Той не може да забрави бившата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той не може да забрави бившата си
преди: 14 години, 15 дни, прочетена 8023 пъти
Здравейте,
искам съвет ако можете дайте разочарована съм от момчето което ме обича и аз обичам много. Разбрах че се чуват със старата си приятлка аз съм много против това нещо и му казах преди време в самото начало да не го прави и ми обеща - а ние вече сме от 2 год. заедно. И сега ми се иска да не беше се случвало той не може да я забрави а иска мен а аз не искам да поддържа никакви връзки с нея а той го прав интересувал се как била това ме съсипва а не искам да с еразделям с него :( какво мога да напрая а и ми е още първия сега ме боли повече той също казва че ме иска но какво мога да му кажа че да спре да я търси завинаги ????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 14 дни
hash: 864c209175
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарежи го. нищо не излиза от такива неща, чуват ли се 99% има още нещо и един ден ще се съберат пак. на мен ми се е случвали гаджето ми да се върне при бившия си след цели 3 години, и сега са заедно... така, че бягай и не се занимавай със сериозни връзки. няма смисъл - сега не се занимавам, а само за купона и съм супер

 
  ...
преди: 14 години, 14 дни
hash: 9678577fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
много добре разбирам страха ти, но според мен не е основателен. Това, че се интересува как е не означава, че не може да я забрави, а сигурно го прави от учтивост или защото въпреки всичко са останали приятели и в това няма нищо лошо, защото все пак приятелите точно това правят - интересуват се един от друг. Ако продължаваш така да го ревнуваш ще го загубиш. Заедно сте от 2 години и би трябвало вече да си сигурна в него, в чувствата му и знаеш какво означаваш за него. Освен това, колкото и време да сте заедно, както той така и ти нямаш право да ограничаваш контактите му с хората, на които той по някакъв начин държи. Покажи му, че му имаш доверие, макар че не ти е приятно да общува с нея. Пак ти повтарям, не го ограничавай! Ако аз съм на негово място и ти ме накараш да избирам между теб и някой друг, който и да е ще избера другия, само защото си ме накарала да направя избор.
Успех и умната! Merilyn ;]

 
  ...
преди: 14 години, 14 дни
hash: a980f6dfa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   егоизъм = страдание!
свобода = истинска любов!

Кажи му, че не ти пука !
Повтаряй си пред огледалото, че не ти пука !
Повярвяй, че не ти пука !!!

(Момент ... как така няма да ми пука, след като го обичам ?!?)

Такаа... Значи ... когато обичаш - ти искаш този чвоек да се чувства добре и да е щастлив? Нали ? (иначе обичаш себе си - не него). След като общуването с бившата му го прави щастлив - нека да го прави!
Ако той те обича - ще оцени високо свободата и доверието, което му даваш! Ако не - сори ... по-добре да се разделите по-рано :) Отколкото след 5 години брак и 2 деца? нали ?? ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 14 дни
hash: cf8056ea96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, номер 3 е много прав. Като му забраняваш и мрънкаш, че това не ти е приятно и не искаш да го прави, засилваш желанието му да поддържа контакт с нея. Дай му свобода, дори отвреме-навреме подмятай съвсем невинно "Няма ли да й звъннеш", "Отдавна не сте се чували", бла-бла. Не се оставяй в такова безпомощно състояние, трябва да превъзмогнеш ревността и може и да има някакъв ефект. :)

mosh

 
  ...
преди: 14 години, 13 дни
hash: 30072f64c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Само не разбрах защо трябва да спре да я вижда ?! .. Разбирам, че ревнуваш, но няма смисъл. Както ти е казал просто иска да чуе как е и т.н. , в което няма лошо. По-добре спри да му казваш какво да прави, защото накрая наистина ще те зареже, независимо дали те обича или не и от колко време сте заедно. : ) И все пак, ако искаше да бъде с нея досега да те е зарязал според мен.

 
  ...


...
преди: 14 години, 13 дни
hash: 59911b8542
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката :)
ами от две години сме заедно вече и два месеца принципно ми е приятно с него но това ме побърква дето я чува а беше ми казал да не го правя и аз нито той ще го прави към 5.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a1f7bb6d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   любовта между хората е по-висша форма на взаимоотношения от приятелството... веднъж достигната, може да се запази или бавно да се изчерпи, но не и да се върне на по-нисше ниво(приятелство)... с една дума от любов приятелство не става, колкото и някои хора да се заблуждават... Ако той
проявява интерес към бившата си, това си има само едно обяснение... Ако го обичаш достатъчно за да живееш с мисълта, че има и друга в сърцето му, и че един ден може да се съберат - остани с него, но без да го ограничаваш. За тази цел ти трябва много много търпение.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 774ea11644
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Аз пък в момента започвам връзка с момче, което се е разделило с приятелката си скоро. Разбираемо е да не я е забравил и се чудя изобщо дали ще я забрави.. Но в твоя случай е малко сложно. Когато е имало любов между двама души, никога не може да се сформира едно добро приятелство след това. Просто остава малко или много трепет и има по-голям шанс да се съберат! Поговори с него сериозно и прецени сама за себе си какво искаш и по този начин ли го искаш.. Ако пък се чудиш "Какво ще правя без него? ! ", повярвай ми, че ще се справиш и ще намериш човека, който наистина държи на теб! Не пропилявай времето си с хора, който не го заслужават и бъди силна!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker