Не ми обръщат внимание :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не ми обръщат внимание :(
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2070 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 15 и много се надявам историята ми да бъде одобрена. Проблема ми е, че момчетата не са заинтересовани от мен, и това малко или много ме кара да се чувсвам неуверена, че няма да си намеря сериозен приятел. В класа ми има 3-4 момичета които явно са достатъчно интересни на момчетата. Едно от тях е заобиколено от почти всички момчета, красива е да, но аз да не би да съм грозна? Другите две не са по-красиви от нея, но и тях постоянно ги закачат, прегръщат. А те двете се държат като истерички, лигавят се ужасно. Първото момиче поне си заслужава вниманието. Аз не съм някоя срамежлива и скучна. Усмихвам се постоянно, забавлявам се, но не съм двойкарка. Оценките ми са много добри. Чувала съм, че съм красива доста пъти от бившите ми гаджета, и не само от тях. До сега съм имала две гаджета, отказах на двама заради приятелски чувства. Не съм с нов всяка седмица, но тръгна ли с някой държа на него. Не мисля че съм перфектна, но не съм и грозна. Защо мен не ме обгръщат с внимание? Слаба съм, с дълга черна коса и кафеви очи. Гримирам се няколко пъти седмично и наскоро се научих да се възприемам както с грим така и без. Не си горя косата всеки ден с преса и не нося много разголени дрехи. Защо няма момчета които да ме харесват с естествената ми коса, без грим и такава каквато съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5f26731dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кефиш ме :D :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e0374b4978
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото на твоята възраст момчетата не се интересуват от прекрасните качества, които описваш. Затова повечето момичета ядат джанки, кисели, неузрели джанки. Момичетата с повече сиво стискат зъби, усмихват се и чакат. Рано или късно дървото е готово и ако си запазила качествата си изведнъж ставаш обект на всичко, на което си завиждала с години. Работата е там, че веднъж станеш ли кифла, да си го кажем, няма да се върнеш към разума. Момчетата харесват едно, мъжете - друго. Така че, ако опазиш сливата (И в смисъла на метафората ми, и в истинския) ще станеш мацка от класа. Стискам палци, че нещо са малко дамите днес.
S. A. D.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: aae3ea0f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   и какво от това че си слаба и хубава има момичета които не са чак толкова хубави и съвсем не са слаби но пак момчетата ги харесват

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 98f3d4c00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно не си толкова красива, за да им привлечеш вниманието. Ако си с такова самочувствие в училище, разбирам ги. Другите момичета може да са двойкаджийки, но сигурно са забавни, красиви, мили и знаят как да привлекат мъжкото око. А пък може да те смятат за зубърка, знае ли се. Друга причина може да е, че си толкова красива, че те си мислят, че нямат шанс или ги е срам. Поне в нашия клас е така.
М 15

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6399108825
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   :) Все едно аз го писала това. Само дето на мен ми е все тая за вниманието на разгонените, инфантилни пубери от класа ми.

Иначе аз изобщо не се гримирам и лакирам. не обичам. Не съм някоя красавица, но се чувствам достатъчно хубава и без грим. Обичам си естествената коса - тъмнокестенява, сравнително гъста, дълга до средата на гърба, леко чуплива иии често малко рошава и разпиляна :D Често дори не я суша със сешоар, защото той ми поизправя естествените къдрици. Тренирам, слаба съм и не особено висока, обичам да нося тесни дрехи (с изключение на блузите - тях ги обичам малко по-свободни), къси поли, рокли, палта и токчета понякога, но обичам и кецове, тениски, спортни якета, ботуши с капси и т. н. (само суичъри не нося).

Мисълта ми е, че не си длъжна да покриваш някакви стандарти за красота, да се вписваш в шибаните стереотипи и да оправдаваш нечии очаквания. Бъди такава, каквато ти харесва да бъдеш, и спокойно, някой ще те хареса такава.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fb8e40a8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката:
Номер 1 - Мерси, но би ли ми дал/а някакъв съвет? :)
Номер 2 - Хареса ми изказването за сливата. :D Пазя я, спокойно, но да не презрее. :D Сега сериозно. Започвам да губя надежда, че ще срещна момче или мъж, който да търси моите качества. Всички искат разврат - да се държа провокативно, да съм разсъблечена, да си изправям косата всеки ден...
Номер 3 - Не съм казала, че леко пълните момичета са грозни, така че мери си приказките. Всеки има вкус, момчетата в моя клас харесват слаби. Казвали са ми, че тялото ми било стегнато и оформено, но предпочитат компанията на другите три слаби момичета.
Номер 4 - Ами не съм перфектна, но не мисля че съм скучна и грозна зубърка. Това, че уча не значи, че не мога да се забавлявам. И ако лигавенето, каруцарското псуване, обиждането на учителите и вулгарния език са начин на впечатляване, да започвам.
Номер 5 - Ти си като мен. Радвам се, че все още има интелигентни момичета. Повечето са напудрени материалистки, но, , момчетата" ги харесват.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker