Има сериозна приятелка,а аз все още го харесвам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има сериозна приятелка,а аз все още го харесвам!
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1382 пъти
Здравеите, тук съм, за да ви споделя нещо и да чуя вашите съвети. Извинявам се за правописните грешки някои от клавишите ми не работят. Така... Момиче съм на 16 години. Занимавах се с едно момче 3 месеца, което твърдеше, че ме харесва и иска да бъде с мен. Тои е на 20. Знаех си, че няма как да имам нищо сериозно с него, но се надявах, защото го харесвах. Излиза ли сме говорили сме си, споделяли сме си и толкова. Тои е от друг град, град близък до моя, главно това беше причината за да нямаме връзка, поне за него това беше наи-голямото оправдание.. е, прав е. Винаги обещаваше, че ще доиде да се видим, да пием кафе и т. н. Идвал е няколко пъти и сме излизали. Веднъж се отвори тема за бившата му приятелка с която е имал връзка 4 години. Сподели ми, че всичко между тях е свършило заради сериозно неразбирателсвто помежду им, каза, че не са в лоши отношения, но няма да направи същата грешка да се върне при нея, понеже е минал през този път и знае кое как и какво е... Веднъж се чухме, каза, че ще доиде да ме види и съответно очаквах обаждане от него... чаках, чаках... не звънна. Обадих му се няколко пъти но винаги ми затваряше, писах му не ми отговори.. изцяло се покри. Не знаех каква е причината, но след седмица разбрах, че се е върнал при бившата си... Мина месец.. и тои ми се обади, за да ми обясни каква е била причината да спре да комуникира с мен.. многоооо рано се е сетил да го направи... е казах му, че няма нужда и че знам всичко.. Извини ми се... Правих се, че нищо не се е случило.. Няма проблем, чао. Чао. това беше разговорът ни. Пратил ми е покана в фб, приех го. Въпросът ми към вас е.... какво да правя да се надявам ли за нещо, някои изпадал ли е в подобна ситуация, какво се мъчи да направи? Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1677ae99f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен се мъчи да има резерва, ако му стане скучно... Нищо лично, песимистка съм по душа и гледам малко по така на нещата :) Отношенията между двама човека, които са имали дълго време сериозна връзка, са много сложни. Дори да е говорел, че не иска да го прави и знаел какво е, действията му показват друго (а и често много хора просто така говорят, както той е направил). 4 години са много време, за да утихнат нещата просто ей така, от личен опит го казвам- трудно си е и изисква време. Те си имат своите спомени, преживявания и т. н. , но пак има някакъв вариант тези неразбирателства да се появят отново. Та, след есето горе (пауза: ръкопляскания за автора) следва моят съвет: ако имаш сериозни чувства към този индивид, поддържайте връзка /приятелска/ и ако евентуално нещата между тях се объркат отново, ти ще си насреща. НО (подчертавам го) не разчитай само на това... Хубаво, пишете си и прочие, но не седи като послушно кученце до вратата да го чакаш. Шансът е 50/50

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0992603ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ТИ многооо!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 277f43363a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Най-малкото от самоуважение не би трябвало да се занимаваш с него. Казал ти е, че ще ти се обади, а после мишкува цифра време, вместо да се обясни като голям човек с няколко думи. Правила съм грешката да тичам след такива мъже и години по-късно се чудя дали главата не ми е била в за*ника. В никакъв случай не го чакай. Може би има някакви симпатии към теб, но поведението му не е като на човек със сериозни намерения... Един ден така, друг ден иначе.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ab21aa61ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забрави го , не бъди резерва. Излизай с други момчета , когато те види с друг , нещата може да се променят , ако му пука значи има някаква симпатия към теб , но ако не направи нищо , това ще докаже , че не е гледал на теб насериозно ! Не си губи времето с хора , който не знаят какво искат. Според мен изобщо не се е разделял с приятелката си ,просто е искал малко разнообразие и е започнал да се вижда с теб . Не се подценявай , оглеждай се за някой , който ще те прави щастлива, а не за някой , който ще те лъже :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker