Да вярвам ли в любовта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да вярвам ли в любовта?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1467 пъти
Здравейте, аз съм на 18години /момче/.
От 5месеца имам сериозна връзка с момиче което е 2 години по-малко от мен. И двамата сме зодия скорпион (попринцип 2 скорпиона не се понасят). В началото на връзката всичко беше ок, после започнахме да се караме, дори се разделихме за 2 седмици и пак се сдобрихме и сме заедно.. Адски много я обичам ТОЧНО ОТ ТОВА МЕ Е СТРАХ.. за първи път се влюбвам в някой така силно, имам чувството че със всеки изминал ден става по-силно и по-силно. Знам че колкото по-дълго време са заедно двама човека, толкова по-трудна е раздялата. Та въпроса ми е съвсем сериозен. Вярвате ли че на тази възраст съществува истинската любов? Вярвате ли, примерно, че двама човека може да се заобичат от малки и да бъдат заедно цял живот? Много ми е интересно вашето мнение.. Аз съм такъв, че обичам разнообразието, излизам с други момичета, даже си мисля за секс с други.. но просто обичам нея и винаги бих се върнал при нея, . В очите на другите виждам нея. И секса който правим е неповторим :д. Това което ми дава тя никоя неможе да ми го даде. Повечето знаете за какво става дума... и сте минали през това. Просто за първи път в живота ми ми се случва да се влюбя наистина в момиче... и изпитвам страх от това, незнам с кой друг да го споделя. Ще се радвам ако има отзовали се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 323e8647b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това на тази възраст е по-скоро привличане - физическо и емоционално. Нарича се влюбване. Не е точно любов, но е първата крачка към нея. Любовта се появява на доста по-късен етап. Но няма значение сам ще го разбереш след време.

Иначе е възможно това вашето наистина да прерастне в любов след време и тогава ще разбереш за какво говоря. По принцип е възможно да сте заедно цял живот, но рядко се случва първата любов да е за цял живот, но на теория е възможно.

Знам как се чувстваш. Всички сме били влюбени тийнейджъри. На всички ни се е случвало това, което описваш. Струва ти се, че тя е всичко на света, че никога няма да се разделите, че няма как да се влюбиш в друга и т. н.

Колкото до секса ако си мислиш, че сега е прекрасен, то изчкай още 10-20 г. и нагоре и ще видиш какво е истинско удоволствие, особено ако го правиш с любим човек. Сексът става все по-хубав с всяка изминала година и това поне до 40-50 е така. Нататък вече не знам, не съм толкова възрастен.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b37a1b8c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си единствения, който може да отговори на въпроса има ли силна любов между вас или не. Няма как някой страничен да го направи. Още по-малкото непознат.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a91c900dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да, аз вярвам в любовта! А колкото до това, че се карате, ами няма двойка, която да не са кара понякога, по-важното е, че се обичате и винаги се сдобрявате. Така, че не се тревожи за нищо, а бъди щастлив с нея. А и още нещо питаш дали е възможно два души да се влюбят рано и да са заедно цял живот. Възможно е. Когато баба и дядо са се срещнали са били деца, на 12-13 години. Оженили са се на 20 и няколко и живяха заедно над 50 години (до смъртта на баба). До края на живота си не спряха да се обичат и да се подкрепят и когато баба се разболя, дядо беше този, който се грижи са нея до последния и ден. А няма да ти казвам през какви трудности са минали през тези 50 години. Така, че да, истинската любов съществува, просто трябва да я откриеш. И ако това е твоето момиче, ще бъдете щастливи заедно много дълго време, а защо не и цял живот. Така, че обичай я и бъди обичан и изобщо не се тревожи, че сте се скарали за някоя глупост. Случва се.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 03a670d58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам как адски много я обичаш и същевременно излизаш с други и си мислиш за секс с тях.
Имаш чувства, но в моите очи не е любов това бих те посъветвала за спреш с излишните мисли за другите и да държиш на момичето.
Карай я да се чувства добре с теб и да е щастлива, не и изневерявай ако наистина имаш чувства.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 41355cc171
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Колко пще ще ги смениш приятелю....ще притръпнеш дори.....

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d7ffd790bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Един съвет - не позволявай да се стига до скандали. Говори с нея за всичко,обсъждайте проблемите.
А и хайде да сме честни - като ти се ядоса можеш да я неутрализираш с един глуповат комплимент. Жените обичат с ушите :)
Успех!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker