Какво мислите вие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво мислите вие?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1777 пъти
Здравейте читатели и модератори :). Надали ще се разбира за какво ще говорим в тази тема то заглавието. Та искам да ви покажа впечатленията си от живота. Може би това го пише във всяка втора енциклопедия, но аз просто искам да ви споделя как аз мисля че е устроен човешкият живот и защо ние сме по различни от животните (пак повтарям това са мои впечатления). Също така какво мислите и вие по този въпрос.

Та аз си седях и си мислех че животните достигат полова зрялост. Всички, които не си играем с играчки го знаем. Хората също имат полова зрялост (пубертета). Та аз съм в него и се замислих с какво ние сме по различни от животните. Те също имат емоции, но не мисля, че това че можем да строим машини, сгради и т. н. ни прави различни от тях. По-силните емоции мисля, че ни издигат по-високо от тях. Правиме сгради в следствие на емоции нали? Има животни, които имат слух от километри и поглед, с които виждат мишка от километри. Без технологията днес няма да успеем. За това без средства не можем да се преборим с лъв (относително казано). Та емоциите, когато достигнем пубертета (демек половата зрялост) ние почваме да искаме да се размножаваме, макар че на 13 вече все повече се популизира сексът, но според хората това не е нормално, но това пък от друга страна това е инстинкт, който е заложен в всички от нас. И защо почваме да се бунтуваме с родителите? Това също е инстинкт, така животните след 1, 2 месеца кърмене те нямат същите емоции към майките си както ние. Може би така е и при нас, затова така се караме с тях (13-18 години горе-долу). Та с времето според мене сме изградили по-силни емоции, заради които ни трябват повече средства да ги контролираме (примерно скуката преборваш с интернет и книги... ), а не защото можем, просто ей така. На кратко ние сме животни, но ние сме над тях, заради разликата с по-силните ни емоции. Можем да се обвързваме душевно с един човек, заради което сме по различни от тях, не само защото сме само по умни (лично според мене това да сме умни идва в следствие на нашите лоши емоции, заради които понякога прекаляваме с креативността и отново си връщаме старите емоции). Та това мисля аз. Главният ми въпрос беше какво мислите вие??? Много ми е интересно да видя, защото моите малоумници от класа, дето пушат на 15 не могат да ми отговорят сериозно. На колко според вас един човек трябва да загуби девствеността си. Много, много ще ви благодаря ако публикувате моята статия. Благодаря ви :)!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5cbf99a712
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много думи за кратък въпрос. Девствеността я губиш, когато се почувстваш готов/а и когато имаш възможност. За едни е 12, за други - 16, за трети 20 . Стереотипът е средно на 17 години, защото преди 17 се счита за млад, а след 18 - за залухав. Важно е да се вземат предпазни мерки и да е с правилния човек. Останалото няма значение.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ac71de5483
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И не само. Ние можем да мислим, а те - не. Аз не бих нарекла хората от класа ми, които пушат малоумници, защото не са такива. Може би тези от твоя клас са такива, каквито ги наричаш. Но наистина не бих нарекла така тези момичета от класа ми така, може би защото една от тях... Няма значение.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0d1cdc6f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Накратко кажи че искаш да знаеш кога се прави секс и това е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: df77dd82ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е, пък колко от дaлече тръгнa, тa дa си дойдем нa думaтa:)
По принцип всеки може дa си " зaгуби " девственосттa, когaто си реши. Товa съвсем не знaчи че, психически и физически е бил готов зa товa. Вaжно е нa сaмо дa следвa нaгонa, ( рaзликa от животните ) aми и дa е подготвен зa товa. Дa бъде в желaн момент, с желaн човек, по желaн нaчин. Първия път може дa трaвмирa човек зa дълго време, a понякогa и зa цял живот. Освен товa сексът не е сaмо удоволствие, също е отговорност.
В днешно време е почти културно изисквaне колкото е възможно по- рaно дa отърве човек от девственосттa. В много случaи обaче товa се случвa следвaйки модел нa поведение, не по вътрешно убеждение, готовност.
Aз примерно мислех че, съм готовa нa 16 год. Когaто обaче стигнaхме до товa с момчето ( също нa 16) рaзбрaх че, не е товa което искaм. Всичките ми приятелки говорехa зa сексa кaто опитни вече, искaх дa съм кaто тях. Тaкa че, се гулнaхме сaмо с въпросното момче, и той признa че съвсем не е бил готов, дори е бил по- скоро уплaшен. Две години по- късно го нaпрaвих с мечтaн, желaн, любим и невероятно нежен и внимaтелен мъж ( aз нa 18, той нa 22 ). Зa мен е много крaсив и скъп спомен първия ми път, случи се зaщото и когaто нaистинa искaх, с човекa с който искaх, и много по- хубaво отколкото съм си предстaвялa.
Всеки трябвa дa се съобрaзи със собствените си емоции и желaния, a не дa следвa моделa нa стaдото... все пaк сме рaзлични от животните, предполaгa се, че сме по- интелигентни.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: df77dd82ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е , пък колко от дaлече тръгнa , тa дa си дойдем нa думaтa:)
По принцип всеки може дa си " зaгуби " девственосттa , когaто си реши. Товa съвсем не знaчи че , психически и физически е бил готов зa товa. Вaжно е нa сaмо дa следвa нaгонa ,( рaзликa от животните ) aми и дa е подготвен зa товa. Дa бъде в желaн момент , с желaн човек , по желaн нaчин. Първия път може дa трaвмирa човек зa дълго време , a понякогa и зa цял живот. Освен товa сексът не е сaмо удоволствие , също е отговорност.
В днешно време е почти културно изисквaне колкото е възможно по- рaно дa отърве човек от девственосттa. В много случaи обaче товa се случвa следвaйки модел нa поведение , не по вътрешно убеждение , готовност.
Aз примерно мислех че , съм готовa нa 16 год. Когaто обaче стигнaхме до товa с момчето ( също нa 16) рaзбрaх че , не е товa което искaм. Всичките ми приятелки говорехa зa сексa кaто опитни вече , искaх дa съм кaто тях. Тaкa че , се гушнaхме сaмо с въпросното момче , и той признa че съвсем не е бил готов , дори е бил по- скоро уплaшен. Две години по- късно го нaпрaвих с мечтaн , желaн , любим и невероятно нежен и внимaтелен мъж ( aз нa 18 , той нa 22 ). Зa мен е много крaсив и скъп спомен първия ми път , случи се зaщото и когaто нaистинa искaх , с човекa с който искaх , и много по- хубaво отколкото съм си предстaвялa.
Всеки трябвa дa се съобрaзи със собствените си емоции и желaния , a не дa следвa моделa нa стaдото...все пaк сме рaзлични от животните , предполaгa се , че сме по- интелигентни.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ee2fdcac2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз лично обичам да чета книги и не го правя когато ми е скучно, така че грешиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker