Вманиячавам ли се?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Вманиячавам ли се?!
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1475 пъти
Здравейте! Момче на 14 съм. Мисля, че започвам да се вманиячавам в една играя, а именно Коунтър Страйк 1. 6.. Постоянно я играя, не уча изобщо, в даскало само за нея мисля, само за нея говоря и не знам какво да правя. Веднага като се прибера от училище махам раницата и я включвам и играя до 1-2 сутринта.. Не знам какво да правя и как да я спра.. Ужасно е тъй като това тотално съсипва живота ми. Ако може дайте някакъв съвет за това. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 185fe062a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурно в сървърите в които играеш се познаваш с някои играчи. Един вид ти е приятно с тях да си чатиш, да ги убиваш, или заедно да ръшнете отнякъде. Другият вариант е да си толкова добър, че всички само ти пишат гневно.

И в двата случая ти си пренесъл реалният живот в една измислена и коварна реалност. Наистина трябва да спреш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5a5af386d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблема е в теб братле, не се сърди. :) Аз от 10 години играя но не мисля постоянно за нея. Всеки ден играя но не се вманиачавам... :D
Намери си някакво хоби - музика, спорт, разходки, гаджета и още много други. Както казва номер 1 това е опасно особено, когато се пристрастиш. :) Успех и не кампвай :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 927455f252
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Честно да ти кажа, като бях седми клас, почти всички съученици я играеха, постоянно само за това мислеха. Помня една случка по история едно момче трябваше да го изпитват и то не беше учило и даскалката като го пита защо, той вика ами играх цяла вечер. И този момент ще отмине и ще си намериш други занимания. Всяко чудо за три дни. Просто гледай да се ограничаваш малко, наложи си определено време на ден да я играеш и така.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f411bce9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто спри. Използвай времето си че си малък и учи. Разучавай компютърни програми и се възползвай от това че като по-малък мозакът ти запаметява по-лесно информация и по-лесно можеш да разбираш как работят програмите. Не си губи времето с игри - не прави грешките на стотици хиляди българи, които са загубили годините си в глупости вместо в развитие на мозъка си.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a2e5214376
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз се бях вманиачил преди години в една игра The Sims 3. Животът ми брутално протичаше само в играене на тая игра, бях на 16, ходех на даскало с лаптопа, дори останах на поправка заради това. Една вечер, след продължителна игра героя ми умря и тогава нещо в мен се "отключи". След като си легнах си помислих - "Какво по дяволите правя с живота си? Искам да свърша като някой луд побъркан геймър, умрял от глад и недоспиване докато играел тъпа игра?" На сутринта се погледнах в огледалото и си извиках: Стегни се, Веднага (да наистина го направих с пълно гърло). Беше ми паднало пердето, изхвърлих лаптопа и тръгнах за поправителната си сесия. Беше ми много трудно след това, но си казах, че аз съм по силен от желанието да играя глупави игри, втълпявах си, че живота е ТУК И СЕГА, а не в някаква машинка.
И ти трябва да се стегнеш, все пак живота е сега, не утре или в другиден, а сега

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 59824f9ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   хах и аз съм като теб ;д аз даже не ходя на даскало,че да мога да играя повече време ;д както каза ти, вманиячена съм ;д ф-17

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2f385a322c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз я играя. С изключението, че съм момиче. За, интересна е, но не се вманиячаваш. Играи си докато още можеш ;)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d404d27d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тава е доста лошо. С тази игра ти съсипваш живота си .Трябва да спреш и то още сега, ограничавай се ,защото живота е кратък и не мисля ,че искаш да запомниш младежките си години играейки на една игра.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 75a54cbf32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм момче, в момента съм на 16 години, но не играя Counter-Strike от както бях в седми клас през 2011 година... тогава за последно играх и дори я изтрих от компютъра си и никога не съм си я слагал отново де, иначе има още много мои съученици и връстници, които я играят още. Аз започнах да я играя още по залите, когато бях в детската, но изведнъж ми омръзна, когато станах на 12 :D Иначе си бях добър, кефех се брутално, играех HNS, Classic, Respawn, Deathrun, Bhop, Jailbreak, Zombie, всичко каквото се сетиш и си ги мелих навсякъде, цъках дори редовно 5vs5 team vs team battle (предполагам знаеш какво е). Дори си купих Steam (и това предполагам знаеш какво е), но изведнъж ми омръзна. Дори не разбрах как и от къде. Явно ми е писнало да ги мачкам или нещо друго, но ми стана безинтересно изведнъж, но при мен разликата е, че тренирам футбол още от 5-годишен и всеки божи ден бях зает до вечерта с тренировки и мачове, сега също продължавам да тренирам, но иначе също и аз като теб съм играл много редовно, дори непрекъснато бих казал (освен когато съм на тренировки или ям храна). И аз като теб въобще не учих и не писах домашни, а играх. :D Дори през ваканциите е имало нощи, в които не съм си лягал да спя и геймя посред нощите из сървъри с други играчи. Сега като си спомня се сещам колко готино ми беше, но няма значение вече - време е за момичетата. Според мен и на теб ще ти омръзне. Успех ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 388dc4ea2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Играй брато докато можеш,скоро ще видиш че ще стане така че сам ще спреш ,поради 1 или друга причина ;)

Играл съм цс години наред..десетилетие даже..И не ми е ппопречил,а е имало периоди , в които съм се оливал :) ако си балък ще си балък ,ако си машинка,то 1 игра не може да ти попречи ;)

IZDIGNAT :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b5a0335224
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Изхвърли играта или компютъра.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d3127c04e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз я играя от.. 7-8 години и съм доста добър в нея, играя Дъст 2 най-често или вечер Респаун с приятели, но проблема е там, че и аз не ходя понякога на училище заради нея, дори като съм там през голямото междучасие се прибирам да играя 20 минути, понеже живея до даскалото. Бях я спирал за година/2, но пак я почнах не знам защо и сега е същото както и преди, а преди ми викаха цс маняк.. И е така, такъв съм, но тази игра много ми допада и ще я играя още дълго обеден съм. Но просто трябва да си знам лимита. - От автора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker