Несподелена любов. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Несподелена любов.
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3245 пъти
Здравейте! На 14 години съм от Велико Търново. Имам един въпрос .. ? Влюбен съм в едно момиче -наистина много я харесвам ,но уви има си приятел който е по голям от мен на 17 и просто нямам шанс с него. Виждал съм ги доста пъти виждал съм и снимки .. и наистина са хубава двойка но аз все пак я обичам ! Преди около месец й го казах (вярно бях доста притиснен и от всичко което исках да й кажа не казах и половината..) че изпитвам чуства към нея и се надявах и тя да изпитва нещо към мен но не беше така....каза че иска да останем приятели че не иска да си разваляме приятелството .. но само приятели нищо повече..! умрях от срам .. тя поне не каза на никой, за което съм и благодарен защото всички щяха да ме съсипят от подигравки намеци и щеше да ми е още по неудобно около нея(Това е днешното българско училище). но както и да е. след това държанието и към мен не се промени .. беше си както преди .. но наистина се надявах да изпитва нещо към мен .. просто не мога да спра да мисля за нея... просто не мога !!! Понякога в час погледите ни се срещат и се гледаме няколко секунди докато единя не свали поглед от другия (попринцип аз го правя .. не съм от срамежливите но спрямо момиче което харесвам съм :)) ) много добри приятели сме .. винаги си помагаме когато другия се нуждае , защитаваме се ако някой ни нагруби или нещо. Дори малко преди да й кажа че имам чуства към нея бяхме не екскурзия и ... беше супер. постоянно бяхме заедно .. снимахме се , забавлявахме се ...разбах доста неща които момиче на нейната възраст знае за секса ..например не всяко момиче на 14-15 знае за сутришната ерекция на момчета .. вечерта спахме заедно но в различни легла за съжаление . та както и да е наистина я харесвам и понякога ми се струва че и тя изпитва същото към мен .. може би тя изпитва чуства към приятеля си ... но нещо и към мен ... а може би дълбоко се заблуждавам не знам.. след като й казах за чуствата ми я каних на кино но ми отказа... това за мен е лош знак .. просто не е лесно да кажеш на някой че го обичаш .. не е! та просто исках да чуя друго мнение .. Предварително благодаря !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 8e814e12cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятел тук може да чуеш много мнения но едно е важно да следваш сърцето си . Щом я обичаш покажи и го ! Знам ,че не е лесно но винаги има начин "Всичко е възможно!" Но те съветвам първо да разбереш колко сериозни са нещата м/у нея и приятелят й ! След това можеш да използваш няколко хитринки сближи се с нейна добра приятелка поразпитай за нея ако незнаеш разбери какви цветя харесва направи й добро впечатление, мисля ,че един мъж трябва да бъде интелигентен. Защо сега трябва всички да се правиме на разни мускулатури , важното е главния мускул да работи ! :) Можеш да и подариш цвете и т.н Но не прибързвай с скъпите подараци карай кротко ще разбереш когато му дойде времето ! Надявам се да съм ти помогнал

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 956bdbbc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре , ще опитам. мерси :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3ff52cb575
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има ли желание - има и начин! ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 30354e7cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ И ТОВА ТЕ МУЧИ ТОЛКОВА?!!? А ЗНАЕШли на мен какво ми е като сам влюбен в 1 жена от 2 години всеки ден всяка секунда мисля за нея даЖЕ НЯМА ДА ИМАМ шанса да я видя. Не ти пожелавам тази болка все пак ти имаш шанса да я виждаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker