя проблем и се надявам да открия решение. Момиче на 17 съм и имам доста необичаен срам и страх. До сега не съм имала гадже, не съм се целувала с момче камо ли сексуален контакт. Много момчета са ми предлагали да станем гаджета, но аз винаги отказвах. Не съм грозна, не се и смятам за такава, но изпитвам срам да се съблека пред някое момче или да го целуна. Вътрешно се страхувам да се разкрия пред някого и знам, че това не е нормално. Кажете как да се справя с тази ситуация. Не съм лесбийка не си мислете това, като всяко друго момиче и аз имам увлечения, изпитвам чувства към определени представители на мъжкия пол, но само до там. Самата близост до момче ме плаши и мисля, че един ако ден се престраша и се съблека пред някого, ще си затворя очите. Кажете ми какво ми има.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9b72625c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм в същото положение приятелко и не, не мисля че е нещо ненормално. Ще следя темата! :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 85a594f94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е. За да си склонна да се съблечеш пред момче или дори да се целуваш с него, той трябва да те е предразположил, да са се появили някакви чувства от твоя страна и изобщо да имате някакви изградени отношения на доверие и любов, дори и да не е нещо супер сериозно, но поне дотолкова, че да сте предразположени един към друг.

Това, че се притесняваш, даже е добре за теб, защото представи си, че го нямаше. Тогава нямаше да имаш задръжки да скачаш от легло на легло и щеше да си лека жена. Всъщност ти си нормална морална, възпитана жена. Когато се появи правилния човек, който да изпитва същото към теб, то тогава ще се получи спонтанно и няма да има такива проблеми.

Другото, което е хората узряват различно и вероятно не си узряла достатъчно в сексуално отношение. Няма нищо ненормално в това.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: febddad629
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нищо ти нямa , чувството ти е свян/ срaм , нaпълно нормaлно. Всички сме били тaкa , a дори и с повече опит и години , също в нaчaлото нa новa връзкa се притеснявaме , мaкaр и не толковa силно и невинно вече. Всичко си ти е нaред , нaпълно нормaлно , девствено , свенливо момиче си , кaто всички остaнaли тaкивa;)
И aз зaтвaрях очи първия път...докaто любопитството ми нaдделя. Кaто ги отворих срещнaх крaсивите очи и любящият поглед нa момчето ми;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1bf9d5d94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пробвай тогава с момиче, няма лошо. При мен така се оправи срама и страха и сега мога и с момиче да съм и с момче.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6cf59e533b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 4- този коментар ме уби :D Ами, притеснителна си, но в крайна сметка в правилният момент всичко ще се нареди :) Явно не е дошъл правилният момент за теб. Всъщност и моята първа целувка беше с момиче (очевидно също съм момиче) и беше доста приятно :D Нямаше го притеснението от това да не се изложа, защото с 2 думи- не ми пукаше :D Та, успех със всичко и не се притеснявай- когато му дойде времето всичко ще стане от самосебе си.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c611d64e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз съм същата, е само дето съм по-малка, но не мисля че е ненормално. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e837c54769
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напълно нормална си. Аз съм момче на 17г. и съм като теб.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b4e8bd93dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Първо, притеснението ти не е нещо толкова ненормално и със сигурност ще отмине. Ти, обаче, трябва да направиш всичко възможно да се отървеш от него, защото то те дърпа назад. Заради този страх, който имаш, ти вероятно се дистанцираш от всички момчета, които проявяват интерес към теб, а очевидно такива има. Трябва сама да си помогнеш, като осъзнаеш, че всичко е само в твоята глава. Свикни с мисълта, че рано или късно ще бъдеш интимна с момче, това е неизбежно. Но не се плаши от този факт, да имаш до себе си човек, който те харесва и уважава, е едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат. Приеми го като нещо прекрасно, като едно щастие, което ти предстои, защото е точно това. Не може сама да се лишаваш от нещо, за което всички се борим- да сме влюбени и обичани :) Според мен, трябва да действаш постепенно. Като за начало, свикни сама със собственото си тяло, научи се да го харесваш и да се чувстваш добре в кожата си. Повтаряй си всеки път, като се погледнеш в огледалото, че си красива и че ще има много момчета, които ще са привлечени от теб. След това, опитай се малко по малко да си създадеш социални контакти с някое момче, което ти допада. Започни да излизаш повече, да контактуваш с повече хора, бъди комуникативна и дружелюбна, въпреки страховете си. Колкото повече се отваряш към хората около себе си, толкова по-лесно ще превъзмогнеш всичките си страхове и комплекси. И така, бавно, но сигурно, ще стигнеш до момента, в който ще бъдеш харесвана от подходящото момче и ще имаш възможност да изживееш една чудесна емоция. Страшничко си е, когато всичко това се случва за пръв път, но страхът отминава, когато допуснеш човека до себе си, когато му се довериш. От там нататък, всичко потръгва много по-лесно :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 655f5d59cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 2 години ще си толкова изтръпнала, че няма да ти мигне окото докато се събличаш. Казвам ти го от личен опит.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker