Нямам приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1862 пъти
Момче на 15 години съм и си нямам приятели. Много ми е трудно да си създам, всички ме отбягват и никой не иска да общува с мен, затова много често съм депресиран и се чувствам много гадно, защото нямам приятели. Почти всички момчета не искат да говорят с мен и ме подминават. Те са някакви "известни" и се правят на много важни. Достатъчно ми е да си намеря един приятел, ама да знам, че е истински, определено предпочитам да е момче, за да имаме повече общи теми. Моля ви дайте съвет, защото се чувствам много гадно, втора година в гимназия съм и нямам никакви приятели, дори и от класа ми, всички само ме използват. Много ще съм благодарен, ако дадете съвети как да си намеря приятели.
Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 56e9173262
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момче на 17 и от две години нямам истински приятели поради простата причина, че аз се промених много. Спрях тревата, алкохола и цигарите и приятелите ми спряха да ме търсят. Явно за тях вече съм скучен човек, а намирането на нови приятели за мен е много трудно.
Искрено ти съчувствам. Надявам се да намериш истински приятели.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: df9f803b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се депресирай. За да те приемат на останалите, трябва да им покажеш, че сам се приемаш. Научи се да се харесваш. Не те познавам и не мога да кажа със сигурност, но мисля, че съм там е проблема ти, защото и аз съм се чувствала по същия начин. Също така, да не ти пука особено от другите. Всички сме различни.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5fa21bb3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така честта да коментирам първа е на мен. Значи, не е нужно на всяка цена да се сприятеляваш с някой, само за да имаш приятели. Да ти кажа честно, в днешно време е по-добре да нямаш, тъй като всички, или поне по-голямата част са използвачи и лицемери. Това да не те кара да мислиш обаче, че няма и свестни. Аз лично имам подобен проблем, имам си с кого да си споделям, може да е един, но поне знаеш, че ти е истински приятел. Мога да кажа, че споделям това, което и ти мислиш, че понякога се стига и до депресия. Толкова хора харесват футбол, а аз така и не мога да си намеря някой, когото да заговоря на тази тема. Може би и от една страна трябва да приемем, че сме по-различни и по-скоро ни е по-трудно да създаваме приятелства, за разлика от другите. А може и да се постараем да се променим и всичко да си бъде окей.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0336ac0f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Аз пък съм Холандия и нямам също, по цял ден съм сам още не знам езика и съм в клас със смотаняци. Бих искал да съм на твойто място! Искам да кажа, че имаш възможност да си намериш и всички говорят БГ а при мен е обратното!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0248613394
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много благодаря на всички за мненията! До №4 нямам проблеми поне с футбола, обожавам го, мога да гледам да коментирам и обсъждам(но не мога да играя) и има хора, с които да го правя, но общо взето само ме използват не са ми никакви. Кой ти е любимият отбор?
От автора

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e741336021
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей и аз съм в подобна ситуация и съвета ми е да не ти пука не живей за останалите живота е пред теб намери си приятелка,излизай на излети,курсове намери си сроден човек намери си приятели от съседните класове.Успех и да не ти пука :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5fa21bb3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед :)
от номер 4 :Д

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fb82e8a7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До всички пичове в статията. Слушайте и ще се промени живота ви със сигурност. Да знаете, че едно нещо не става само с искане.
Трябва и действия. Много хора няма да се съгласят с мен, но ето моята рецепта за щастие или поне за излизане от проблема.

Първо - Спрете чикиите и порното. За по слабите, които не могат да го спрат поне да го намалят. 1 чикия на 10 дни, но никакво порно. То действа подсъзнателно, но 15 годишните няма да ме разберат.

Второ - Почнете някакъв спор какъвто и да е. Може танци, може рискуване. Въобще всичко, което ще ви държи далеч от депресивни състояния. Трето - Като си седите у вас никой няма да дойде да ви почука на вратата и да се сприятелите понеже сте много убав. Идеята е да не си седите у вас. Знам, че е трудно и аз съм бил като вас.

НО като ходите на фитнес или там с каквото искате да се занимавате е възможно да си намерите сродни души. Точно там може да ви се усмихне късмета, защото какво са приятелите? Хора които имат еднакви интереси и гледат в една посока нали?

Като се занимавате дълго време с едно нещо, то вие, ще станете много добър в тази област и хората около вас няма начин да не го забележат, и ще започнат да ви се кефят. Помнете никакви чикии и никакво порно, защото то ви държи далече от реалността и ви убива желанието за живот. М 24

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0248613394
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това с чикиите и порното не го разбирам. Защо да трябва да ги спра? :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a3756d5894
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз съм така на 16. Имам уж приятели от моя клас обаче те търсат само когато имат нужда от теб иначе не! Супер гадно е знам кво е да седиш сам по цял ден вкъщи и да се чудиш кво да правиш ама кво да се прави такъв е живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker