Харесвам едно момиче, което не познавам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам едно момиче, което не познавам.
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 3018 пъти
Значи да започна с това, че съм на 13 и съм в 7-ми клас (преместих се в друго училище и съм нов). И така в новото училище харесах едно красиво и кротко момиче, но проблемът идва с това, че не сме контактували по никакъв начин и не сме си говорили. Не знам с какво да започна и как. Просто ме е срам и не мога. Ако почна ще се оплета и ще почна да дрънкам глупости... Имам ? фейсбука, но не знам с какво да започна и какво да ? пиша. Едва ли някога ще харесвам друго момиче така както това. И така въпроса ми е как да я впечатля или нещо такова, защото не обръща много внимание на нито едно момче от класа, защото е срамежлива. С най-добрата ? приятелка си говорим и няма проблеми обаче момичето което харесвам е много срамежливо. Понякога става така, че тя ме гледа и като се обърна и веднага извърта глава. И така ако можете да ми дадете няколко стъпки, защото ако кажете например, признай ? чувствата си, то няма да стане ей така, първо трябва да се сближим по някакъв начин. И така ако можете помогнете! Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: a4d824bfb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Като си говориш с приятелката й включи и нея в разговора. Бъди забавен, момичетата харесват някой да ги разсмива. Чувства не се признават докато не си поне на 99% сигурен, че са споделени.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9e623a7558
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Здравей, аз съм момиче и мога да ти кажа че щтом те гледа и като се обърнеш веднага извърта глава значи и тя те харесва .

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: dd5df583d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Братчее и при мен е същото вече втора година както ти го описа само че аз и нямам фб търсих ама тя няма фб само дето съм я черпил в компания..И мен мн ме е срам ама а де кво да се прай не предпиемам нищо.а се засичаме всеки божи ден в автогарата за по 30 мин...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bb165fcd8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До номер 4. Аз за съжаление не мога да остана насаме с нея и да я поопозная. Освен по информационни технологий. Седи на съседния чин до мен, и виждам, че ме гледа обаче си гледам дъската все едно, че не я виждам. А и сме първа и последна година, и няма как да се сближа с нея. Смисъл мен ме е срам и нея я е срам, обаче тя е по срамежлива от мен и явно иска първата стъпка да я направя аз.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 68218f7cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здрaвей, ето ти няколко съветa от еднa мaлко по-голямa кaкичкa.
Aко действително е толковa срaмежливa не очаквай първата стъпка от нея. Ти трябвa да поемеш нещaтa, започни с мaлки стъпки кaто нaпример да се направиш, че нерaзбирaш нещо по информатика и да я помолиш за помощ или по някой друг предмет, по който знаеш, че я бива. Щом й знаеш facebook-а проучи кaкво споделя и кaкви интереси има. По зaинтересувaй се зa тях и някой път, когaто я молиш дa ти обясни някоя зaдaчa по мaт. нaпример ей тaкa между другото я попитaй дaли нaистинa й е хaресaл филмa или нещо тaковa, зa който е постнaлa нa стенaтa си и ето ти рaзговор. Успех...

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 38f6a2b5f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Моята ситуация е подобна. Щом не мога да помогна на себе си, искам да помогна на други- помоли приятелката и да ви запознае, разказвай и шеги, бъди мил, защитавай я.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b8a1173018
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравей, аз съм момче на 16г. Ако и имаш facebooka и пиши по лесно ще ти е. Запознах се с момиче което е приятелка на моя приятелка и сме гаджета от лятото предполагам. Доста по лесно е да и пишеш от колкото очи в очи и не се прави интерсен не помага. :-) :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker