Не знам как да кажа на родителите си за него.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам как да кажа на родителите си за него..
преди: 14 години, 3 дни, прочетена 3262 пъти
Здравейте :),
Моята история е следната - преди 3 месеца се запознах с момче. Или по-скоро мъж. И точно там е проблемът. Той е на 20 години, а аз едва на 14. Но не знам как да го обясня. Привързах се към него. Не ме принуждава да правя каквото и да било. Толкова е търпелив. Винаги е до мен. С него преживях най-хубавите си моменти. Неописуемо е, а когато си спомням за тях всичко ми изглежда като сън. Не си представям и ден без него и съм толкова благодарна, че го срещнах. Преди да се запознаем имах толкова тежки моменти. Найстина тежки. За мен. И сещате се за закона на Нютон, че всяко действие има равно по сила противодействие. Имам чувството, че той е това противодействие. Всяка нощ преди да заспя си мисля за него. Единсвения човек, с когото мога да съм себе си (с малки подобрения, разбира се :Д). И е толкова свестен. Говори 3 езика, разчита на себе си, освен това е толкова красив. Найстина, възхищавам му се... Продължава да учи. Не се отказва от целите си. Невероятен е. НО - идва проблемът. Не знам как да кажа на родителите си, че се срещам с мъж на 20 години. Едва ли ще реагират добре. За баща си не се притеснявам толкова, той е винаги ме е подкрепял. Но мама... че тя сигурно ще откачи. Докато при неговите родители няма никакви проблеми. Те са хора с американско гражданство, може би за това е така. По различна гледна точка имат. А и разликата на майка му и баща му е 11 години. Страшно симпатични хора са. Освен тях има и малка сестричка, която буквално ме обожава. Честно казано и аз много се привързах към нея. Не искам да се разделя с него.. Не знам дали е любов, но определено чувствам нещо, което не съм изпитвала преди. Моля Ви дайте ми някакъв съвет? Благодаря на всички прочели :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 дни
hash: 000d7ca67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   20-годишните са си момчета още. Но ако се притесняваш от това, как ще го приеме майка ти, поговори първо с баща си и го помоли за съвет, как да кажеш на майка си.

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: b94703b3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Надушвам педофил, майтапът настрана. Щом баща ти е съгласен, какво се притесняваш от реакцията на майка ти, хаха, та тя е жена :Д.

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 36b4272d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   КОЛКО СЛАДКО! Направо с кеф прочетох историята ти ! Не е длъжно те да знаят , нали ? ;) Моя съвет е да не им казваш, но ти си знаеш най-добре ;).

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 дни
hash: d0e903c03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бях писал в друга подобна история, за това как едно 14 годишно момиче е "влюбено" в някакъв на 30 години. Но при теб положението е приемливо, а и не наричай момчето мъж, защото не е. 6 години не са много, а и до 2-3 години няма да тежат толкова, както сега. Само не сравнявай годините на майка му и баща му и вашите, защото тук грешиш. Мисли си за него, но не за сватби и подобни. Колкото до разликата- проблема не е чак толкова голям, но ти си на 14 и живота предстои за теб. Ако стане нещо проблем между вас, не мисли, че той е единствения/

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: e549b5d68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По написаното от теб си личи, че разсъждаваш много зряло за годините си. Ако момчето е добро, както самата ти твърдиш, няма за какво да се тревожиш, освен за учението си. Има време за всичко на твоите години. Щом е търпелив и не те притиска да порастваш набързо, наслаждавай се на времето, прекарано с него, и залягай над уроците. Той е самостоятелен и мотивиран да се развива, а ти? Давайте в синхрон. Работете върху себе си и се обичайте без да му мислите за бъдещето, поне засега. Ако покажеш на родителите си, че си умна и отговорна, вярвам, че ще ви гласуват доверие.

Моят съвет е да не избързваш със секса поне още 2 години. Ще си спестиш много притеснения и няма да се разсейваш излишно. За теб предполагам няма да е проблем, за него...не знам. Има и алтернативни методи да си доставяте удоволствие, които не включват полов акт. Съветвам те да не бързаш поради няколко причини: нежелана бременност, гинекологични неразположения и чести посещения при АГ, физиологична незрялост (на 14 едва ли си способна да изпиташ пълноценно удоволствие от секса) и не на последно място емоционални последствия (това са изживявания, които оставят дълбок отпечатък, когато обичаш, и мисля, че ще те отклонят от пътя, който естествено трябва да следваш в момента - учение, учение и пак учение!

Успех и умната!

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 3e8f432b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 2, тотално строши глупомера с тоя "коментар".
По принцип и аз съм против връзки с 14 годишни деца, но тази история наистина звучи като приказка. Моят съвет, кажи и на баща си и на майка си. Щом момчето е наистина толкова добро, запознай го с вашите, ще стане работата :)

Ale

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 дни
hash: b94703b3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Драги номер 2, повярвай ми не съм строшил твоя глупомер, с който ти единствено мериш глупостта си, но явно не успя да уловиш хумора и сексизма, явно не си от хората с чувство за хумор. Исках само да ти кажа, че това беше майтап, явно не го разбра..

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: c4ed56d9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Твоята история наистина е като приказка. Малко са момчетата на тази възраст, които не искат секс и това е похвално за него, както и всичките му горепосочени качества и стремежи. Щом той е толкова мил и внимателен и е казал, че ще те чака, кажи на родителите си, запознай ги - така най-добре ще ви разберат. Успех.

GD

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: c0538f214c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не познавам майка ти, но аз съм на почти 16, приятеля ми е на 21, казах на родителите си, още преди да тръгна с него.Приеха го добре, много добре мога да кажа, нищо не ти струва да опиташ :) и наистина на 20 години не е мъж, а момче.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 ден
hash: e29c60017c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Най-добре не казвай, голяма работа като не знаят

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker