Гаджето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гаджето ми
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1322 пъти
Здравейте! На 16 съм, а той на 18... Запознаха ни едни приятели.. Аз много го харесах още когато го видях за пръв път. Веднъж ми писа по скайп и оттогава не спряхме да си чатим по цели дни. Оговаряхме си срещи и излизахме. Скъсах с бившия си, заради него. Когато ми предложи да сме гаджета, бях на седмото небе.
В началото беше мил, джентълмен, , държеше се много добре и с мен и с другите. Веднъж обаче излязох с най-добрия си приятел(не на среща, а просто като приятели). Когато гаджето ми разбра побесня и ме обвини, че му изневерявам. Нямаше нищо такова, защото познава моя най-добър приятел и никога не е имал проблем с него, много добре знае, че между нас няма нищо. Когато избухна тогава, бях много уплашена. Крещя, заплашва ме, дърпаше ме, псуваше ме... беше отвратително.
На следващия ден не исках да се видим, защото се чувствах ужасно заради поведението му.
Той ми се обади, извини ми се, каза че е бил малко пийнал и бил ядосан за нещо друго и за това си го изкарал на мен. Попита ме дали ще му простя и аз глупачката, понеже бях влюбена до уши, веднага му простих. След няма и ден-два, излязохме с приятелки, на "шопинг" и гаджето ми постоянно ми звънеше и когато му вдигах, ми казваше "Притеснявам се, имам чувството, че не си с приятелки, а с някой мъж... "
Отричах, но той все се съмняваше в мен. Когато се прибрах в къщи, ми писа по скайп нещо отвратително
"Ей к*рво *ибана с кой се е*а??? "
Отговорих му, да не ме обижда с такива думи и, че изобщо не съм се виждала с момчета, а само с приятелките ми.
Тези случки ставаха още по-чести. Той ми крещеше, псуваше, посягаше ми, следеше ми разговорите по телефона, непрекъснато звънене и писане на СМС, не ми даваше да излизам с никой, заплашваше ме...
Накрая просто не издържах и му казах, че слагам край на веъзката ми! Обаче ме заплаши, че ще дойде той и още двама негови приятели(те са с големи мускули, направо да си кажем, че са мутри, той също) и че ще ме изнасилят и пребият и после ще рева като улично псе!
Страх ме е! Приятелите ми го познават от по-отдавна и ми казаха, че тормозил по същия начин бившата му приятелка и когато тя поискала да сложи край на връзката им, той и приятелите му я пребили и то не веднъж! Стигало се е и до съд, но те се измъкнали без проблемнно и не можали да ги съдят или нещо! Има и още ужасни подробности, но не ми се стига до там, защото...
Моля ви помогнете ми! Казала съм на родителите си, но когато баща ми отиде при него и се разправя, след рова получихме СМС:Ще съжеляваш горчиво, че прати скапания си баща!
Не знам към кого да се обърна!!! Към полицията ли? Ще могат ли да направят нещо те?
Модератори публикувайте историята ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3892670b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Щом приятелите ти са ти казали как е постъпил с миналата си приятелка, не знам защо въобще си се захванала с него..Понякога трябва да се вслушваш в другите преди да направиш нещо, за което в момента съжаляваш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6c9fa835eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Снощи даваха нещо подобно в съдби на кръстопът.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2287874ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   здравей,
при следващото такова съобщение най-добре е да се обърнете към адвокат. Кажи на баща ти, че има възможност адвокат да завери и потвърди заплахите които си получила по скайп, фб, телефон или по друг начин. Това, че те заплашва през интернет не омаловажа деянието! Също толкова сериозно е както ако ти го каже лице в лице. Не му показвай, че те е страх, защото "мутрите" това искат (и мутри е в кавички. Той иска да е такъв, но е далеч от мутра в истинския смисъл на думата. те не бият деца.. никой мъж не бие деца, камо ли жени). Не му се връзвай, няма нужда да живееш в страх.
Споделяй всички с баща си. Само факта, че тоя пикльо ти се е оплакал от баща ти (нарекъл го е "скапан" това е много детинско) говори що за "мутра" е хахаха :D
явно се е вкарал в някакъв филм, дори вероятността да е пребил предишната си приятелка в по-малка отколкото да не го е направил
мисля, че преувеличава за да се прави на тежкар, бъди спокойна и всичко ще се оправи!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cc87a59675
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Любовта е и опасна!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker