И аз не знам какво да правя - да му призная ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

И аз не знам какво да правя - да му призная ли?
преди: 14 години, 8 дни, прочетена 2685 пъти
Такаа,
"проблемът" е :
аз съм момиче на ** години и съм съвсем нормална смисъл съм сладичка хубаво тяло отличничка горе-долу но проблема не е в мен .Харесвам момче колкото мен. За жалост е по-нисък от мене ама кво като :D амм също така тази година едва я мина де. Остана н изпит ама си го взее xD амм така де сладичък е много и то ама нзз дали ме хар . ВИНАГИ когато се видим в даскало се прегръщаме а той е мноого перверзен де и постоянно ме опипва меко казано :D ама на мен не ми пречи де и такаа чувала съм негови приятели да каэват че ме харесва и така нататък . А и казах ли че постоянно флиртуваа ?? амм та въпроса ми е дали да призная на "лошото момче" или да почакам още малко да разбера дали и той ме харесва ?? моля ви дайте си мнението и си сзлейте зушата сиг съм 4е има хора със сходни истории така 4е завайге съвети . А и забравих да кажа 4е като го видяя и почвам да дрънкам простотии :D

ПС: ивинете за правописа на думите но не съм свиснала да пиша на бг :S както и за подредбата на туй нещо и моля ви без злбни коментари

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 дни
hash: 9e446cbd62
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О,мили боже!Правописът ти ... ;хх Очевидно не си на повече от 12 , 'сладичка , хубавка , неграмотничка :) ' Не му казвай, ще му вдигнеш самочувствието , пък като гледам и без това си му е доста голямо.. Просто проявявай по-голям интерес :) Той ще се усети, сигурна съм ^^

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 44a19799ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предполагам си на 14 =) . Незнам какво общо имат оценките . Аз бях почти всяка година на заварки и сам си ги зимал защото просто знам , че вече е наложително да са учи . Другото което е не вервам и ти както си с висок успех да се задържи така и в по-горните класове . Аз до 7 клас бях със на 5 успех . Отивай и казвай на пича , че си падаш по него и вече той да направи останалото :) .

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: d2c7cdb789
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Миличка,извинявай,но това не е оправдание да не пишеш грамотно и да си пестиш запетайките. Ако си на работа и трябва да напишеш някакъв текст, какво ще кажеш на шефа си? Не мога, защото не съм свикнала, но иначе съм грамотничка.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: 64499ea3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Айдеее, още една изгоря! Хем си знаете, че са лоши момчета, хем после ревете "ама той защо така постъпи с мен???" Ами защото е лош, нали си го знаеше!

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: e9ad5e92fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хаха.. наистина правописа.. и съм съгласна, че може би не си повече на 12 ;дд .. няма лошо. Миличка, тепърва ще се сблъскваш с такива неща и може би трябва да поискаш съвет от близък приятел или приятелка, които го познават, а не от целия сайт. Както и да е. Ако вярваш на думите на този неговия приятел му признай.. Може да тръгнете и да се държи различно.. а не да бъде " лошо момче " .

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 32e4c029ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Я си признай!! Май отличника е той, а не ти. Отличници са само тези, които могат да пишат и се изразяват правилно.Ето, аз не мога и си го признавам. А, колкото до това, дали да му признаеш или не симпатията си, по-добре я запази за себе си. Ще се надуе и ще те игнорира, за да се направи на важен пред всички. Ако не му кажеш, можеш да си го разиграваш колкото си искаш. Номера е да го накараш да се влюби, а не да му се поднесеш наготово.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 дни
hash: a700001217
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така,
ти най - вероятно си на 13 < години искам да ти кажа, че на вашата възраст момчетата обичат да се правят на интересни и да се зарибяват с много момичета, така че не се занимавай с него, защото няма да е нищо повече от детска игричка – впрочем на вашата възраст не трябва да се затормозявате с глупости, защото още СЕ УЧИТЕ да се влюбвате!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker