Сънувам момчето, което харсвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сънувам момчето, което харсвам
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 4892 пъти
Здравейте, искам да ви разкажа моята история и да ми дадете съвети. Започвам :

Аз съм момиче на 15 години. Ноември месец бях на лагер с още едно момиче и две момчета, по проект. Запознах се и с 3мата, с момичето спяхме в една стая, момчетата бяха отсреща. Единият беше 12ти клас, другия 10ти, а аз съм 9ти. Харесах си момчето от 12ти клас и не спирах да мисля за него. Страшно забавен.. душата на компанията, но не мисля че той има чувства към дребосък като мен. Вече е Януари, бях се отказала от него, но снощи го сънувах. Бяхме в къща, вечеряхме. Аз все с наведена глава седях, да не го гледам. Хапнах набързо и отидох да мия чиниите. Но той дойде след мен. Даде ми пари и ме пита къде да се татуира. Казах му на гърба и отидох в друга стая. Когато ми проговори, сякаш чувствата ми отново се върнаха. На другия ден дойде при мен отново и ми каза "Благодаря". "За какво? " - попитах аз, а той отвърна "парите бяха за татуировката, но знаех че ще направя глупост, затова ти ги дадох. " И тогава се събудих.

Въпроси:
1. Защо го сънувам и значи ли нещо?
2. Вие как постъпвате когато харесвате момче, по-голямо от вас със 3 години и сте срамежливи? Аз просто не мога да отида и да му кажа - Ей, харесвам те и да си тръгна. Ако той ми каже че ме харесва, бих тръгнала с него, но не вярвам и той да има такива чувства към мен.
3. Глупаво ли ви се струва, че когато харесвам някого не му казвам и просто си мечтая? След известно време вече лека полека започва да отслабва чувството на харесване и спирам да мисля за него, но преди това ми е направо несподелена любов и понякога ми е гадно, че никога не съм имала гадже.... ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 893a3710cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това че го сънуваш няма никакво значение. Извинявай ама другото не го прочетох.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dcd4f58485
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Не съм сигурна какво точно имаш предвид под "значи ли нещо" - не мога да тълкувам сънища, но и на мен ми се е случвало да сънувам някого, когото съм харесвала и може наистина да ти завърти главата.
2. Знам, че вероятно пишеш, за да ти вдъхнем някаква надежда, но според мен сте на доста различни етапи, така да се каже, и едва ли би се получило, а и сама казваш, че се съмняваш той да има чувства към теб. Във всеки случай след 5-6 клас не е много удачно да ходиш при някого и да му казваш "харесвам те", а на него вероятно би му се видяло съвсем детинско. Ако искаш можеш да се опиташ да се сближиш с него и да му го покажеш, но гледай как реагира, за да не се окаже, че му досаждаш.
3. Не е глупаво. Но така вероятността да си хванеш гадже е доста малка. Трябва да си по-смела. Разбира се, обстоятелствата също са важни, но когато смяташ, че може да се получи нещо и наистина го искаш, трябва да се постараеш и да правиш нещо по въпроса.

Като цяло щеше да е много по-добре да опишеш отношенията ви с него, вместо да разказваш толкова подробно този сън, за да получиш по-добър съвет ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d1871ec6ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Какво според теб може да значи, това че го сънуваш. Харесваш го, за това. Три години разлика не са нищо. Защо не го заговориш? Станете приятели, после направи така, че да си проличи че го харесваш. Аз така правя(момиче съм). Това, че харесваш някого и си мечтаеш.. Не е глупаво. Но мисля, че така трудно ще си намерищ приятел. Надявам се да съм ти помогнала. Успех и действай!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ee23d49ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Скоро ще начешете хубаво котето, чувствам аз! Само бъдете внимателни и използвайте гумички на първо време.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: aba2b078bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От Авторката

5ти номер... казах че не ходим заедно, и го виждам само в училище, дори не се поздравяваме. Не мисля че има чувства към мен, а и да имаше.. няма да направя тази глупост на 15 :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: aba2b078bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката

До номер 2 и 4. :)

Здравейте. Номер 2, благодаря ти за изчерпателния отговор. С момчето не се засичаме много в училището, само на допълнителния час по физическо играем нашия клас със техния. Само тогава го виждам повече. Веднъж останахме след допълнителния и той и няколко негови приятеля учиха нас (3 момичета) как да подаваме топката, за да се получи играта. (Играем волейбол) Веднъж той биеше сервиза и заби силна топка към мен, само го погледнах с учудване, а той каза "Ох извинявай, за теб така" и удари топката по-леко.

Номер 4, благодаря ти за съвета, но както казах, адски ме е срам :(


Но както аз си се съмнявам, го е направил просто защото първо че сме дребоси за тях, по-малка съм, момиче и съответно повече ще ме заболи ако искам да спася такъв силен сервиз, а не защото има някакви чувства.
Много се мразя!! Такава съм глупачка, страшно срамежлива, не казвам нищо, нито го показвам... :( Боя се как ще реагира ако разбере и затова си крия чувствата. До сега съм харесвала 3 момчета и трите по този начин.. не им казвам.. само веднъж казах на съученик, който харесвах и то по фейсбук, защото си личеше че и той е заинтересован, постоянно ми пишеше без някаква тема... и сгреших като му казах.. той е казал на приятелчетата си и след като спряхме да си пишем се пускаха едни закачки и намеци че съм го харесвала. Да, харесвах го. Тях като не ги харесва никой и вече дай да обиждат момичето защото харесвало момчето... глупаци :|

Дано като порасна още малко да се поочупя, защото иначе не знам как изобщо ще заговоря момче, което е по-голямо от мен :| Какво нещо е срама - ужасно :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: da94fe5459
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Здравей! Между другото а сънувах едно момче, което харесвах и все още харесвам. Сънувах го три дни под ред. На сутринта след 3-тия сън ние тръгнахме. А до разликата в годините ви няма за какво да се притесняваш. Та това са само 3 години. Имам една приятелка, която ходи с момче, което е с 5 години по-голямо от нея. Така, че годините трябва да са ти най-малкият проблем ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: aba2b078bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   До номер 8 от авторката.

Здравей! Откакто го сънувах, повече не съм :D Очаквам с нетърпение да дойде вторник, да имаме допълнителен час двата класа, да го видя, пък и да видя дали има нещо общо съня с действителността :D

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4d700da923
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чети сега. Първо разбери дали си има гадже. Ако си има стой кротко, но ако няма следвай стъпките... Надявам се да ти помогна. Когато го видиш му се усмихни лекичко, гледай го право в очите... На мъжете това им харесва... Така.... Опитай се да се доближиш до него... Казваш че играете волейбол... Ако се окаже близо до теб допри ръката си до неговата... Ако слизате по стълбите уж без да искаш сложи си я върху неговата. Доближавай се до него, ходи пред него за да усети аромата ти така всеки път като усети такъв парфюм ще се сеща за теб. Поздравявай го но не ставай досадна... Така малко по малко ще го омаеш. Поотпусни се... Смей се с приятелки... И така на татък ти си умно и свестно момиче... Ще видиш как ще се стекът обстоятелствата и сама ще прецениш какво е редно да сториш. Нещата ще се случат ако е писано.. Никой не знае съдбата си. Друго сега не ми хрумва :/. Аз съм момиче на 15 :) и аз досега съм нямала гадже но и не мисля че искам, честно казано. Пиши как се развиват нещата. Късмет. :) :*
Маги

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 34b21c3c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Здравей! 1 Сънуваш го, защото имаш силни чувства към него. 2 Миналото лято харесвах едно момче, а със също драмежлива. Признах му за чувствата си, но той просто ми се изсмя в лицето, така че по- добре не му казвай. И 3. Не, не е глупаво. И аз нях така. Съвет: прави му намеци, може пък да те харесва и да ти отвърне. Късмет!

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 02d30d3800
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Глупости, номер 11 - сънят все още не е разгадан, мозакът си прави своите игри, а 99% от сънищата не си ги спомняме
Авторке, не се занимавай и вкарвай във филми, подсъзнанито си играе игрички, мозакът си прави своите неща и нищо не значи сънят ти.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: aba2b078bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   От авторката

По психология учихме, че сънят е подсъзнателно желание :D Сънуваш това, което силно желаеш и искаш да се случи. А както казах, че ще ми мине... да, мина ми. Когато писах тази тема постоянно си мислех за него, сега вече не е толкова често. Иначе съвета на 10 ще го ползвам за някой път :P Хубав е Маги!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker