Ужасно потене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ужасно потене
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1448 пъти
Момче съм на 18г. Имам един много гаден и в същото време странен проблем... Ситуацията е такава, че като си седя вкъщи не се потя нито неприятен мириз, нито петна по тениските и само като тръгна да се оправям за излизане още тогава започва ама едно обилно потене.. Дори сега зимата като не е горещо и като отида на даскало само след 1 час вече се усеща неприятна миризма и голямо петно, което наистина не е малко.. Супер е нептриятно.. Чудел съм се дали е от притеснение нещо, но дори когато няма за какво да се притеснявам или въобще не мисля за него, дори съм пробвал с мисълта, че няма да се случи и излизам без притеснения и пак само при самото обличане за излизане вече почвам да се потя.. Не мога да си го обясня.. Ето сега седя пред компютъра и докато пиша това няма никакви проблеми, но ако тръгна ей сега да се обличам да излизам веднага ще започна с потенето... Някакви съвети, предположения, мнени я, каквото и да е. Мерси предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 21b66dd25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ползвай дезодорант задължително, иначе няма да е приятно не само за теб, ами и за хората около теб

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9fe0e9769c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей момиче съм и аз ужасно много се потя, но има решение на проблема купи си Одорех део има го в аптеките и струва 12 и нещо, но ще ти стигне за 1-2 месеца може и повече. Много е ефикасно само то може да ти помогне от личен опит ти го казвам ползвам го вече повече от година и съм много доволна от резултата. На него си пише начина на употреба след измиване вечер се нанася преди лягане се напръскай и изчакай да исъхне напълно и тогава се облечи за да може да попие, така направи три поредни вечери преди лягане и после няма да се потиш 6-7 дни може и повече може и по малко при всеки е различно и като усетиш, че започваш пак да се изпотяваш, пак се напръскай преди лягане, но не три поредни вечери а само една и така през няколко дни (на листовката пише, че като се напраскваш вечер на сутринта се измива, аз не се мия мисля, че ако не се измива ефекта е по дълготраен). Хубаво е като го използваш няколко месеца 5-6 да направиш малко почивка за 1 месец да не го употребяваш, защото тялото привиква и почва да недейства. Не се притеснявай няма да се потиш и няма да има и лошата миризма. Успех дано съм била полезна :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fd46eb3caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   номер 2 щом е написано да се измива измивай го! аз така с един крем за крака (миришеха ми краката) е сега проблемът е още по-голям. някакви петна, които болят и кървят и не минават. момче ти искаш ли такова нещо под мишниците си?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4b546c2976
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът ти се крие още в историята, казваш, че не се сучва единствено когато си у вас. Това е, защото когато си в обстановка на вън, ти имаш притеснения предизвикани от комплекси. Понякога и от социална тревожност, а ти не можеш да разбереш дали я имаш преди да прочетеш симптомите й. Прочети малко и за потенето породено от стрес.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 62d4eedc8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прекалено си притеснен, спореед мен.
Купи си 1 дезодорант за 4-5 лева, ползвай го преди излизане/ след като усетиш, че положението става напечено.
Те спортистите се потят камо ли някой друг :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9fe0e9769c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От номер 2 до номер 3 както по-горе съм написала ползвам лекарството повече от година и не го мия както пише и нямам никакви петна или други такива неща нищо не ми е станало според мен няма да му стане нищо ако не го измива а при теб е различно твоето е крем със савсем други съставки които действат по друг начин.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9bcde39d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 3 към 2.
А от къде си сигурна, че моето не е алергична реакция и че при момчето няма да се получи нещо такова? Мислиш ли, че този крем за крака се купува, защото на всички им харесва краката им да са на рани?
Най-малкото трябва да се използва както е по упътването.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2aebfbb23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Решението се казва СТИКЧЕ на Рексона, не дезодорант. Не разбирам как в 21-ви век хората не знаят за тези неща, при положение, че ги продават от МНООГО години.

Дезодоранта няма да свърши никаква работа, особена за петната, камо ли за мирис, след като ефективността на дезодоранта намаля бързо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker