Притеснена съм, а в същия момент и спокойна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Притеснена съм, а в същия момент и спокойна
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1486 пъти
Здравейте! Искам да ви споделя един проблем и се надявам да получа съвет :).
Преди около три, четири месеца приятелят ми се изпразни в мен по погрешка, докато правихме секс около два, три пъти и тогава много се бях успокоила, защото не забременях. Преди около две, три седмици пак същото два дни по ред. Сега не знам дали съм бременна, все още не съм си направила тест, но ако не съм, мисля да ходя да се прегледам, притеснявам се да не съм болна от нещо, защото ако е така след време може да нямам деца. Може проблемът да е в цигарите и кафетата (аз съм пушачка).
Е, напоследък апетитът ми се е увеличил, гади ми се, постоянно ми се спи, все нещо ми се яде, но не знам
Не съм готова сега за дете..
Моля ви, дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: be904bcf90
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няколко пъти се ипразва в теб и все "по погрешка". Много сте отговрни, признавам си. И само да те светна, че обикновено не се забременява от първия път и това, че до сега не си забременяла, съвсем не означава, че си стерилна, но и ако продължавате така, е въпрос на време да се случи. Ако не искате да се случва, се вземете в ръце, защото ще пострадате вие и бъдещето ви дете.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3735b6b166
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Притеснява ме само факта, че тази история е в графа ''Тинейджърски'', което значи, че си под 18 години. И правите секс? Боже, опази. Да беше сложила темата в ''любов и изневяра'". Къде сте тръгнали секс да правите като сте невежи? Иди си купи тест от аптеката и ще разбереш дали си майка или не, но е трябвало веднага след като е свършил в теб да пиеш хапче, иначе ако минат 72 часа и ти не си го изпила тогава ще си бременна. Имате ли глава на раменете си? Правете секс с презерватив, не бебе ще имаш, а спин скоро време.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 190af6f397
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Честито бебе. Като си невнимателна са ще си сърбаш попарата. Да сте чували случайно за презервативи или за противозачатъчни. Как сте тъпи стана мазало.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5ed9275b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как така по погрешка два-три пъти.... и ти му вярваш.... наивна си....!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 09a84ed37d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Почни да се пазиш като правите секс и няма да имаш проблеми. И не с тъпия календарен метод, който е само за сериозно обвързани двойки, които нямат против да имат дете, но просто искат да изчакат. Един път може да ти се е разминало, два пъти айде, но третия път? И ако родиш сега дете, с какво ще го гледате? Пази си се, сложете един презерватив и това е...

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a78e0bdfdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   честито! ще ставаш майка. съжалявам, че така го казвам, но това си е самата истина колкото и да е неприятна. въпреки, че се моля това да не е истинско...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 34d8bc7007
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По погрешка два-три пъти??? Трябва ти сама да се пазиш, защото на този явно не му пука особено. Не прави секс без презерватив!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 34d8bc7007
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не е задължително да се забременява всеки път, когато се прави секс без презерватив, но ти си играеш с късмета си. Толкова ли е трудно да правите секс с презерватив? Правете секс с презерватив и ще бъдеш спокойна. Искам да ти кажа и, че жена която прави секс трябва да ходи на всеки 3 месеца на гинеколог, а при сериозен дългогодишен приятел на всеки 5 месеца. И пак ти казвам не си играй с късмета си и ползвай презерватив при секс.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 34d8bc7007
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Трябва да разбереш дали си бременна и да вземеш някакви мерки. Аборт се прави най-късно до 3-тия месец. Правете секс с презервативи те са точно за това, за да няма притеснения след секс.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9b8b57a30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не искам да обидя авторката, но честно казано, настръхвам, когато прочета подобна тема. Всеки път се изумявам колко тийнейджъри правят секс без изобщо да са си направили труда да се образоват и информират за това, което всъщност правят, нито пък да вземат предпазни мерки. Не знам как да тълкувам, че "без да иска" свършвал в теб, но е ясно, че и двамата изобщо не подхождате отговорно към самите вас. Да, има вероятност да си бременна, разбира се. Правиш ли секс, такава вероятност ВИНАГИ ще има, още повече, когато не се пазите. Съветите, които мога да ти дам са няколко: Първо, вземи си тест за бременност от аптеката и си го направи, ако ти закъснее цикъла. Тестът ще покаже с най-голяма точност, ако закъснението е повече от 4-5 дни. Второ, ако се окаже, че не си бременна, горещо те съветвам да не си играеш на руска ролетка и да се пазиш всеки път, когато правите секс. Има достатъчно предпазни средства, за които можеш да се информираш подробно от интернет, но най-добре е да посетиш гинеколог, който да те посъветва кое е най-подходящо за теб. Като цяло, презервативът, по мое мнение, е оптималното решение. Освен това, когато водиш полов живот, посещението при гинеколог е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на няколко месеца, така че е хубаво да отидеш, дори и да нямаш оплаквания. Не разбрах притеснението ти дали не си болна от нещо на какво се дължи. Това, че не си забременяла първия път, когато е свършил в теб, не означава, че си болна. За да забременееш има и други фактори, които трябва да са налице, за които е най-добре да се информираш, ако смяташ да си сексуално активна занапред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker