Как да прибера дупето и коремчето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да прибера дупето и коремчето
преди: 14 години, 3 дни, прочетена 8000 пъти
Преди 3 години-перф. тяло...След 3 години чипсове и пици и ето ме
-с дупе като на Дженифър Лопез
-Изпъкнало коремче
Моля ви>....Кажете как да ги прибера, с какви упражнения... Знам, че мога, защото преди бях със супер форми, а сега се окепацих>..Идело ми е да хвана нож и да режа :C :X:X:X ПОМОЩ!
Кво ли не правих вече, искам упражненията с най-голям резултат .... Каквото и да е, но най-бърз резултат...Знам< че мога, но не знам как

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 дни
hash: 44bf601eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш, че можеш?От къде знаеш?Щом си допуснала това да стане....Често срещано явление при момичетата.Хубавици със зор се развалят.Няма да се оправиш.ВЕРВАЙ МИ!!

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 7a0f4dd1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също имам страхотно тяло, но без да искам пуснах леко коремче. Не много голямо. от 2 месеца правя коремни и много тренирам краката си с танци и оттам свалих всичко и леко си оформих дори корема сега се чувствам страхотно. Просто се раздвижвай!
Момиче 21

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: ba284bbf35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами какво... спираш пиците и чипсовете! защо изобщо си ги почнала... ходи се на йога и пилатес; налегни на зеленината в храната; намери си подходяща диета и започвай. а ако чуя пак за ножа... ще последва тупаник! как може?! качила си няколко килограма, голяма работа. ако се концентрираш за няколко месеца ще ги свалиш;)

-с дупе като на Дженифър Лопез.... мммм размечтах се {0-0}

М.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 дни
hash: 1f59c9e21d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пробвай да караш колело- с километри. МНОГО коремни преси. Тичай. Като цяло - спортувай. НО към спорта прибави и някоя диета на Дюкан. Хората са найстина доволни от резултата. Би могла също да се запишеш на танци или накакъв спорт. Ти си реши. Дано съм ти помогнала.

- Атина`

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 1c6a27056b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ето аз съм същата, но вече реших отново да си възвърна онова красиво тяло. Имам коремче и голямо дупе и тово въобще не ми харесва. От една седмица съм заложила на спорта и разликата си личи. Но тайната е, че преди всяка тренировка пия едно ''вълшебно'' хапче. Приемам Л-карнитин за сваляне на килограми. Функцията на това хапче е да превръща мазнините в енергия. Казвам ти наистина имам промяна за една седмица. Но не трябва да мързелуваш, хапчето се съчинявя със спорт.Всеки ден по едно хапче и 2 часа тренировки и ти давам срок че за 1 месец ще свалиш повече от очакваното.Въпроса е дали имаш желание!Успех! :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 дни
hash: abf4d4a95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Забрави за чипсовете и пиците и малко но редовно бягане.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 дни
hash: 627d079509
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5 неочаквани съвета за плосък корем



Може би си мислите, че плоският корем може да е резултат само от изтощителни тренировки в залата за фитнес!? Съвсем не е така. Първите условия, за да се радвате, че нямате излишни мазнини по корема, са... правилното хранене и ниското ниво на стрес.
Какво може да ви помогне, за да го постигнете:

1. Мазна храна!?

Не всички мазнини са вредни за фигурата. Т.нар. мононенаситени (от този тип са омега-3, 6 и 9) всъщност ще спомогнат за намаляване натрупването на т.нар. висцерални мазнини. Скорошно изследване, проведено в Университета “Йейл” показва, че диетата с високо съдържание на мононенаситени мазнини способства за намаляването на мастната тъкан около корема – поне с 1/3.

Освен това този тип мазнини се смятат за профилактично средство срещу заболяванията на сърцето, черния дроб, бъбреците, а също така срещу рака на гърдата и белите дробове. Те се съдържат в най-големи количества в зехтина, ядките, авокадото и тъмния шоколад.

2. Здрави черва!?

Може би ще се учудите, но допълнителен обем на корема добавя... въздухът. За да избегнете това, е достатъчно да спазвате няколко несложни правила:

- Яжте бавно и се опитвайте да не отваряте твърде широко устата си. Докато дъвчете в хранопровода заедно с храната попада и въздух.
- Не пийте газирани напитки. Къде мислите, че отиват мехурчетата?!
- Не наблягайте на продуктите, които водата образуването на газове: зеле, фасул, червен пипер, круши, дори и цитрусови плодове.
- Употребявайте по-малко сол - солената храна провокира жаждата и задържа течностите в тялото.
- Забравете за дъвката. Докато дъвчете, поглъщате твърде много въздух, който попада в хранопровода, а след това - в стомаха.
- Яжте редовно. Нередовното хранене, пушенето и злоупотребата с алкохол също способстват за образуването на газове и пречат на преработването на храната.

3. Сух хляб!?

Повечето хора смятат хлебните изделия за несъвместими със стройната фигура. Това обаче е вярно само отчасти! Хлябът от меките сортове пшеница съдържа най-вредните от гледна точка на добрата талия въглехидрати. Освен това някои производители на хляб добавят в продукцията си специални консерванти – за да остане той мек по-дълго. Този хляб безспорно се продава по-лесно, но не се обработва толкова добре от стомаха.

Не е нужно да се отказвате напълно от хляба. Просто си купувайте специални хляб от твърди сортове пшеница (или сухари)– ще ядете по-малко от тях, т.е. ще приемате и по-малко калории. Освен това този тип хляб съдържа много целулоза, която е полезна за работата на червата.

4. Медитация

Какви ли не грехове се приписват на стреса!? Разбира се, един от основните е, че той е една от възможните причини за затлъстяване. В това има логика - когато човек е изнервен, тялото произвежда повече кортизол - хормонът на стреса, който стимулира глада и особено влечението към сладките и мазни храни.

Освен това прекомерното отделяне на кортизол подава своеобразен сигнал към тялото, което започва да се запасява. По този начин организмът се готви за още по-силни сътресения, когато ще се нуждае от бърз и лесен достъп до запасите от енергия.

Затова – опитвайте се да контролирате стреса. Може като начало да пробвате с ментов чай и медитация (по 5-10 минути всеки ден).

5. Упражнения за гърба

Много хора се опитват да се избавят от мазнините в областта на корема с изтощителни упражнения. От това най-често няма вреда, но няма и особена полза- поне що се отнася до плоския корем.

Жените трябва особено внимателно да подбират комплекса от упражнения. Опитайте например следното: легнете по корем, съберете краката в коленете и повдигнете тялото. Повторете тези движения 15 пъти. След това разтворете краката и легнете изпънати. Вдигайте едновременно краката, като опъвате ръцете напред. Повторете 10-12 пъти. И накрая – в легнало по корем положение вдигнете краката и ръцете, събрани заедно, и се полюлейте. Повторете 20 пъти.

Редовно изпълнявани, тези упражнения помагат не само за плосък корем, но и за здравината на кръста, гърба и седалището.

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 36375e2a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Започни да караш колело.Постепенно започни да правиш и коремни преси като ги увеличаваш всеки ден.После може да започнеш и да тичаш,да плуваш(от плуването се отслабва доста) И разбира се трябва да намалиш чипсове,пици и така нататък.Яж ги ,но не прекалявай

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: a635c53288
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   За коремчето можеш и у вас да си правиш преси.
За дупето - адски много бягане.
Аз нямам проблеми с килограмите, но редовно си тичам - полезно е не само за задните части.

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 дни
hash: ecb6dec6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има само един начин - ограничи се максимално в плюскането и не яж боклуци, колкото и да ти харесват, за беля всичко, което е много вкусно, е вредно.

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 дни
hash: ca3b4cd1cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не яж нищо мазно! Може да започнеш да тичаш и да караш колело. Това за коремните преси е пълна глупост. С коремни преси НЕ СЕ сваля корем. Коремните преси са да го стегнеш, ако нямаш корем или е съвсем малък!

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: 2791948194
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен за женската фигура най-добро е плуването. Първо, че премахва целулита (почти всяка жена може да се оплаче от него), второ стяга корема, паласките, бедрата, дупето, прасците, ръцете. Трето, ако го съчетаеш с подходяща диета и още някакви по-леки тренировки (аеробика или пилатес или каквото там се сетиш), ще направиш не само прекрасно оформени задник и корем, ами и по-дълго време ще ги запазиш. И разбира се, забравяш за чипсове, пици, Форнети и гадости :]

mosh

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 43aefc0948
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Пробвай да тичаш, като бях малка постоянно гонех топрата, когато другите играха на нещо което не ми беше интересно. не слушай номер 1. аз бях 67 кл. когато бях на 14. сега мислч цхе сум в дпоста добра форма, на 30г. съм и точно толкова тежа! просто трябва да си на зелена диета, да тренираш ВСЕКИ ден! без "ох, ама днес ме мързи" не! Тренировките не са от никаква полза ако не са постоянни, един ден може да провали цялата ти тренировка!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ab6cb04b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   http://www.bb-team.org/workout/1422_programa-za-styagane-na-korema

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5ccdf0e7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   мале, мале корема ми е станал огромен как да го премахна като ми е трудно?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a22547f88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   И аз имам корем обаче ми спада и ми се оформят плочки без да тренирам. Просто нямам спирачки когато карам скейт. Майка ми се притеснява че изразхождам повече от колкото приемам и се притеснява. Намери спорт които да ти доставя удоволствие и да го практикуваш не на сила а със собствено желание като мен! :)Аз съм момче на 16 години и имам успех :)
Пробвай!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1711a1c806
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   сложи катинар на хладилника

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0d3ef866ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Видях някои доста глупави коментари...
Момиче,ако го искаш силно ще успееш!
Намали пиците и чипсовете,ако много обичаш пица яж един път в седмицата щом искаш промяна бъди готова на всичко.

Само бягането няма да ти помогне трябват и тренировки,трябва да се изморяваш до дупка и да хабиш много енергия,както ида се ограничаваш с храната.

http://fitnesinstruktor.com/ - Препоръчвам ти този сайт,много е полезен.
Има диети,които включват доста вкусни неща,така че няма да се лишаваш от много неща,освен от нездравословните(а ти явно доста ги обичаш,трябва ти много воля).
С много упражнения,бягане и диета ще си в форма за нула време.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ba7264f3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   И защо ти да ги намаляваш дупе като на Дженифър Лопес кой на си мечтае за такова дупе ако е малко коремче защо ти е да го намаляваш това е идеална женска фигура

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: de6e6a6705
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Започни да twerk- ваш! Изгаряш мазнини и от корема и от дупето! Казвам го от личен опит!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker