Изповедта на един самотник!! ( искам да не сме самотни поне тук.... ) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (107327)
 Любов и изневяра (25763)
 Секс и интимност (12619)
 Тинейджърски (21012)
 Семейство (5478)
 Здраве (8547)
 Спорт и красота (4426)
 На работното място (2531)
 Образование (6655)
 В чужбина (1431)
 Наркотици и алкохол (1001)
 Измислени истории (765)
 Проза, литература (1575)
 Други (15377)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изповедта на един самотник!! ( искам да не сме самотни поне тук.... )
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 7967 пъти
Преди да прочетеш, знай че не съм писател, не съм се старал да го оформя стилистически, това е поток от дълбоки мисли, нахвърляни на листа, преди да бъдат забравени.
Прибирам се от училище, ходя само по тротоара, гледам от едната ми страна ходят четири човека и се смеят, радват се на живота, безгрижни са. Аз се усмихвам на тяхното щастие, опитвам се да го изживея, ах толкова е сладко, дали и аз някога бях толкова щастлив? Прибирам се в къщи, влизам в празната стая, хвърлям раницата на леглото, стоварвам си телесата на леглото, изморен от всичко, днес е пореден ден за самота. По цял ден седя на компютъра и слушам тъжни песни, напомнящи ми за миналото време, за грешките, за пропуснатите възможности. Даже в онлайн игрите съм сам и нямам приятели. Видях една реклама, тя гласеше: "избра ли подарък за приятелката си". Усмихвам се иронично, та дори и приятелка нямам, колко време мина от последния път, когато прегръщах и целувах момиче - цяла вечност. Понякога започвам да си говоря сам, искам да общувам, да споделям - но приятелите ми отдавна ме напуснаха. Вчера видях едно момиче на улицата, някакви момчета ходеха след нея и я наричаха с разни обидни думи, целящи да засегнат външния й вид. А, тя бе толкова странно привлекателна и красива, сигурен съм, че повечето хора няма да я харесат, но за мен сякаш бе изваяна от боговете. Но, никога повече няма да я видя, никой няма да й каже колко е красива, никой няма да й каже да не се променя никога, никой няма да й каже да не слуша другите какво говорят, нали?! Спомних си за едно момче, което винаги беше добро с всички, въпреки подигравките на другите. Никой няма да му каже колко специален човек, никой няма да му каже каква душевна красота притежава, никой няма да му каже, че щастие го очаква, нали?! А, оново момиче, което толкова търсих, сигурно плаче от обидите на другите, не знае че някой мисли за нея, че някой я има за толкова красива, нали?! А, никой няма да каже на хулиганите, които я обиждаха, които трошеха пейките пред моя блок, които пушеха и пиеха и живееха ден за ден, никой няма да и каже, че са една сволоч, един похабен човешки материал, лешояди, хиени, змий до един, всичките са бездушевни, празни същества, живеещи от чуждото нещастие, кой ще им го каже?! Кой ще ги накаже? Бог ли?! Денят, в който се отказах от бог, бе денят, в който хвърлих оковите от себе си. Кога ще кажа на хората, които нараних, че не го заслужаваха, че го правя от гняв към себе си, кога ще се изправя пред враговете си, кога ще направя правилното, кога?! Посвещавам това на всички, които са изживяли това или го изживяват. Моля, не искам съвети, нито философски съждения, искам да чуя подкрепата от хора, които са самотни, искам да вида чужда самота, искам да бъдем заедно тук, искам да не сме самотни поне тук....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5ed2375f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Казваш, че не си писател, но току що аз се трогнах от написаното от теб!! Страхотно си го написал. Ти явно си доста романтична натура. А тези хора най - много страдат, аз съм същата... Все едно тази история е писана за мен, донакъде, само дето не съм ученичка...
Може би трябва по - малко да се фокусираш над лошото и да си по - позитивен и да допускаш всеки до себе си, да намериш приятели, и мо - малко да го мислиш тоя живот. Има една поговорка и аз много се водя по нея откакто разбрах, че го правя.
А именно - Живота и хубав когато го живееш, но става лошо като почнеш да го мислиш... Та така, малко се отпусни и не го мисли толкова, нека всичко върви по течението.

БарБи 21

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b1f83c6308
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много красиво написано и много тъжно. Не знам какво да кажа, освен евала, че чувстваш всичко това и си толкова човечен и свестен.

mosh

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 93d0b332e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ами спри да пропускаш възможностите и следващият път, когато видиш такова момиче по улицата, защити я или я спри и й кажи: "Аз пък мисля, че си красива и дори не трябва да те познавам, за да го кажа!" - това може да накара онези, които я обиждат да спрат да го правят и ти да промениш един живот към по-добро. Бъди ти този, който казва на другите колко специални са! Не искай подкрепа за думите си - хората, които са самотни в повечето случаи искат да се измъкнат от тази депресираща самота, а не да се задълбочат в нея. Това е нормалното развитие. Кога ще разберете, че в един или друг момент всеки се чувства самотен понякога?! Когато намерите хора, които са самотни като вас, вече няма да бъдете самотни и тогава какво - тогава пак ли ще говорите за самотата и за това колко самотни се чувствате?! С.С.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e76e2854bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много добре казано!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 237962b4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Млади момко, искам добре да чуеш, да се опиташ да разбереш и да запомниш едно - ТИ САМ СИ ТВОРЕЦ НА СОБСТВЕНАТА СИ СЪДБА! Ако сега в живота ти нещо не ти харесва, то е резултат от грешките, които си направил в миналото си. Ако сега продължаваш да правиш грешки (с негативното си, тъжно и самотно мислене) - то в бъдеще ще преживееш последствията от тях (което пък предопределя бъдещи разочарования и депресии...). Единствения изход е - спри да правиш грешки! Започни да мислиш позитивно и с оптимизъм за живота и хората (знам, че никак не е лесно!). Не вземай живота си, себе си и "мъките" си толкова насериозно!
Казваш, че си отхвърлил Бог, но си се объркал. Сбъркал си главно в представата си за Него ("Той" не е беловласия старец от църковните песнопения). "Той" е навсякъде - във всичко което виждаш около себе си, включително и в теб, и в мен, в момичето и в хулиганите на улицата - всички и всичко е част от Него. "Той" гледа през твоите и през моите очи, преживява реалността чрез нас... "Той" е просто по-висока степен на съзнание и на организация, точно както ти си по-висока форма на съзнание и организация в сравнение с клетките на тялото си. Предпочитам да го наричам "Космическото Съзнание" или "Метасъзнанието". Няма спасение от "Него" - не можеш да го отхвърлиш или да се откажеш, и докато си жив, а и след това... "Той" не съди и не наказва, само наблюдава. Радва се с радостите ни, и тъгува с мъките ни. Когато обаче гледа какви големи и неосъзнати глупости правим със съдбата си, въпреки неограничените възможности и свободната воля, които ни е дал - не е особено доволен, както и ние. Никога обаче не ни съди - съдим само ние, хората, и то главно себе си.
Не, не съм някакво религиозно зомби, нито откачил самотник, на който му се е разхлопала дъската. Човек съм с много приятели, семейство, съмишленици, а напоследък и нещо като "последователи" се заформят. Просто преди 10-ина години, със съзнателни усилия и целенасочено, преминавайки през редица преживявания (хипнози, медитации, застрашаващи живота ситуации) стигнах до тези изводи.
В това отношение никога не сме самотни. А освен Метасъзнанието (което е твърде голямо и всеобхватно, за да се занимава с всеки от нас поотделно, точно както ти не обръщаш особено внимание на проблемите на всяка клетка от тялото си, а по скоро те интересува общата им функционалност), всеки от нас си има назначени в духовния (нематериалния) свят по един или двама водачи ("вътрешен глас", "Ангел-хранител"), които се грижат за нашето духовно развитие, и дори се намесват в живота ни в твърде критични моменти (било с мисли/внушения, било с прозрения, сънища, спретване на някаква конкретна ситуация, като уж "случайно" да срещнеш някого, с когото имате да свършите определена кармична работа и т.н.). Не си сам! И недей да се опиваш от самотата и от болката си! Това е ТВОЙ, СОБСТВЕН ИЗБОР (независимо дали е направен съзнателно или не)! Ако не ти харесват последствията от него - просто избери друго! Започни да общуваш с хората, отначало дори малко "на сила" - постепенно ще влезеш в желаната роля, и дори ще ти хареса! Опитвай се да се събираш със себеподобни, но тук възниква въпросът какъв си ти, и по-скоро какъв искаш да бъдеш, защото в сегашното си състояние ще привичаш буквално такива като тебе - некомуникативни, тъжни и отчаяни хора, с които едва ли ще ти бъде весело, приятно и ползотворно да общуваш...
Излез от ролята на "жертва", моля те! Започни да казваш на хората това, което си мислиш - и на момичето, и на хулиганите (с риск да си азкараш боя, но от това пък ще научиш други неща и т.н.). Всъщност не си длъжен да го правиш - свободен си да правиш каквото си искаш, но знай, че направиш ли ИЗБОР, задължително заживяваш с ПОСЛЕДСТВИЯТА от него. Ако продължиш да си самотен и да страдаш, от това също ще научиш нещо, а именно, че ТАКА НЕ СТАВА, и че ТОВА НЕ Е ХУБАВО, а също и че МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ ТОВА, стига да го пожелаеш ДОСТАТЪЧНО СИЛНО и да вложиш ДОСТАТЪЧНО ВОЛЯ И ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ ЗА ДА ГО ПОСТИГНЕШ.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5da086e5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Евала пич, вече си имаш и малък фен клуб:) определено жените оценяват когато един мъж си покаже истинските чувства наяве:D
не си сам, всички сме в кюпа заедно пред екрана:) но как да ти помогнем? аз съм бил в твовто положение, и до някаква степен съм все още. нямам приятелка от две и нещо години, няма с кой да си споделя хубавите моменти и топлите целувки. само приятели с които се срещам рядко заради много работа и учене. и аз като теб обикалям улици, паркове, заведения попивайки радостта и смеха на околните. уж емоционален вампир, а всъщност мухлясваща гъба...
но има и друга страна - силната воля. трябва да разбереш, и наиистина да повярваш, че никой не е ти е длъжен, както и ти не си на тях. живота си е твой и ти си господар на себе си. трябва да си силен, самостоятелен и упорит в желанията ти и, с търпение, те се нареждат. аз, може и да съм (душевно) самотен, но в работата си правя полезни контакти и връзки, от университета трупам знания, любопитен съм и попивам информация която после ми дава предимство, развих силен характер и не давам на никой да ме мачка, само-мотиварам се... изобщо - научих се да живея целенасочено. с други думи - движа се. а това което ти в момента правиш е да седиш на едно място; недей! нищо че сме над 6 милиарда на планетата, психодинамиката на обществата се промени коренно от 'време оно'. страшно много хора изпадат в такива емоционално/социални дупки. единственото което помага в такива случаи мисля е някой истински приятел, човек който ако се наложи и с ритници (метафорични) ще те изкара от това състояние. иска ми се и аз да имах такъв човек до себе си, но се наложи сам да се ритам:) горе главата пич! на един клавиш разтояние сме:)

М.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 543f0f2e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много добре казано, браво.... На колко си?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5d2c6ac13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Самотата е свобода, а от свободата по-хубаво няма! :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6a9139049f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторът е на 17 години.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0cdb6a9170
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Браво, много пъти съм се чуствала като теб и искам да изкрещя на света тооооолкова неща, искам да намеря себе си в този абсурден свят, искам да разкрия добротата...но не става. Добре е, че има и други тиийнове, които са по - зрели и могат да преценят реално хауса, наречен живот и те почуствах като приятел
М. - 19 год.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2ae4b9e806
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Пич ти ме трогна искам да знаеш че ти не си сам ти си мн по смел отколкото можеш да си представиш ! живея в същият ад и хаос като теб вече ми се плаче и всеки път проклинам безсмисленият си живот ... истината е че бог създаде човека да бъде наистина човек но човека се превърна в чудовище и погуби всичко човешко в себе си :Х ако имаш нужда от един истински приятел и истрадал човек също като теб тогава ме намери на скаипа да пишем и да се утешаваме заедно ;) скаипа ми е Drakona_283 искаи ми пълномощно аз съм на линия почти по всяко време и ще те приема с удоволствие ;)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 748954f6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   В подобно положение съм.. Разликата е там, че аз всячески се старая да запазя приятелите си.. Лошо е, че си допуснал да се отдръпнат от теб! Мисля, че сам си си виновен! Другите надали те смятат за смотан или за задръстен! Опитай да намериш нови приятели- от личен опит ти казвам, че ще успееш!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 604d3f318f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Да, тук не сме сами. Само тук.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 25ae9f9d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   РАДВАЙ СЕ МОМЧЕ, ЧЕ СИ СЪХРАНИЛ ЧУВСТВЕНОСТТА СИ/МАКАР И НЕГАТИВИЗЪМ/, ЗАЩОТО ИНАЧЕ СИ НИЩО- ЧОВЕК КОГОТО СЪЗНАВА КАКВО ЧУВСТВА ,ВИНАГИ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СЕБЕ СИ.ВСЕКИ Е ИМАЛ ТАКИВА ОТРЯЗЪЦИ ОТ ВРЕМЕТО, РАЗЛИЧНО ДЪЛГИ.СИЛАТА Е ДА ГИ ПРОМЕНИШ.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1d26429978
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хей,хора,дайте да си разменим скайпове или електронни пощи,или каквото ще да е,но да си комуникираме някак. Явно всички в този сайт сме нормални (което е чудо сред днешната младеж),тъй че дайте да си помагаме взаимно!
Ето,аз оставям моя имейл,който сметне,че иска,нека да ми пише :)! Ще се радвам,защото и аз съм минал през такъв етап и знам какво е!
vladov.d@abv.bg
Радвайте се на живота,няма нищо по-хубаво (макар и да не ви се вярва на този етап) и Бог да ви благослови! =]
П.С. - коментар номер 5... просто мога да кажа евалла!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3977f61783
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Супер много ме разчувства, аз също съм едно самотно момиче, обкръжена съм от хора и приятели, но нима някога ще разбера дали са ми истински приятели? Около мен има много хора и пак се чувствам самотна, много самотна. Имам предчувствието че целия ми живот се върти около едно и също, че нямам цел в живота, че няма за какво да живея..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 778792c556
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   ТАЯ ИСТОРИЯ МЕ РАЗПЛАКА !!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7b3f38a098
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Е,добре де,пич,като си толкова добър и състрадателен,защо не защити момичето?Благородството не е това да гледаш отстрани и да редиш тъжни строфи колко си извисен и душевно богат!Липсва ти мъжество!Самотници колкото щеш-някои от тях- като теб,желаят самотата си,за да се правят на жертви и да го играят Дон Кихотовци по разни сайтове.А в живота,реалния живот? Днес е пълно с ветрени мелници като тебе,Дон Кихотовци няма!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 50cd1192db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ти нямаш душа... просто душата ти си има тяло :)
От известно време и аз съм доста самотен, което е доста противопоказно за живота ми в момента. Имам приятели и това са хора, които си слагат главата в торбата за мен. И въпреки това ми е самотно. Вскички хора ме отегчават.. може би защото аз съм мааалко по-различен.. И аз като теб си обикалям улиците, заведенията и т. н. и си мисля, че света е създаден по двойки и аз съм последния самотник на замята :) И всички тези социални мрежи само ме натоварват и ме карат да мисля все повече и повече за самотата си. Но тук не пиша за да споделям личните си проблеми и да те натоварвам с тях. Тук пиша за да ти кажа, че света нее свършил. Божията вяра винаги ме е крепяла.. Щастието не е в това да имаш приятелка, която да прегръщаш, целуваш или с която да правиш секс. Щаслив съм защотото имам семейство, което обичам и макар и малко приятели на които държа. Въпреки, че напоследък се отегчавам от тях и предпочитам да си прекарам времето пред глупавия лаптоп и да играя разни карти и да гледам драматични филми.. Горе главата.. не търси любовта, тя сама ще те намери. Това съм го преживял и винаги като забия глава в земята се сещам за моя стар приятел Джони Крачката и неговия девиз "Keep walking"

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ea5c708ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Сега глеадйте какъв е проблема. Аз бях до преди година същият човек.. Един ден просто осъзнах че е ако не си помогна сам няма кои да го направи.. Просто спрях само да мисля за своите проблеми и да се самосъжалявам. Просто станах един различен човек започнах да излизам по кафенца с класа, да се запознавам с нови хора и се е оказа че единственият който ми пречи да сум щастлив сам аз самият...

В момента аз сам на 15 и вече сам един нов човек доволен от живота. Вие ще си кажете во разбира един "пубер" от живота (както всички останали биха си казали). Просто се опитвам да помогна.. Оказа се че всички които мислех за деградирали селяндури са савсем свесни хора наслаждаващи се на живота, а аз просто взех пример от тях и всичко си доиде на мястото.. Надявам се да съм помогнал и айде карай малко по свежо и ще видисх как живота ти ще се промени изцяло...

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: dfaa986ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Здравей, в момента аз се чувствам по същия начин като изключим това, че имам 1-2 приятеля, но те не са истински.
Няма какво да допълня, защото по горните коментари са напълно изчерпателни. Просто се повлияй от тях и се надявам, че ще си много, много по-добре отколкото си сега
М.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8ba6acb460
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Болничко си, моето момче.
Обичаш да те жалят.
Има по- важни неща.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9a37052249
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   вреи 13:5: „Защото Бог е рекъл: "Никак няма да те оставя и никак няма да те забравя"вреи 13:5: „Защото Бог е рекъл: "Никак няма да те оставя и никак няма да те забравя"

 
  ...
преди: 9 години, 19 часа
hash: 3dfbb208ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Не всеки който пише тук е искрен. Доста често в тези сайтове се пишат лъжи само и само да измамят някоя мацка за да си легне с тях. Момичета не се заблюждавайт от личен опит го зная

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 95dfadf577
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Човеко, осъзнай се бе, преди животът да ти е поднесъл социалната помия която ще срази дори и най-сериозния стемително-мечтателен дух. Не позволявай на това да се случи. Блез Паскал веднъж бе казал: "Всички нещастия на човека се дължат на неспособността му да стои тихо в своята стая, усамотен". Помисли дали искаш да бъдеш като своите връстници социално животно или да вкусиш от величието на мисълта? Подкрепям те, YOU ARE NOT ALONE.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a5099ca76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Бъдете агресивни и арогантни и ще постигните много.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 540895ec3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Ще цитирам номер 10 "искам да намеря себе си в този абсурден свят" и. т. н
А до колкото до автора има малко хора като теб. Добре си го написал :), и аз съм на 17 момче и аз се чувствам като теб, но не винаги можеби защото се опитвам да се разсея от монотомния начин на живот от време на време. Но това не е моята история това е твоята и ти пожелавам да откриеш момичето което ще те прави щастливо и някой ден като имате деца те да не бъдат като тези които ти описа.
Ти си така да се каже различен, което осложнава нещата, но ти си знаеш няма какво да се обяснявам.
Успех, че ще ти трябва.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 90a0758ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Уникално пишеш просто :), наистина останах без думи! Аз също съм от клуба на, , самотниците" и разсъждавам по подобен начин... Евала за това, което си написал :)!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: cda52efdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   вижте момчета и момичета, понеже минах през този път и много други за да разбера горе долу какъв е смисъла на живота, та искам да ви кажа ЖИВОТА Е ЗА ТОВА ДА СЕ ЖИВЕЕ НЕ ДА СЕ ГЛЕДА ОТ СТРАНИ И ДА СЕ РАЗМИШЛЯВА ДАЛИ ТОВА ИЛИ ОНОВА Е ГРЕШНО ИЛИ ПРАВИЛНО, ТОВА ЩЕ ГО ПРАВИМЕ НА КРАЯ ИЛИ КОГАТО НАПУСНЕМ ТЯЛОТО СИ, ТОГАВА СЕ ПРАВИ РЕТРОСПЕКЦИЯ, сега трябва да опознаваш живота с неговите нюанси, приемайте жживота все едно сте на море и има хубави вълни ТИ избираш коя вълна да хванеш и да се изкефиш, коя да се гмурнеш под нея и коя просто да пропуснеш... НО.... докато седиш на пясъка и размишляваш тези какво толкова се кефят на едни вълни а пък на тебе колко ти е горещо и тъпо сам на пясъка не можеш да разбереш какво изпускаш

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c500d251fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (83 гласа)

32.   Самотата не винаги е нещо лошо!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b1de014c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Подкрепям идеят на номер 16... Само че нали уж не се публикуваха лични данни...
Аз до неотдавна бях супер притеснителна, затворена в себе си... Приятелитеми ме използваха и ме караха да се чувствам гадно, останалите съученици или ме игнорираха/което ми беше идеално/или ме обиждаха, бутаха ми нещата по пода, хихикаха си зад гърба ми...
Да се приближа до непознат беше супер усилие за мене...
После се запознах с една компания, които бяха различни. Там срещнах първите си истински приятели, коиот ме ценяха за това което съм и си прекарвахме страхотно... Полека-лека самочувствието се вдигна, зарязах използвачите, поскастрих съучениците си... И сега съм в друго училище с мили съученици, прилично самочувствие, красиви моменти и... мрачни спомени. Затова сега дори се надявам да срещна хора като мен преди... За да им дам надежда, да им помогна, както моите хора ми помогнаха в тежкия период... Ако някой иска да си пише с мен за каквото и да било имейла ми е ***а скайпа/там писането е по уобно***
Не губете надежда хора!!
15 годишна млада дама

Модератор: Недопустимо е в сайта да се разменят лични и контактни данни!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ae00b1e03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Първо си голям идиот според мене да беше отишла и защитиш момиче-то, което са я обиждали хората, които вървът за нея. Пропуснал си шанса си. Ако беше хванал шанса и защитил момичето ся щеше да имаш приятел с, който да споделяш. Ама, като си глупав и си пропуснал шанса си. Имал си перфектен момент, но не ти си го пропуснал. Не те е срам. Пиши ти едно 14г. момиче чийтно нейн 19 годишен брат работи в Google

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 48a8cebe0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Напълно те разбирам, аз съм един самотник, който вече е изпуснал влака(37години) и съм се отчаял тотално, мисля да си сложа край на животът.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 48a8cebe0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Пак съм аз на 37, никога не съм имал приятелка, нямам нито един приятел, вече няма смисъл да живея.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ae00b1e03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Няма да се самоубиваш.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f2438840b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Подкрепям номер 5, просто няма какво повече да кажа, освен това че всеки има такива моменти, но ако искаш нещо истински бори се за него, колко и смешно или глупаво ако щеш и лошо да изглежа на другите ако на теб и харесва и ако го искаш НАПРАВИ ГО, нищо не пада от небето и нищо не идва даром ти определяш твоята съдба, ако искаш да бъдеш човек с приятели, весел и безгрижен бъди а не пиши такива истории, направи промяната която сам знаеш че трябва да стане

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker