Бъркам ли в нещо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бъркам ли в нещо?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1244 пъти
Проблемите ми главно се въртят около момчетата.
Аз съм момиче на 14 години. До сега не съм имала истинско гадже. Имаше два случая, в който бях заблудена и си мислех, че имам приятел, но уви.
Не бързам да си имам гадже. Не искам да съм, като всички момичета от моят клас, които си харесват някого, или си имат вече гадже.
Не съм грозна, не съм и най-хубавата. Имало е моменти, в които са ме харесвали по 3/4 момчета, но никои не ми е харесвал.

Да речем, ако си имах приятел, щеше да ми се поиска, той да е мил и любезен! Но защо няма такива момчета вече??
Всички са груби и непочтени към нас момичетата, или поне тези, които аз познавам..
Както казах по-горе, не бързам да съм обвързана и да се кефя с това, просто ако имах, щях да съм много по-развеселена с някое хубаво и почтено момче.
2014г. беше най-лошата ми година. Цялата година бях използвана от другите. Беше ужасна и не искам и 2015 да е така.

С всичкото това увъртане исках да кажа и главно да попитам, дали аз с нещо отблъсквам момчетата, защото аз лично не мисля така.
Не съм рокерка, нямам пирсинги, татуси по себе си, обличам се съвсем нормално, лицето и тялото са ми съвсем нормални, не нося очила, дори и да носех не виждам кое ще е лошото, защото те са чудесен аксесоар, и нямам и една пъпчица на лицето.
А и да не забравя характерът ми е доста приятен и всеки го харесва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 125edf32af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още не са дорасли до твоя акъл. Момчетата бавно загряват (нищо лично, господа). Бъди почтена и добра. Това ще се цени все повече и повече с годините.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 425fcebcac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   През годините прекарани във 2 училища съм разбрал няколко неща..
Първо, не се оценяват качествените, добри, умни момчета, вместо да бъдат по-уважавани.
Второ, много малко са качествените и само някой притежават качествата, които са нужни на този свят - готин, реален, уважителен.
Смея да твърдя, че не съм като 99% от останалите, щастлив съм за това.
"Не съм рокерка, нямам пирсинги, татуси по себе си"
Ако имаш горните неща това не те прави отблъскваща, не означава нищо и не би трябвало хората да се нападат, защото правят нещо, което харесват.
Друга тема е кой се смята за важен и не уважава интересите на останалите...
Относно използването - използван съм бил, но в крайна сметка това само ми помогна да се държа далеч от клюкарските къщички, идиотите. (под къщички разбирай компании).
Предпочитам да имам нормална, позитивна компания - за съжаление такава не съм намерил и може би няма да намеря :)
Лично аз имам доста по-добро мнение за чужденците, отколкото за българите.
Ние все се нападаме, все се мислим за големи, все говорим простотии. (не съм аз от тия обаче ха-ха-ха)
Неща свързани със семейство, гаджета - не се споделят със приятели.
Ако намериш вече някой по-различен е възможно, но винаги трябва да анализираш к'ъв е що е.
Те днешните деца са отвратителна картинка- като си качествен за тях си най-долу, ма да не ти пука :)
Лек ден

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f9fe3fc61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Постоянно повтаряш колко не бързаш, но дори с поста си излъчваш точно това - нетърпение и бързане. Това се усеща и в околните, ако щеш на подсъзнателно ниво и те кара да изглеждаш отчаяна за внимание и някаква закъсала едва ли не. Колкото по-нетърпелива ставаш, толкова по-отчаяна изглеждаш и това намалява шансовете ти.

Прави обратното. Приеми, че сега това е положението и че това е шанс да размислиш, да оцениш колко е хубаво да си имаш някой. Човек ако не е бил самотен, не може да го оцени и после изпуска добри възможности. Така че това е за хубаво и се наслаждвай сега на това, пък някой ден когато си му дойде времето, то ще се намери човек, с който да си пасвате и да се получи. Както с казва, ще ти писне и да си обвързана. То каквото нямаш, за такова мечтаеш. Даже имаше такава тема, че някаква била обързана от малка, та не можала да се наживее.

Но не се фиксирай и не го мисли толкова, просто приеми нещата така. Тогава и няма да изглеждаш закъсала и в очите на околните ще изглеждаш по-привлекателна. Но не го прави, защото аз съм ти казал така. Повярвай ми наистина е така, а от теб зависи още колко време трябва да останеш сама, за да го разбереш и да се отпуснеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7383692d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чакай сега, искаш да кажеш, че момичетата, които са фенове на рока и на метъла, са грозни и неподдържани ли? Уау, не знаех, че съм грозна и неподдържана. И това, че си фен на тази музика не означава непременно да имаш татуси и пиърсинги по себе си, дори и не означава да се обличаш така. И не виждам нищо лошо в тях. Хора, осъзнайте се - музиката не определя даден човек! И като не разбирате от тази музика защо бързате да плямпате глупости?
А думата "рокер" е по- правилно да се използва за феновете на Харли Дейвидсън, на пример, не толкова за феновете на рока. За тях е по- правилно да кажеш "рокаджия".
По темата: ако питаш защо си нямаш сериозно гадже или защо не ти обръщат достатъчно внимание - защото повечето момчета на тази възраст гледат на момичетата по по- различен начин и смятат, че да се държат гадно с тях, е мъжествено. Те мислят основно за секс и гледат на момичетата като на сексуални обекти. Малко са осъзнатите момчета на тази възраст. Явно не си атрактивна на момчетата от твоето обкръжение и затова не ти обръщат толкова внимание.
Хубаво, че не бързаш да си имаш приятел. След няколко години повечето момчетата на твоята възраст ще са се осъзнали, поне до някъде, и тогава можеш да си позволиш да имаш сериозна връзка. До тогава основно ще се възползват от това. А и някои хора започват сериозна връзка на около 20, че дори и на повече.
Не си мисли, че връзките на повечето ти приятелки са сериозни. Сериозна връзка на тази възраст се среща много рядко и трябва и двете страни да са достатъчно осъзнати за да изпитват чувства един към друг, които не се базират на основата на нагона. Не е невъзможно да започнеш такава връзка на 14, просто вероятността това да се случи не е много голяма.

Black Sabbath
От една "неподдържана и противна" метълка на 16.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b7362ced62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На 14 си само, животът е при теб, и твоето ще дойде, ще видиш

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e644d45b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен ти си една малка превзета кифла. На 14 години за гаджета си мисли. Осъзнай се. Аз съм на 20 и не съм имала сериозно гадже преди да стана на 16. Като гледам ти рано рано мислиш за глупости, до никъде няма да стигнеш. Също така едно ще ти кажа, вземи почни да учиш повече, пише се ''пиЪрсинги''. Аз имам пиърсинги, татуировки и дори пъпки и момчетата ме харесват, не спират да ми пишат и звънят и да съм в компанията им, така че не си мисли, че човек който има тези неща е грозен, май гледаш само външния вид на хората, жалко дори да си хубава, което не е така, ти си куха, няма мозък под тази главица, жалко за което. Научи се да цениш хората заради характера им, тогава може и да си намериш приятел.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7fefeadbf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си на 14 все пак. Какво истинско гадже... Като станеш на 18-19 и нагоре, тогава му мисли. А и ако чак толкова не можеш да си намериш момче, си намери момиче, макар че и там ситуацията не е много по-различна, но от моите виждания жените са по-стойностни от мъжете понякога.
М21

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 547eb20721
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не слaдурче, ти не отблъсквaш с нищо момчетaтa! Нaпротив, личи че, си добро и възпитaно момиче ( почтено, кaкто ти се изрaзявaш ) и товa стопирa може би някои момчетa. По- лесно им е с по- отрaкaни дa речем момичетa. И нa тях не им е лесно, нямaт още опит, не знaят кaк дa подходят/ впечaтлят по- сериозно момиче. Но пък товa е много голям плюс зa теб, зaщото около теб ще се " зaвъртaт " именно добри и почтени момчетa:)))
Ти спокойно, рaдвaй се докaто можеш нa детството си че, скоро (1-2 год ) от желaещи ще ти втръсне.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b7689fe961
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На твоите години съм и имам чувството, че това аз съм го писала, с изключение това за 2014 :D просто с всяко едно поколение "кавалерите" става все по- малко и по-малко:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ef4b839fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н 6 , много елементaрно рaзсъждaвaш зa двaйсет годишнa. Хубaво е все пaк че " кухaтa ти глaвицa " , поне този нaбов от думи е зaпомнилa. Опитвaй дa им сменяш местaтa понякогa , тaкa ще имaш възможност дa строиш повечко изречения.
Aвторкaтa е хлaпе все още и всъщност е интелигентнa и буднa , личи от крaткия и пост. Кaкто при теб личи обрaтното.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d8bf57784b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Още си малка... не само ти... момчетата на тая възраст не са сериозни ама изобщо и да права си вече почти всички са груби и т. н. изчакай ще намериш правилния човек... за жалост на тази възраст момчетата мислят само за едно (повечето) -с*кс

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker