Различното винаги се възприема лошо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Различното винаги се възприема лошо
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1654 пъти
На 18 години съм и бих искал да ви запитам защо всички мой набори си говорят само за секс, с колко момичета са преспали, за наркотици за някой от тези неща може би са обичайните за тази възраст, но не мога да разбера защо са толкова плоски душевно??? Искам да ви попитам дали като аз не мисля за такива неща имам си определени цели и си ги следвам на 100 % свързани с моето бъдеще и не мисля за такива неща ме възприемат толкова странно всички много хора даже ме мислят за задръстен а моите истински приятели ми казват че съм "Златен Човек" бих искам да ми дадете съвет как да постъпвам?? Благодаря много!!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: ef5f070f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "защо са толкова плоски душевно"

А ти си възвишеният, нали? Това че си девствен те прави по-стойностен сигурно.

Момче, не си вярвай че пропускайки нещата от живота, се издигаш душевно. Именно тези хора, болни от амбицията си да са на 100% към бъдещето, са душевно кухи. Ти си онзи тип, който влезе ли в клуб, седи неподвижно с празен поглед; после защо се държал така - "Ми кухи са, тъпи са". Истината е обаче, че си социално неадекватен.

Претенциозно се разграничаваш, да, но си си като тях - тяхното за теб е кухо, както твоето за тях е задръстено. Същият начин на мислене - различното е лошо.
Ще те разочаровам, но неспособността ти да общуваш с тях, не е достойнство. Приема се, че това са просто актуалните теми (винаги са били) за възрастта и толкова. Ако можеш да бъдеш част от тях, нямаще да имаш това запитване.

Ако не беше "душевно кух", щеше вече да знаеш че не можеш да се харесаш на всички и просто да игнорираш тези, които не ти допадат. Приятелите ти сега те утешават колко златен си, но ще видиш - не си. Никак.

Сегашното ти отделяне, липсата на социален опит, тези неща ще си проличат в бъдеще. Ще те погнат, когато момичето което харесваш, те игнорира и започнеш да хленчиш че жените харесвали не свестни, а тъпаци; ще те погне, когато потърсиш нова интеракция, но хората те режат, защото не знаеш как да подходиш.

Зубрене на немска граматика, четене за изпити, слушане на Бийтълс - тези неща са прекрасни, но замисли се в каква полза ще ти е Достоевски ако просто не можеш и на елементарно ниво да общуваш в средата си.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dfc5389e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би имаш плановете "хубавата диплома", "добрата кариера" и да "изграждането на семейство". И да речем постигнеш си мечтите. Е познай! Имаш нужда от забавления, и точно тогава ти идват старите желания - купоните, безразборния секс, алкохола, наркотиците, скъпата храна. Разликата е, че няма родители, които да ти мрънкат, но има пари, който да те снабдяват с всичко това. Някой хора биха се отдали на този начин на живот, други, според възможностите, биха си останали на скучния живот.
И питаш какво да правиш? Какво да правиш, относно какво? Какво искаш да постигнеш? Щом си имаш план, следвай си го, изкарай си парите и след 7-8 си живей царски.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3e2f18490a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По принцип така е устроен света на плиткия, кухия човек. Колкото е по-примитивен индивида, толкова повече се страхува от различните около него. И не само това, той дори на подсъзнателно ниво ги приема като заплаха. И съвсем естествено се стреми всячески да ги унищожи.
Само по този критерии може да съдиш за духовното ниво на заобикалящите те хора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9d5a263ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "They laugh at me because I'm different. I laugh at them because they're all the same. " - Kurt Cobain

Помисли над това. Ти си целустремен, амбициозен и упорит млад мъж (поне така ми изглеждаш). Ако продължаваш да работиш усърдно, след няколко години ще си доста по-напред от връстницине си, тогава те ще са неудачниците и ще е твой ред да се смееш.

Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8837cec79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За да ти дадем нашият съвет, как да постъпваш, трябва да знаем какво искаш да постигнеш!
Дали целите ти са да се харесаш на всички и никой да не те смята за задръстен и всички хора които те познават да те имат за Златен Човек? Или са някъкви други ние няма как да знаем? За да ти се посочи пътя, трябва да кажеш къде искаш да стигнеш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f24d0e9024
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ползвай системата за шлифоване на диаманти и ще станеш Лидера, комуто всички се възхищават: https://www.youtube.com/watch?v=bbeDJZ-1XTI

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cfd2335e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В кaкъв смисъл питaш кaк дa постъпвaш " злaтни човече ":))).
Бъди си, кaкъвто си и си гледaй твоя си живот. Рaзличните във всеки смисъл нa думaтa, не се приемaт от хорa с бедни мозъци. Всеки, който не нaрaнявa, отнемa прaвото нa свободнa воля нa другия е нормaлен човек.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6e6524961c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не се променяй. Мисли за бъдещето. Пробивай си път в успеха. Пък за секс имаш време млад си. Не пропадай с тези наркотици и глупости! Не общувай с тези които те мислят за задръстен. Гледай си ИСТИНСКИТЕ приятели които те харесват и приемат такъв какъвто си! :) Това от мен. Ж19

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c604605ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз на твоята възраст бях като теб и нямах проблем с това. Щом съм с "плоски", общувам като с плоски, а аз си знам, че не съм такъв. А пък повечето гледах да общувам с неплоски. Грешка е да не се общува с хора, само защото са различни, това не означава, че са по-долу от теб. Дори някой ден може и да са ти шефове. Не си поставяй стени между теб и хората.

А колкото до задръстеността ти, ако ти самият се държиш като задръстеняк, само защото не си като тях, то и те ще те възприемат като такъв. Ако обаче се чувстваш добре в кожата си и си ок с това, че си различен, то тази вътрешна хармония ще ти се отразява и на външния вид и ще докосва и околните. Всичко опира до теб - какъвто си отвътре, такова ще отразиш и отвън.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0ab5a6c336
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Евала, такива като теб рядко се срещат. Най-добре си следвай мечтите и не слушай какво ти се говори.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4efc0414f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Най-важно е да си в хармония със себе си... Сега какво -да се правиш като тях, за да им се харесаш ли? Тогава по удовлетворен ли ще се чустваш. Не се лъжи. Бъди себе си! Следвай плановете си, златно момче и дано дамериш хора, които да те оценят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker