Моят живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моят живот
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3290 пъти
Здравейте ,
Реших се да ви пиша защото няма , на кого да споделя как се чувствам . Аз съм момиче на 16 г . Много съм плакала , когато се връщам назад в моят ужасен живот . Историята започва от четвърти клас , когато бях още дете . Играех си с една кукла .... защото и говорех учениците ме нарекоха Луда . Та аз бях дете .... от тогава постоянно съм наскърбявана , че си говоря сама , че съм луда . Това винаги ми е тежало разсъждаването им , техните убиди и от страна , че съм висока ( 1 . 80 ) Не за това ми е най - тежко , а за моето изгубено детсво . Страхувах се от хората да не ми навредят , защото знам колко са жестоки .
И така пораствах с вечните убиди на хората . Стоях си постоянно сама вкъщи като залягах над учебниците , защото исках да се махна от тук да стана , някоя да бъда недостижима .
Моето семейство ... родителите ми все работят и нямат време за мен , а са ми толкова нужни . Всичко вкъщи върша сама готвя , чистя ... Ако ги нямаше родителите ми аз щях да бъда сама на този свят . Имам и роднини , но за тях съм чужда колкото и да са близо , защото всякаш нямат сърца . Аз винаги съм и ще бъда добра жалко , че околните не го забелязват .
Тъжно ми много за дядо и баба . Баба ( на баща ми майката ) винаги се е отнасяла с мен всякаш ми е свекърва , а другата ми баба разбра , че има рак .....
тя е добра винаги с мен . Сещате се как се чувствам ...
Душата ме боли като казва , че ще си отиде ...
Но , най - жестоката истина е ,че до сега никой не ми е казвал обичам те - имам нужда да чувам тази дума . Отказах се да открия някое момче , което да ме обича
или истински приятели . Животът не е лек за , никому !
Аз винаги ще обичам роднините си те ако желаят !!!
Благодаря , че прочетохте тази история и за коментарите Ви ! Прощавайте за грешките , който съм допуснала при писането !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: dfbaa57bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нещо подобно и на моя човек. Разликата е, че си на 16 и все още има време за промяна и то много , за разлика от мен, дето съм 4 години по голям. Лято е, а нямам никой с кого да излеза, сякаш не същесвтувам. Дори се сетих, че още от детската градина се прибирах всеки ден тъжен и казвах на нашите, защо не ме играят ? Колкото и да ми говорят, че си въобразявам и т.н. , аз не вярвам, защото не познавам другото.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ccba7c8878
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей мила според мен няма смисъл да се връзваш на приказките на твоите ''приятели''.Аз лично когато бях малка може би около 6-7 годишна със сестрами си постригвахме куклите като мислихме,че ще им пораснат коси(ние не помним майка ми ни е разказвала).Също сме говорили на куклите а и на плюшените играчки.И какво е лошото,къде го видяха.И знаят ли какво означава един човек да е луд мисля,че не.Мислиш,че никоя от връсничките ти не го е правила ли?Напротив сигорна съм,че и те са го правили просто го крият,защото не искат да станат обект на подигравки както е станало при теб.Та това са нормални детски постъпки или греша?А за бабати ужасно много съжалявам наистина съдбата е жестока :S.Но не се предавай и отчайвай ще срещнеш един ден хора които ще те ценят и обичат заради това което си.Не им обръщай внимание показвай безразличие към това което казват и ще видш,че не след дълго ще им омръзне. Успех :)) .. ако решиш кажи скайп или някакви други контакти за да си попишем ще се радвам.

Таня 16г.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: d627fcb1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ахаа, сигурен съм, че ти си момичето, което под няколко статии забелязах да се притеснява, че е прекалено високо.(може и да бъркам де). Казвам ти го пак, ръста ти е добре, а и ако едно момче/мъж ще те избира само по това колко си висока, мани.
Мисля, че си прекалена млада, за да казваш, че си си пропиляла детството. Та ти си само на 16, изтъркано звучи, но животът ти сега започва, всичко е пред тебе. На родителите си не се сърди, само казваш, че по цял ден работят, за тебе го правят, предполагам, че един ден като имаш дете ще го разбереш и ти. Иначе да, остани си добра и не се променяй никога. Света има нужда от повече добри хора.И ще си намериш кой да ти казва "Обичам те", не се притеснявай. Не забравяй, че лошите нещо ни правят по- силни. Успехи ти желая, личи си, че си добро дете :)

Ale

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 18dee56b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си толкова луда колкото аз съм новия музикален идол на България. :)
Съжалявам за баба ти,знам какво е да изгубиш роднина.Смятам,че каквото и да те посъветвам,все ще прозвучи клиширано.Присъединявам се към Таня - ако имаш нужда да поговориш с някого,само кажи.Над смъртта и съзнанието на околните нямаме власт,но винаги можем да подкрепим друго човешко същество.
Майкъл

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0325f4af00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Знам какво е човек да е луд . Пределно ми е ясно . Не разбирам защо така разсъждават , защо искат да очернят живота на добрите хора . Вече всякаш не ги чувам , но тази болка , убиди през целият си живот няма да забравя .
И аз бих се радвала да си попишем . Авторка

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0325f4af00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   № 3 Аз не се срамувам , че съм висока да съм писала нещо , че ме е срам ,а единствено , че ме обиждат .
Аз съм умна и такива историй много ме дразнят този е висок тежа 60 кила много ме ядосват къде , къде има по важни проблими в тоя живот !!! Без да знаете не казвайте такива тъпотий , Моля Ви .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a022b4e79b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правилно е да се пише "обиди". Но това не е важно сега.

Съвсем нормално дете си, дори в нормално съвременно семейство. Ако потърсиш близостта на вашите, ако им споделиш проблемите си, сигурна съм, че ще ти обърнат внимание. Явно създаваш впечатление на момиче, което е Оправно и няма нужда от помощ. А ти казваш ли на родителите си "обичам ви"? Обади ли се поне веднъж на някой близък роднина ей така, да го чуеш как е? Ако не си, опитай. Ще ги изненадаш, но ще им стане приятно. Всичко е наред, момиче. Проблемът ти е, че чакаш другите да ти протегнат ръка, без да си показала, че имаш нужда от нея.
Прекарвай повече време с болната си баба. Говорете си, споделяй й. Ще я откъснеш за малко от болката й, ще я направиш щастлива.
Децата са жестоки с тези, които са слаби, а ти явно създаваш такова впечатление.
Не търси решението на проблемите в другите. Решението е в теб!!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0325f4af00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Винаги съм до тях и ги обичам техен избор е дали те искат да са около мен . Аз ги търся , и винаги им помагам !!! И им показвам и доказвам , че ги обичам особено на Баба . Добротата не може да си проличи от един текст № 7 .
До сега некога не съм псувала и не го правя . Болната ми баба казва : Всички хора ако бяха като теб този свят щеше да е много хубав , бъди добра каквото ще да става !!!!!!!!!!!!
Авторка .

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a022b4e79b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Никой не твърди, че не си добра, не се опитвай да ме убеждаваш в това. Само че, да си добър, не е достатъчно, за да имаш добър живот, а на теб това ти е проблема.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0325f4af00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно това е проблема . Учителят казва винаги : Направи добро очаквай зло . Ето това на мен ми се случва ! Много добро не е на добро ! Завистта е голямо нещо . Днес се осъзнах , че ми завиждат защото Аз винаги съм имала повече от тях от всичко !!! Ти не можеш да ме разбереш и за това спирам Темата !!! Губят те един умен човек ! Притежавам не само доброта , а и всичко друго необходимо в живота !!! Някой ден ще ме търсят , но ще е късно !!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 70e8f0cbc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Еее, хайде сега приказки. Губели, не губели. Ти се натискаш да си при тях, не те при теб. Вместо да се палиш и да тропаш инатливо с краче, смени си подхода към хората!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ccba7c8878
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №2 - Разбирам те напълно,че няма да забравиш какво си преживяла,но има трудности в живота които трябва да преодолеем колкото и да ни е трудно.Но ще мине време и ще срещнеш нови приятели които ще те ценят и обичат.

tanq0910@abv.bg - Ако решиш пиши.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0325f4af00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря на Таня и Майкъл направих си нов скайп
Антониета_94 само , че на английски е Антониета !!! Всички могат да ми пишат , който желаят но не злоупотребявайте , а и да го направите аз мога да блокирам !! С много обич Авторка !
Благодаря , за коментарите Ви !!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c27052860c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До някъде и аз съм в такова полужение, само че хората незнаят че си говория в главата си ха някой ще каже този е луд да но не съм луд ( понякога си представиям накои познат или приятел и си говора с него вума си)
незнам какво да ти кажа, нетрябва да се предаваш за нищо на света, и винаги бъди себеси и добра каквото и да се случва, поне съвестта ти ше е спокойна ;-)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0325f4af00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Вие също си сменете подхода към хората . Не ме познавате ! Не сте бог за да ме съдите !!! Дразните ме !!!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a022b4e79b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аха, лошотийката ти взе да се появява. :)))
Искаш съвет - дадох ти го. Когато един или двама не те харесват, може да си кажеш, че причината е в тях. Но ако нямаш общ език с всички, и най-вече с близките ти, нормално е да потърсиш проблема в себе си. Навила си си на пръста, че като си добра (в което вече се съмнявам), другите трябва да се редят на опашка да ти стават приятели. Няма да стане. Като не искаш да се променяш - ОК, бъди себе си, но спри да хленчиш. Яж си попарата, която сама си дробиш. Няма да ти съчувствам и да те потупвам по рамото, защото това няма да ти помогне. Съчувствието не помага. Може да те накара да се почувстваш по-добре, но няма да ти реши проблема.
Всъщност, няма смисъл да пише всичко това. И без това няма да ме разбереш. Самовлюбено хлапе.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0325f4af00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Първо не съм самовлюбена . Ти ме изнерви само ме съдиш .
Чувствам се по - добре ходихме на пикник семейно и си изкарах супер . Казах им , че малко съм им била сърдита защото не ми обръщато внимание , те казаха че съжаляват и не са искали да стане така . Днес искат да ходим на разходка ще отида . Те разбраха , че в живота не всичко е работа . Мерси и на теб лошотийко за съветите , всичко се нарежда и много се радвам . Впрочем на колко години си ?

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a022b4e79b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не те съдя. Исках да те амбицирам, да спреш да се оплакваш и да се вземеш в ръце. Защото няма друг начин.
Радвам се, че се чувстваш по-добре. И има защо!!! Имаш разбрани родители и те обичат. Не ги дръж настрани от проблемите си.

Подпис:
Лошотийката :-)

пп На възраст, мога да съм ти майка. Имам по-големи деца от теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker