На 16 с проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 16 с проблеми
преди: 14 години, 9 дни, прочетена 3128 пъти
Хора,писна ми от тъпия живот,наистина писна ми ;(Всичко,което исках да имам го изгубих.Приятелките ми ме изоставиха в най-трудните ми моменти и когато им споделях виждах как искат да спра да ги занимавам с глупостите си.Виждах че съм им в тежест и че не ме понасят и се отдръпнах от тях и видях че не ме търсят вече.Нямам на кой да споделя мъката си ,няма кой да ме изслуша,няма кой да ме успокой.(чувствам се отвратително)толкова съм глупава иии(напразно Господ ми е дал красотата,за какво ми е като съм тъжна постоянно за какво ми е ;( :( )съжалявам че пиша глупости ...момчето което ме харесваше вече ме мрази,отдръпна се от мен,обижда ме (незнам от гняв ли е,ядосан ли ми е че не му обръщах достатъчно внимание)Виновна съм си за всичко явно и незнам какво да направя...започва лятото,а аз съм само без приятели,без момчето ,което харесвам и ми е ужасно гадно предпочитам да ходя на училище....ОТчаяна съм (дори в момента рева и няма как да се успокоя )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 дни
hash: bbcb3592fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много обичам да утешавам девойки като тебе - пътуване до непознати места, много секс и глезотийкий... За една седмица са като нови! И дори се чудят какви глупости са ги притеснявали и какви трески са тресли преди това!?
Но понеже си на 16, няма как да стане - ще ме изкарат "педофил", а и не можем да излезем от страната без подписите на вашите.

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 21361a224c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А каква е причината за всичко това ? Никъде не споменаваш ЗАЩО се е случилот така. А иначе не се отчайвай ! Всеки човек има трудни моменти в живота си, но след тях винаги идва нещо хубаво!

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 945bc1f285
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А си само на 16. И вече знаеш, че красотата не е всичко. Не знам защо приятелите ти са те изоставили. Ти твърдиш, че ти си виновна, със сигурност знаеш по- добре от нас. Запомни едно, съдбата си знае работата. Затова внимавай как се държиш с хората, човек е нищо без приятелите си. Но си само на 16, не е фатално, имаш време за всичко. Дано изкараш едно хубаво лято.

Ale

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: d6943396fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж в абсолутно същата ситуация съм и в момента сърцето ми се къса че ти си така ;( знам какво е да си напално отчаян но те моля наи сърдечно недеи да се съсипваш и знаеш ли че макар че не те познавам на мен ми пука за теб и то много ... ти сама каза че няма пред кои да си излееш мъката в душата и да се отпуснеш за да ти олекне и за твое успокоение аз ти казвам че пред мен можеш за всичко да си споделяш а защо не и да станем приятели ;) така ще сме заедно във всъка болка и ще бъдем мн по силни когато сме едно цяло ! истински ти сачувствам и те умолявам намери ме в скаипа да си пишем винаги ще те изслушам и ще ти бъда утехата във всичко стига само ти да си съгласна ;) така че ако проявиш интерес , скаипа ми е Drakona_283 намери ме ! :)

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: c1c214c611
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Какво толкова си направила, че си останала сама? И какви са тези приятели, че да те оставят.. Може би е трябвало да се случи нещо такова, та да разбереш кой държи на теб и кой не, така че колкото и да ти е неприятно, поне има нещо положително в цялата работа. Не се разстройвай, сигурна съм, че съвсем скоро всичко ще си дойде на мястото :
)

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 дни
hash: af064a578a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   от Авторката: незнам и аз какво съм направила( всъщност нищо) за приятелките просто се отдръпнах от тях, защото виждах, че не ме искат.А колкото до момчето -не му обръщах достатъчно внимание или поне аз така си мисля и сега той ме обижда и не иска дори да говорим(ние не сме били гаджета) и сега съм страшно самотна и незнам какво ще бъде това лято.... скучно най-вероятно

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: 0023575fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всякакви ги има. Не го взимай присърце. Не са ти били истински приятели явно. Сигурен сам че нещата ще се оправят а до тогава скаипа ми е cash_42 ако решиш, че ти трябва да споделяш с някой :)

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 48ba4cb6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не си мисли, че светът свършва! Пълно е с лицемери. А относно момчето-зарежи го!Най-вероятно и той не знае какво точно иска. Поне си се усетила навреме за "приятелите" си. Това не са единствените хора на света, които могат да ти бъдат приятели. Опитай се да намериш нова компания. Аз лично съм на принципа да не се доверявам прекалено много на хората. Довери се на семейството си. Те винаги ще мислят най-доброто за теб. Не се страхувай да им споделяш. Другото, което искам да ти кажа е да не мислиш, че това са най-страшните неща, които могат да ти се случат. В течение на времето ще разбереш, че това са бели кахъри. Колкото повече порастваме, толкова повече разбираме колко враждебен е светът около нас. Винаги си имай едно на ум! ;) Късмет и не се тормози за такива неща. Повярвай, преживявала съм нещо подобно. Не си струва нервите (поне за мен беше така)

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 2c7ff07faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм момиче на 17, ако желаеш ми пиши на zvzda111@abv.bg може да си разменим и skype . Познавам едно момиче което беше в почти същото положение, но вече всичко се оправи. Аз съм съгласна да бъдем приятелки, макар и от разтояние(не си написала от каде си), ако желаш пиши ми и ще си поговорим.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: af064a578a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За приятелките, чесно казано не ми пука вече разбрах, че са изполозвачки и не ме заслужават..> С момчето какво да правя,обижда ме казва ми да се разкарам,а преди ме харесваше..той е супер готин искам да имам такъв приятел забавен,готин,сладък..искам да си оправим взаймоотношенията...,но как аз дори номера му нямам....само скайп :( ОФФ

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 84ffedbdb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей аз съм на 16г момиче, ако искаш ми пише на ti7ka@abv.bg ... ще се радвам ако си попишем. :))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 84037efa8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знаеш ли какво. Твоят проблем е, че имаш много наранявания спрямо твоите приятелки. "Може би това чувство те кара да се усамотиш. Аз бях така преди 1 година, но след това в моя живот се появи Исус- Божият Син, който умря завсички нас на кръста. След като разбрах, че Бог е толкова велик и прави наистина чудеса и знамения за мен, аз му се доверих изцяло. Ако искаш да разбереш нещо повече за мен и Бог и какво прави Той в сърцата и живота на хората ми пиши на скайп faith_in_the_Jesus. Aз се казвам Вяра и съм на 14 години.. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2461fe3d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Олее същата история като моята ;xx и мен ме зарязаха няма с кой да споделям, няма с кой да излизам и съм на 15 години момиче ако искаш остави e-mail там да си разменим скайп :))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 497bb41bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Малка си още. Не си хаби нервите за глупости. Много рядко можеш да срещнеш истински приятел на тая възраст освен ако не си отраснала с този приятел. А за гаджето - да не ти пука. Мъже много. Не е бил първия (предполагам), няма да е и последния.

Гледай позитивно на нещата, отдай се на някакво хоби. Всичко ще се оправи в един момент. Само не трябва да се депресираш

-Кай-

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker