Уморих се! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Уморих се!
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1592 пъти
Здравейте! Умолявам модераторите да не отхвърлят тази публикация. За мен е важно хората да ми дадат съвети. Говори ви момче! Може би още не влязло в пубертета, но не намерих друга по-подходяща секция да напиша историята. Преди 1 месец (на рождения ми ден) майка ми почина от рак на белия дроб. Правехме всичко по силите си, но невъзможното си остана невъзможно. Напоследък изобщо не мога да се концентрирам и в училище. Когато даскалите ме вдигнат и ме попитат какво са говорили и аз не съм способен да им отговоря те ми се правят на интересни и ми късат нервите. Товарят ме ужасно много. За тази ваканция имам 2 есета и 30 страници уроци само по един предмет тъй като се готвя за състезания и разни други глупости. Дори не съм ги започнал. Искам съвети как да се концентрирам, как да се мотивирам, как настроението да не ми е скапано. Много ще се радвам да ми помогнете! Уморен съм и психически, и физически.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: efe871e752
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не става туко-така. Не можеш отведнъж просто да се мотивираш, най-малкото защото е напълно очаквано да се чувстваш зле след такъв епизод.

Това което можеш да направиш е да не позволяваш на даскали и подобни да ти стигат до нервите. От теб зависи, няма формула която да ти кажем.

Другото е просто - наспиване. Помага. О да и не яж боклуци, не се наливай с кола, скапаната диета влошава такива неща. И не стой буден до късно.

Не мисля, че си струва да хукваш по състезания след случилото се, само излишно напрягане. Едно-две пропуснати състезания, голяма работа, други ще има.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c4cd505dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прави го за себе си, за майка ти която би искала да се гордее с теб. Тя би искала да те види преуспял, как се справяш. Ще е трудно, но.. :/
Съжалявам за случилото се с майка ти, моите съболезнования!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 23f1839442
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Дай си 2 напълно безделни дни, разтовари чувствата си и после просто се абстрахирай и свърши работите си.. тъкмо ще имаш занимание, което да те разсейва :/

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6b04a0be9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти, приятел. Искрено съжалявам за майка ти!

Само хората, които не са загубили родител не знаят колко е гадно и каква дупка остава до края на живота. Ясно е, че не можем да върнем времето назад, но какво да се прави...

Сега ще има известно време (при всеки е различно), в което ще плачеш, авторе. Ще плачеш! Нормално е, а и е редно, защото все пак това е майка!!! Няма лошо известно време да излееш мъката си със сълзи. Но знай.. те дори и по-горе ти го казаха... Мотивирай се, абстрахирай се... лека-полека започни да се изправяш и започни да обмисляш целите си в живота! НЕ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ, авторе! ЦЕЛИТЕ!!! ЦЕЛИТЕ!!! ЦЕЛИТЕ... в живота. А именно какъв искаш да си... с какво искаш да се занимаваш... какво обичаш да правиш... и тогава се мотивирай!

Започни да работиш усърдно върху това, което ти харесва, но не и да си пълен отличник в училище. Него ще го избуташ. Това не ти е от чак толкова голяма важност. Замисли се над това какво те прави истински щастлив и се занимавай само с него и се опитай да си го направиш професия след време.

Горе главата и един ден ще си истински щастлив. Сигурен съм в това. Сега остава уважението и добрите спомени, които си съхранил в сърцето си.

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8a0527e2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автор:
Благодаря на Узунов за коментара му. Сега - пет месеца по-късно благодарение на него се мотивирах да се занимавам с Графичен дизайн и Визуални ефекти - моето хоби. Отказах от всички състезания и глупости за да мога да отделям повече време на самоубочението ми. Баща ми е съгласен с това.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8af92a0865
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен трябва да отидеш на психолог. Не казвам, че си луд. Просто трябва да се консултираш с професионалист. Загубата е много трудна, особено когато става дума за собствената ти майка. Все пак нали тя ти е дала живот. Някои хора казват, че с времето болката отшумява, но не е така. Няма какво да се лъжем. Даже става по-лошо, ако не се вземат мерки. Отиди на психолог. Той/тя ще те посъветва какво да правиш. Ще си излееш мъката. Трябва да се настроиш така. Рано или късно ти ще видиш майка си. Все пак всички отиваме на небето. Аз също съм преживяла много загуби. Знам, изобщо не е лесно. Най-близките ми хора си отидоха. Много от моите приятели също са починали. Просто посети психолог. На мен лично ми помага. Още и още посещавам редовно и се чувствам много по-добре. Дано да съм ти била полезна. Кажи как е минало!


Момиче на 11.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker