Годините, които ще ми прецакат бала! :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Годините, които ще ми прецакат бала! :(
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1766 пъти
Сигурно вече има такава история, но дано да публикуват и моята! Аз съм момиче на 17, но съм 12 клас. Проблема е, че на бала няма да имам навършени 18 един вид всичко рухна... Всички паланове за този бал се прецакаха тотално, няма да мога да отида никъде без родители или настойник. Избора ми е или да не ходя никъде. или да прекарам вечерта със семейството ми и роднините ми (Никое от тези не ме устройва). Все пак балът е мечтата на почти всяко момиче, как ще облече невероятна рокля, ще бъде като принцеса, и ще танцува със своя принц. Плановете бяха прости от ресторанта, в който ще са родителите ми и роднините отивам към хотела, в който ще бъде целия випуск, след това излизам от хотела и с приятели отиваме към някой бар (, където не пускат чалга... не я понасям) и дочакваме изгрева на тепето както всички абитуриенти. Това е толкова е просто, но няма как да стане, защото нямам години! Евентуално сестра ми ще е с мен и ще ми бъде настойник, но другия проблем е, че най-добрата ми приятелка също няма 18 и няма как да бъде с мен. Това е моята мечта, бала който чакам от 8 клас... и какво накрая всичко ще се провали ли? Какво да направя искам да съм със най-добрата ми приятелка на този ден, да направя нещо забавно и незабравимо. Да, не ми пречи да бъда със семейството ми и роднините ми на бала, но не е същото просто искам тази вечер да бъде незабравима, да отидем на бар с хубава музика (като метъл, рок, гръндж) и да се забавлявам. Не знам какво ще правя, ако не ме пуснат в бара, или където и да било. Вече се чудя какъв е смисъла да ходя дори и в хотела, ако след това трябва да се прибера заради законите. Отивам в хотела само, защото приятеля ми е там и приятелите ми от училище, колкото и малко да са те. Това е моята история... просто исках да кажа на някой и да поискам помощ, ако може да кажете дали ще направят проблем за годините, дали ще ни глобят ако сме след 9 или 10 (не знам колко е вечерния час) на вън. Не съм някъква лигла просто си искам мечтания бал като всяко нормално момиче! Съжалявам, ако има допуснати граматически и пунктуационни грешки! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: cfebaa8b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти имам и „проблемите“ - нека отидат родителите при Нотариус и дадат пълномощно на твоята класна/твоя класен. Ако имате приятел-адвокат и той може да напише пълномощното, а твоите хора да подпишат.
Не знам дали на всяко момиче това му била мечтата, но при мен не беше. Аз мечтаех да си взема книжка и да отида да уча в чужбина, затова работех лятото. Балът ни беше в Турция, където не отидох, а после имаше бална вечер, където отидох с дънки и ризка да уважа съучениците и да се сбогуваме с учители.
Момичетата с най-пищните рокли завършиха като самотни майки и много малко от тях се появяват на срещите на курса. Аз си сбъднах мечтата, но да ти е мечтата една вечер? Малко и идеализираш - появяват се хората с приятели дори с тях, после половината се напиват преди 12 ч. и в 12 ч. аз си тръгнах. По-добре сме си изкарвали дори на срещи на курса след това, на Нова година дори, на сватби...ще имаш тепърва много вечери, много излизания и тем подобни, но сега ти е възможността да се образоваш и да направиш нещо от себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5bb12e5746
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, даже не е необходимо да е класната - произволно момиче или момче от класа, което има навършени 18 години може да ? бъде настойник... На приятелката ? също!

Стига драматизира, малката! Ако не ти се ходи на бал заради нещо или заради някого си го кажи направо, а не си измисляй глупости и казуси, които могат да се разрешат точно за 10 минути...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 76c034d94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А, споко! На бала никой няма да те проверява дали си на 17 и половина или на 18. Отиваш си заедно с всички останали и толкова. Изобщо не вярвам някой да се сети да проверява абитуриентите дали имат 18. А и винаги можеш да кажеш, че някой даскал отговаря за теб :)), но изобщо не вярвам да ти се наложи да даваш обяснения.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c201db7be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ха-ха, едно време като учехме до 11 клас всички до един бяхме непълнолетни по баловете. И какво? Никой нищо не ни е спирал да правим, нито ни е питал, нито проверявал... Знаеше се, че абитуриентите за 2 нощи ги обзема масова лудост, почти всичко им е позволено (е, разбира се без убийства, палежи и тем подобни, но да се държат шумно и невъзпитано, да пушат и да се таковат - никакви грижи)
Та ти за какво си се загрижила? ! Имам чувството, че кукувица ти е изпила мозъка. Или пък се плашиш от нещо и само си намираш оправдания да не отидеш, че щяла с 2 седмици да е преди пълнолетие, разбираш ли... И какво, след 2 седмици като навършиш 18 изведнъж ще цъфнеш и ще вържеш ли?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 487e800239
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз пък вместо на бал отидох във Виена. Е, нямаше такова изживяване. И също бях на 17 и половина

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 347548c7d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само едно ще ти кажа, хората ни виждат и оценяват така както ние себе си. Кратко и ясно, прави си сама изводите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 153b745d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката:
Всъщност навършвам пълнолетие 3 месца след като завърша, защото тръгнах година по-рано. Проблема не ми е за това докато съм в хотела (там където ще са хората от випуска) там няма да ни проверяват, а след хотела, т. е. класната няма как да ми е придружител след това! Аз искам да отида на бал това ми е мечтата, как ще завърша и ще кажа збогом на повечето от класа ми! Не се оправдавам и е нормално да се притеснявам, все пак няма да е приятно на бала ти да те изгонят от бар или дискотека. Да едно време не са ви проверявали, но сега е по-различно не се знае кога можеш да попаднеш на проверки. И попринцип лица под 18 години не могат да са на вън след 22. 00 часа, независимо дали завършват! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker