Той ме промени много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той ме промени много
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1599 пъти
Момиче на 13 съм (7 клас). Преди бях много ученолюбиво и поддържано дете. Имах много силна воля и дори в 4 клас свалих 13 кг, тъй като бях много пухкава. Досега винаги съм завършвала с минимум 5, 66 сроковете, а годишните ми оценки винаги са били от 5, 50 до 6. В пети и шести клас супер много учех, и завърших с пълно 6. Винаги съм била малко мързелива, но тогава кажех ли си примерно, че ще уча, сядах веднага и учех, а сега не е така. Тогава бях много весела и щастлива.. докато не завърших 6 клас
През лятната ваканция си направих Facebook (най-голямата ми грешка). След време ми писа едно момче от моя град. Пишехме си редовно. Една вечер ми предложи да се видим на сутринтта. Дълго мислих, но накрая се съгласих тъй като имах симпатии към него. Видяхме се и не знам.. може би се влюбих.. Започнахме да се виждаме много често. Държеше се с мен като с принцеса, беше много мил, караше ме да се смея.. много го харесвах и той твърдеше, че също много ме харесва. Предложи ми да станем гаджета и аз естествено приех веднага. Бях много много щастлива, но не за дълго. След като се хванахме, моите приятели ми казаха, че бил ''плейбой" и че са е зарибявал с всички. Аз си мислех, че не е вярно. На другия ден дойде една моя приятелка и ми показа "чата им". Видях, че и е изпращал целувки, сърца и и е писал " принцесо" "прекрасницо" и някакви такива. Веднага се прибрах, започнах да се треса и да плача. Не можах да спра да се треса.. не знам какво ми стана. Зарязах го. Много плаках. Спрях да излизам и започнах да се самонаранявам. Стоях само в ъглите на стаята и или слушах някоя тъжна песен или пишех някои мои откачени мисли на лист хартия. Бях много зле и много нещастна. Дори обмислях самоубийство, но впоследствие се отказах.
Започнахме училище. Всички от класа ми много се бяха променили. Първите няколко дни се държаха добре, след което започнаха да ме нападат. Постоянно ме обиждаха, имах само една приятелка и тя дори не беше истинска. Това също много ми повлия. Първата ми оценка беше 3 по Български език. Досега никога не бях получавала по-ниска оценка от 5. На мен дори не ми стана гадно. Оценките ми са само 3, 2, 4. По едно време бях взела решение да се стегна. Опитвах се, но не можах. Нито имах желание да науча нещо, нито пък ми пукаше толкова много. Започна да ме мързи супер много. Дори от мързел да отида до коша, хвърлях боклука зад леглото. Представете си колко съм мързелива. От поддържано, весело, щастливо и ученолюбиво момиче се превърнах в мърляво, мързвливо и нещастно момиче. Самонаранявам се най-редовно. Изведнъж леко се пооправих. Имах надежда за щастлив живот. Запознах се с друго момче, започнахме да си пишем и да излизаме, станахме гаджета, но не бях щастлива и се разделихме. И аз не знам защо не бях щастлива. Това момче беше едно от по-популярните, харесваше ми, пукаше ми за него, но не бях щастлива. Честно казано с него дори бях още по-нещастна. Така стана и с още едно момче. Напълно се отчаях. Дори винаги, когато целувах гаджето си си представях, че е оня "плейбой". Мисля за него и до днес. Заспивам с мисълта за него и се събуждам с мисълта за него. Не знам какво ми става. Знам, че трябва да се стегна, но не мога. Знам че имам матури, но всъщност не ме интересува. Аз дори не чувствам нищо друго, освен нещастие. Не мога да почувствам щастието, въпреки, че направих много неща.. Какво да направя?
Моля модераторите да публикуват историята ми защото съм наистина много отчаяна.
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: f5b61ade42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изкарай си матурите с прилични оценки и се премести в друго даскало. И аз бях нещо като теб, не се самонаранявай, няма смисъл, не си интересна, стегни се. Аз се преместих и се чувствам мнооого по-добре и се радвам, че поне момчетата от класа ми са по-узрели.
Момиче, 14
#DP peace

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e7bad45d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, помисли малко, защото никак не е розова ситуацията.
Аз ти казвам само няколко неща като съвет, ако искаш ги използвай:
Преди да действаш помисли дали си на подходящото място, подходящото време, подходящите хора.
В случай, че не спазваш горно описаните правила, просто забрави, че ще имаш по-нормален живот.
Гаджетата ги забрави! Не са нужни на тези години, най-много да те наранят и да си изгубиш времето.
Целувки, милувки, думи - недей да се влияеш много, защото реалните действия са важни. На думи аз мога да стана всеки.
Аз лично съм такъв - не ми пука за никой, бих помогнал на някой, ако го заслужава, не влизам в компании, където се срещат само простаци и клюкари, реалист съм.
Всеки си изгражда характера от уроците, които му помагат, дори на теб може да ти помогнат в някакъв вид.
Момче 15г
Лек ден

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 131f905e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Знам как се чувстваш аз още съм влюбена.. един прекрасен човек
Какво да ти кажа.. това само времето може да го управи, бъди с по голямо самочуствие не се поддавай ей така!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 35586646b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Честно да ви кажа, ПИСНА МИ ДА ЧЕТА КАК САМО СТЕ БИЛИ НАРАНЕНИ И КАКВО ВИ СЕ Е СЛУЧИЛО! ВСЕКИ СЕ ОПЛАКВА!
Как може да си мислите всички, че на нас не ни се е случвало? Забравяш и толкова. Само това, че е курвар, ти стига да го забравиш. Като почнете да ми се обяснявате тук как не можели да го забравят въпреки това което са им причинили. Вземете се оправете малко, ами тея които не пишат в тоя сайт, а се оправят сами??

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: db890613fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не той те промени, просто си слаба на характер. Дори да беше друго момче, след като те зареже или ти него пак щеше да е такава ситуацията. Според мен трябва да потърсиш психолог просто за всеки случай. Много се филмирате просто, а никога не бих позволила момче да ме промени. Пиши, ако се оправиш и не прави глупости!
Мия,15

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d594995904
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, знам колко боли да ти разбият сърцето, обаче сега е важно да продължиш напред, ако искаш даже на пук на това момче, ей така за да му покажеш, че е глупак и не знае какво е изгубил! За това избърши сълзите, спри тъжната музика, облечи си най-любимите дрехи, ако се гримираш се гримирай в любимите си цветове и излез от вас с високо вдигната глава. Защото ТИ СИ ПРИНЦЕСА и винаги ще бъдеш! Просто трябва до го повярваш! А този го зарежи. Рано или късно ще си намери майстора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3518e5595f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "Напълно се отчаях. Дори винаги, когато целувах гаджето си си представях, че е оня "плейбой". Мисля за него и до днес. "

Първо, ще помоля да се пусне коментара и се извинявам, ако приемате това като "хеитърство", но това е мнението ми относно тези неща.
Поздравления, хем искаш да си добре, хем се вкарваш в казана.
Като не искаш сама никой няма да си направи труда да ти помогне.
Жалко е да си толкова заслепен от реалното.
Любов значи силни чувства, но не такива като детска привързаност и мисли, че ще сте заедно вечно, щото не е така
(на 13 години нищо няма да направиш, нито на 15)
Да ме извиняваш, ама ти си същата като авторката - заблудена и кефеща се на момчетата, които мачкат всеки.
Как ще има нормална връзка, след като вие сте толкова "влюбени", дори нищо не показва, че сте такива, ако бяхте такива нямаше да се хващате с Иван и Петъо, дето всъщност не харесвате и се чувствате зле.
Слаби характери, слаба воля, слабо самоуважение - това сте вие.
Да ме извините, пострадалите, такава е истината и няма причина, която да ме спре да я кажа.
Запознай се с още момчета, за да се чувстваш "щастлива", ама то не става, когато си.
От 2

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a54d8db893
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Защо си позволила едно момче да те провали? Стегни се изкарай си матурите и влез в елитно даскало, където ще се чувстваш по добре. И за напред никакви курвари само на себе си разчитай. Повярвай ми по добре сама. Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e6fb714f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   О, милата. Аз също имах същия проблем. И все още го имам. Малка си и си наивна. Много си му повярвала. Много си се доверила и то на грешен човек. И аз се доверих и страдах, още го преживявам 1год... Нормално е и всеки минава през това. Едни на по-рано други по-късно, но е нормално. Както ме нараниха така и аз нараних друго момчета, но сега съм с едно, което ме прави щастлива. Повярвай - всичко минава. Трудно, но минава. А след това е много по-лесно, а и не забравяй колко силна ще станеш чисто емоционално и колко урока ти е дал това момче, като най-важни са да не се привързваш и да не вярваш толкова лесно.
И не е хубаво да се самонараняваш. Спри. Излизай, ходи по разходки, с приятели, слушай хубава музика, пиши поеми, започни да спортуваш, а може би една от най-важната цел е реализацията ти и то чрез матурите. Сложи си като цел да ги вземеш чрез учение. Казваш, че ще учиш и го правиш. Няма да е цял живот страданието по него. Първата любов най-трудно се забравя, понякога и не се - просто оставаш един чист и хубав спомен за най-силната и чиста любов в твоя живот. Горе главата и само напред. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker