Наркотици и той - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Наркотици и той
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1576 пъти
Ще започна с това, че знам колко съм наивна и глупава, моля запазете коментарите за себе си. Моята история започна миналата година, когато бях 9 ти клас. Запознах се с един 12токласник, които си беше чист наркоман и аз го знаех. Писахме си във фейсбук, започнахме да излизаме заедно, да пушим заедно в голмото междучасие и така нататъкм. Много се сближихме, а аз го харесвам още от самото начало. Стигнахме до такъв етап на приятелството ни, че можех да говора за абсолюгно всичко с него. Съдбата му е малко тежка, семейството му е починало. Живее с по-големия си брат. Донякъде смятам и че това е причината да започне с наркотиците. Още отначалото знаех, че пуши трева, че шмърка и така нататък. Признавам си, шмърках няколко пъти с него и пушихме коз почти всеки ден през лятото. Сближихме се още повече и както може да се сетите станахме гаджета през септември. Това бова беше най-хубавият месец от живота ми, не мога да ви опиша колко лях щастлива с него. Много го обичам. Но хубавата история свърши преди две седмици. Бяхме се разбрали да се видим пред тях сутринта. Аз разбира се отидох на срещата, но него го нямаше. Чаках 10 минути, половин час, един час, два.. Но него го нямаше. Звънях му сигурно 50 пъти и по телефона и на вратата. Нищо. Звънях и на брат му, той беше на работа и каза, че не знае нищо. Същия ден вечерта ми звъни от скрит номер и ми казва, че се крие, полицията го търсела и аз не разбрах, много се уплаших, по-уплашена не съм била. Каза ми, че не може да говори повече и че щял да ми звънне когато може. Не знам какво да правя от 2 седмици не съм го чувала, ще се побъркам! Какво да правя, чувствам се съвсем изгубена, не съм хапвала почти нищо от тогава, отслабнала съм сигурно 10 килограма, на нищо не приличам вече от притеснения и да спя не мога.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 52870f2152
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така и не разбирам жени като теб - генетично ли ви е заложено самоунищожението? Природа ли е това да искаш да се самоунищожиш или може би изпитвате майчински чувства към подобни „мъже“?
Нека го четат това и децата на алкохолиците, които оправдават „горкичките“ си майки. ИЗБОР ВИНАГИ ИМА една жена, но ако си тръгнал да се трепеш надолу - никой не може да те спаси.
Надявам се иначе този човек да отиде в затвора преди да го убие някой бос.
Авторке, той е бил и дилар, как иначе да си позволи да те зоби цяло лято.
Затънала си яко в лайната.
Единственият ми съвет е да го оставиш, но няма да ме послушаш. Съжалявам брат му, защото е явно свястно момче и никой не е заслужил такава съдба, но той избор няма, а ти имаш.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6bc1767244
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е наркомани и такива отпадъци, като тях да ги търси полицията. Само, дето ти си загубеното момиче, защото се занимаваш с такива отрепки. Нали я знаеш приказката, че с какъвто се събереш, такъв ставаш. А такава тиня, като тоя си е направо за тюрмата, че да му цепнат дупенцето там, па барем малко му дойде акъл в кухата лейка. Мен, ако питаш, даже тая леш не трябва да живее. Да хване да предруса, да му излезе пяна на устата и хайде в гробищата. Един боклук по-малко.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 21769353c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какво бъдеще си мислиш, че ще имаш с този човек? Дори и да заченеш от него - на какво ще приличат децата ви? Ще имат ли те баща и нормално семейство? Накой, който да ги води на училище, да ги гушка и обича, а вечер с часове да им разказва приказки или като попораснат - за звездите, за космоса, за белите мечки в Сибир, за птичките и пчеличките, за далечните острови, за компютрите, за законите на физиката и химията?
В много погрешна посока си тръгнала с този човек! Нещата, които правиш, губиш и рискуваш покрай него съвсем не оправдават това, че имаш кой да ти почесва путето отвреме-навреме.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6090ef8b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно подкрепям номер 1! Не мога да разбера защо искаш да си провалиш живота. Ти явно НЕ го осъзнаваш, че вече си в много лошо положение и връщане назад няма. Не знам и кой може да ти помогне, дори и ти самата не можеш вече да си помогнеш. Веднъж захванеш ли се с наркотиците, няма отърване. :( Много ми е жал за теб, добре че не всички момичета са като теб.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ee153377bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   10 килограма за 2 седмици. Маалко преувеличаваш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker